Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

zwillinge.jpg

buda benden hepimiz icinnn gelsinn:1rolleyes:

zuzum ne yazıkki öyle
genemi öyle olacak senağlama

valla ne yalan söyleyim bende cok heyecanliyim senin icindelikafadulden
insallah bomba haberlerle döneceksin..:Saruboceq:
sabah demi testin?

Evet canım sabah. Ama öğleden sonra çıkıyor sonuç. Yani gelip haber vermem de akşamı bulabilir. Pozitif olsun da siz beklersiniz ben biliyorum. :1hug: :asigim:

Evet canım sabah. Ama öğleden sonra çıkıyor sonuç. Yani gelip haber vermem de akşamı bulabilir. Pozitif olsun da siz beklersiniz ben biliyorum. :1hug: :asigim:

bunca zaman bekledik,bikac saat daha bekleriz insallah melegimmm:dance:
sen hele bi hayirli haberlerle geldee:asigim:
biz burda halaya durup düz sira halinde bekleriz seni,sen gelincede vursun davullar calsin zurnalar:teytey:

hiç sorma nevro hemde çok fena hastayım.o kadar grip oldum ama hayatımda böylesini görmedim.mahvetti beni..
yabanım canım çok geçmiş olsun biran önce iyileşirsin inşş..zencefil bal limon tarçın çay kaşığıyla koy sıcak su dök karıştır iç canım birebir geliyo yalnız zencefili 1 çay kaşığını geçirme acı oluyor ama birebir geliyor dene canım tavsiye ederim..a.s.

PİNKROSE buda senin

canım benim çok tatlısın bebişlerde çok güzel ALLAHIM dualarımızı duy sesimizi duy kabul eyle ALLAHIm inşş..amiinn.çok şekerler ayy dayanamıycam ağlıycam ya çok duygulandımm..senağlama

canım hayırlısıyla dualarımız yarın sizinle güzel haberlerinizi bekliyoruz tatlımmikiziinde pozitif olucak hayırlsıyla inşş.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

durunnn bende anlatayim rüyamikaydirigubbakcemile2
altin rengi bi kafes vardi,yanina oturdum kapisini actim sari ve mavi renklerinde bi sürüüü kanarya girdi icine..o kadar sevimlilerdiki...
sonra bi baktim 2 tanesi disarda kalmis,geri actim kapisini onlarda girdiler
nedir aceppp

çok güzel rüya görmüşsün canım hayırlar olsun inşş bisürü bebek haberi alıcaz inşş..

kizlarrr bisey sorucam..
ben gecen gün hamileligin ilk evrelerinde icilen bi cay aldim,icinde melissa,limon,nane,lavanta...bi sürü bitki var...
vücut icin gerekli vitamin vs.karsiliyormus 5 aylik olana kadar...
ama öncesinde sonrasinda icilmez diye biseyler yazmiyor..dün ictim ama sizce bi sorun olurmu acaba?

niye gülüosun bakiiim sensengözlerimebaksanab
kısss öpücük attım sana..
yabanım canım çok geçmiş olsun biran önce iyileşirsin inşş..zencefil bal limon tarçın çay kaşığıyla koy sıcak su dök karıştır iç canım birebir geliyo yalnız zencefili 1 çay kaşığını geçirme acı oluyor ama birebir geliyor dene canım tavsiye ederim..a.s.

canım benim çok tatlısın bebişlerde çok güzel ALLAHIM dualarımızı duy sesimizi duy kabul eyle ALLAHIm inşş..amiinn.çok şekerler ayy dayanamıycam ağlıycam ya çok duygulandımm..senağlama

canım hayırlısıyla dualarımız yarın sizinle güzel haberlerinizi bekliyoruz tatlımmikiziinde pozitif olucak hayırlsıyla inşş.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

teşekür ederim canım..denerim :içelim::içelim:

oy bitanem,kiyamam ben sana
stres yapma canim...
hormon testleri falan yapildi demi?
sonuclar nasil cikmisti?dr dedimi niye gecikiyormus sürekli?
herşey normal dedi:nazar:
yaaaa bende istiyorum o bebeklerden amaa :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
ben sana senin gibi tatlı bebk gönderdim ya canım önceki sayfalara bak
zwillinge.jpg

buda benden hepimiz icinnn gelsinn:1rolleyes:

teşekkürler bitanemm
inşallah:Saruboceq:

herşey normal dedi:nazar:

ben sana senin gibi tatlı bebk gönderdim ya canım önceki sayfalara bak

teşekkürler bitanemm
inşallah:Saruboceq:
himm...
bence o zaman stres yapma,bi daha gidcekmissin zaten
insallah bi sorun cikmayacaktir canim benim:Saruboceq:

kısss öpücük attım sana..

teşekür ederim canım..denerim :içelim::içelim:

heeee anladim sekercimm,bende dedim acaba hasta olan yabangülüm degilmiydi yanlismi yazdimkaydirigubbakcemile3

Nesrincim canım gözün aydın ne güzel hasret gidermişsiniz Allah büyük ayrılıklar vermesin bunlar ufak aşkınızını dahada tetikleyici şeyler.:1hug:

bitanemmmm gözün aydın canımmm Rrabbim bi daha ayrılık vermesin ohh akşama eve koşa koşa gidersin artıkin hihoyyytsırnaşık şey

nesrinnn gözünnaydınnn büyükbuluşma gerçekleşmişşşşş:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
allah mutlulugunuzu bozmasınnn inşallahhhhhh:asigim:

Canım gözün aydınnn. :dance: Ne güzel zaman geçirmişsiniz maşallahh. :nazar: Allah muhabbetinizi , mutluluğunuzu bozmasın inşallahh. :Saruboceq: İşin yarım kalması kötü olmuş yawww. kaydirigubbakcemile3

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKİDİŞLERİM SAĞOLUNNNa.s.
smhsmh küstüm sana bana bebiş yok mu?senağlamaçok istiyorum bende bi bebiş yaa. kayınpeder bile hadi oğlum ne işin var burda karının yanına git torun isterim diyor.ölmeden gtmiyim gözüm arkada kalır bi senin çocuğunu görmedim dio. bide eşim tek erkek çocuk yaa daha da kıymetli kayınpederee:çok üzgünüm:

kızlar gecmıse azda olsa okudum sız fıkralara ve karıkaturlerı koptum:roflol::roflol:
ama nesrının yengesıne tum bayııldım:roflol::roflol:
nesrıncım gozunaydın kocısın gelmıs..hihoyyyt:jeyyar::jeyyar:

aysem sen dur bakalım ne kaplıcası bebk felan vardır mazallah...
bana zaten moral vvermek amaclı bak bebk ıyıkıde yok olsaaa gormustunsengözlerimebaksanab
hem burayada gelemezdın dedıler..:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bende gercı cok meraklı degıldım ama neyse..delikafadulden
ayse fadık ve zuzu bende gelrım ona gore nereye gıdecksınız:eek::eek:
bu arad kızlar ozur dılerım kaplıca konusnda sızı kıskandırdıysam...:1ninca::1ninca:

gıttım ama herıfe dolu sey dedım..bıze spermlerın lazım cok sıcaga gırme dıye..oda benım ınadıma saunaya gırmıs:mymeka::mymeka:

Midesi ağrıyan Temel,doktora gider.tanıdık olan doktor,Temel ile biraz dalga geçmek için,kısa bir muayeneden sonra hemen teshisi koyar:
-Temel,sen hamilesin.
Temel kendi kendine söylenir;
-ne yaptın fadime,sana kaç kere'sevisirken üstüme cıkma'demiştim.
önceden eklendiyse kusura bakmayın..:)))

ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM ARKıDıŞLERıM SAĞOLUNNNa.s.
smhsmh küstüm sana bana bebiş yok mu?senağlamaçok istiyorum bende bi bebiş yaa. kayınpeder bile hadi oğlum ne işin var burda karının yanına git torun isterim diyor.ölmeden gtmiyim gözüm arkada kalır bi senin çocuğunu görmedim dio. bide eşim tek erkek çocuk yaa daha da kıymetli kayınpederee:çok üzgünüm:

sende deseydin kiz yengem aramasa yapicazdaaa diye:roflol:
ay canim saka bi yana adam hakli,gezmeyin bakayim birazcik kapanin evinizee aaaalülülülülülü

Son düzenleme:
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKİDİŞLERİM SAĞOLUNNNa.s.

canım üzülme bi bakarsın uğurlu gelir bu kavuşma hııı ne dersin:jeyyar::jeyyar:
temelleri atılmıştır..:ecrin_bebek::ecrin_bebek: :emir_bebek:

X