- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
yabangülüm canim cok cok gecmis olsunnna.s.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yabangülüm canim cok cok gecmis olsunnna.s.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3a.s.
valla ne yalan söyleyim bende cok heyecanliyim senin icindelikafadulden
insallah bomba haberlerle döneceksin..:Saruboceq:
sabah demi testin?
aman allah korusun dikkat et.nede olsa artık 1-2-3 canlısın..:ecrin_bebek:
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bilmiyoruz ya kaç tane hepsini yazdım bende..:CüvCüv::CüvCüv:
zuzum ne yazıkki öyle
genemi öyle olacak senağlama
Evet canım sabah. Ama öğleden sonra çıkıyor sonuç. Yani gelip haber vermem de akşamı bulabilir. Pozitif olsun da siz beklersiniz ben biliyorum. :1hug: :asigim:
yabanım canım çok geçmiş olsun biran önce iyileşirsin inşş..zencefil bal limon tarçın çay kaşığıyla koy sıcak su dök karıştır iç canım birebir geliyo yalnız zencefili 1 çay kaşığını geçirme acı oluyor ama birebir geliyor dene canım tavsiye ederim..a.s.hiç sorma nevro hemde çok fena hastayım.o kadar grip oldum ama hayatımda böylesini görmedim.mahvetti beni..
canım benim çok tatlısın bebişlerde çok güzel ALLAHIM dualarımızı duy sesimizi duy kabul eyle ALLAHIm inşş..amiinn.çok şekerler ayy dayanamıycam ağlıycam ya çok duygulandımm..senağlama
Evet canım sabah. Ama öğleden sonra çıkıyor sonuç. Yani gelip haber vermem de akşamı bulabilir. Pozitif olsun da siz beklersiniz ben biliyorum. :1hug: :asigim:
durunnn bende anlatayim rüyamikaydirigubbakcemile2
altin rengi bi kafes vardi,yanina oturdum kapisini actim sari ve mavi renklerinde bi sürüüü kanarya girdi icine..o kadar sevimlilerdiki...
sonra bi baktim 2 tanesi disarda kalmis,geri actim kapisini onlarda girdiler
nedir aceppp
kısss öpücük attım sana..niye gülüosun bakiiim sensengözlerimebaksanab
yabanım canım çok geçmiş olsun biran önce iyileşirsin inşş..zencefil bal limon tarçın çay kaşığıyla koy sıcak su dök karıştır iç canım birebir geliyo yalnız zencefili 1 çay kaşığını geçirme acı oluyor ama birebir geliyor dene canım tavsiye ederim..a.s.
canım benim çok tatlısın bebişlerde çok güzel ALLAHIM dualarımızı duy sesimizi duy kabul eyle ALLAHIm inşş..amiinn.çok şekerler ayy dayanamıycam ağlıycam ya çok duygulandımm..senağlama
canım hayırlısıyla dualarımız yarın sizinle güzel haberlerinizi bekliyoruz tatlımmikiziinde pozitif olucak hayırlsıyla inşş.
herşey normal dedioy bitanem,kiyamam ben sana
stres yapma canim...
hormon testleri falan yapildi demi?
sonuclar nasil cikmisti?dr dedimi niye gecikiyormus sürekli?
ben sana senin gibi tatlı bebk gönderdim ya canım önceki sayfalara bakyaaaa bende istiyorum o bebeklerden amaa
buda benden hepimiz icinnn gelsinn:1rolleyes:
himm...herşey normal dedi
ben sana senin gibi tatlı bebk gönderdim ya canım önceki sayfalara bak
teşekkürler bitanemm
inşallah:Saruboceq:
kısss öpücük attım sana..
teşekür ederim canım..denerim :içelim::içelim:
Nesrincim canım gözün aydın ne güzel hasret gidermişsiniz Allah büyük ayrılıklar vermesin bunlar ufak aşkınızını dahada tetikleyici şeyler.:1hug:
bitanemmmm gözün aydın canımmm Rrabbim bi daha ayrılık vermesin ohh akşama eve koşa koşa gidersin artıkin hihoyyytsırnaşık şey
nesrinnn gözünnaydınnn büyükbuluşma gerçekleşmişşşşş:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
allah mutlulugunuzu bozmasınnn inşallahhhhhh:asigim:
Canım gözün aydınnn. :dance: Ne güzel zaman geçirmişsiniz maşallahh. Allah muhabbetinizi , mutluluğunuzu bozmasın inşallahh. :Saruboceq: İşin yarım kalması kötü olmuş yawww. kaydirigubbakcemile3
ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM ARKıDıŞLERıM SAĞOLUNNNa.s.
smhsmh küstüm sana bana bebiş yok mu?senağlamaçok istiyorum bende bi bebiş yaa. kayınpeder bile hadi oğlum ne işin var burda karının yanına git torun isterim diyor.ölmeden gtmiyim gözüm arkada kalır bi senin çocuğunu görmedim dio. bide eşim tek erkek çocuk yaa daha da kıymetli kayınpederee:çok üzgünüm:
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKİDİŞLERİM SAĞOLUNNNa.s.
smhsmh küstüm sana bana bebiş yok mu?senağlamaçok istiyorum bende bi bebiş yaa. kayınpeder bile hadi oğlum ne işin var burda karının yanına git torun isterim diyor.ölmeden gtmiyim gözüm arkada kalır bi senin çocuğunu görmedim dio. bide eşim tek erkek çocuk yaa daha da kıymetli kayınpederee:çok üzgünüm: