Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

tekrardan merhabalar herkese...

evet kızlar kocişim cumartesi akşamı gece 2 de geldi... sözde uyumadan onu bekleyecektim ama televizyonun karşısında uyuya kalmışım. aslında uykum çok ağırdır ama eşim kapıyı açar açmaz fırladım koltuktan.uyku sersemi ile birden kalkınca tansiyonum düştü galiba,eşimin kucağına düştüm o kadar komikti oturduk saatlerce güldük... o kadar çok özlemişim kiiiiiiii:eek::eek::eek::eek: yatağımda yatıyorum 2 gündür meğersem ne kadar rahatmış yatağımmm... dün de alışverişe gittik birlikte geldik evde yemek hazırladık, sonra sinemaya gittik süpperdii yaaa. sanki balayında imişiz gibi. ilk evlendiğimiz günün sabahında şeylerin aynısını tekrardan yaşadık. bizi görenler cumartesi evlendik sanarlar vallaaa... yapışık ikizler gibi hiç ayrılmadık. bir ara eşim berbere gittik traş olmaya.kayınpeder hemen laf soktu eşime. gitsene karının yanına,ne işin var burda onu bunu bırak sen torun isteriz diyip kahkaha atıyor ha bire...:roflol: bi de dün gece saat 12 de tam iş üzerinde iken mutlu sona yaklaşmısız telefonum çalıyor neyse ilkinde boşverdik kalan yerden devam ettik,ikinciye birdaha çalınca önemli bişi vardır dedik gittik yengem arıyor yarın doktora gelcem ya hatırlatım dedim diyo,bene tam zamanında aradın valla unutmam unutmam dedim ama yatağa girdik tabii bütün heves kaçtı napalım bizde sarıldık uyuduk :roflol::roflol::roflol:
canım gözün aydına.s.
rabbim mutluluğunuzu tatlı bir bebişle daim etsin:asigim:

durunnn bende anlatayim rüyamikaydirigubbakcemile2
altin rengi bi kafes vardi,yanina oturdum kapisini actim sari ve mavi renklerinde bi sürüüü kanarya girdi icine..o kadar sevimlilerdiki...
sonra bi baktim 2 tanesi disarda kalmis,geri actim kapisini onlarda girdiler
nedir aceppp
hayırdır inşallah canım...

FADİK imide unutmayım:asigim:

canım benim:asigim::asigim:Şeniz
çok teşekkürlerŞeniz
hiç sorma nevro hemde çok fena hastayım.o kadar grip oldum ama hayatımda böylesini görmedim.mahvetti beni..
çok geçmiş olsun canıma.s.tez zamnda atlatırsın inşallah...

zuzum ne yazıkki öyle
genemi öyle olacak senağlama
bitanem benim:1hug: rabbim yardımcın olsun...inşallah kısa zamnda düzene girer...

kizlarrr bisey sorucam..
ben gecen gün hamileligin ilk evrelerinde icilen bi cay aldim,icinde melissa,limon,nane,lavanta...bi sürü bitki var...
vücut icin gerekli vitamin vs.karsiliyormus 5 aylik olana kadar...
ama öncesinde sonrasinda icilmez diye biseyler yazmiyor..dün ictim ama sizce bi sorun olurmu acaba?
bitanem ben bilmiyorum:sm_confused:

nesrin al bebişimm
olurmu hiç öyle
bide hepimiz için göndermiştim yaa
herşey gönlünce olsun

24_sasi_guzel_bebek.jpg

Son düzenleme:
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKİDİŞLERİM SAĞOLUNNNa.s.
smhsmh küstüm sana bana bebiş yok mu?senağlamaçok istiyorum bende bi bebiş yaa. kayınpeder bile hadi oğlum ne işin var burda karının yanına git torun isterim diyor.ölmeden gtmiyim gözüm arkada kalır bi senin çocuğunu görmedim dio. bide eşim tek erkek çocuk yaa daha da kıymetli kayınpederee:çok üzgünüm:

bebis.jpg

işallah rabbim iki tane sağlıklı hayırlı bebişler nasip eder sana..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

herkese hayırlı günler canlarıma.s.
benim şimdilik çıkmam lazım
sonra görüşürüz inşallaha.s.

Son düzenleme:
Temel Fransada gezerken, herkes toplanmis bir dükkanin basina bir papagani dinliyor. Temel hemen sormus "Bu nedir burada ne oluyor ?" Demisler ki "Bu papagan özeldir, insanlarin karakterini biliyor, gelecegini okuyor"

Temel tam papaganin yanina gidecek, papagan bunu görmüs ve "Salak" demis. Temel sagina soluna bakmis, tekrar papagana dönmüs, papagan tekrar Temel'e "Salak" demis.

Temel "ulan bildi helal olsun" demis ve papaganin sahibine gidip onu satin almak istemis. Tabi adam satmak istememis ama israrlar sonucu 3 adet yumurtasi oldugunu ve onlari verebilecegini söylemis. Temel hemen parasini ödemis ve düsmüs yollara. Trabzona gelmis ve herkese anlatmaya baslamis; yakinda zengin olma hayalleriyle herkese papaganin herseyi bildigini anlatmis. Tüm ahali merakla beklemis ve zaman gelmis. Birinci yumurta çatlamis, bir bakmislar içinden bir güvercin, bir zaman sonra ikinci yumurta, bundanda bir serçe. Üçüncü yumurtadan da bir kirlangiç çikmis. Tabi bizim Temel o hisimla hemen Fransanin yolunu tutmus. Papagan bunu görünce "SALAK" diye bagirmis. Temel hemen yanina gitmis ve papagana demis ki;

"Benim salak oldugumu sadece sen biliyorsun ama senin orospi oldugunu bütün Trabzon biliyor"

:roflol::roflol:

Bir gün hastaneden bir deli kaçar. Radyolarda anons yapılır çok tehlikeli bir deli kaçmıştır diye. Bunu duyan berber bugün kazanacağım kadar para kazandım en iyisimi ben iş yerini kapatıyım der...

Tam o sırada içeri entarili biri girerek müsaitmisin kardeş der.. Bizim berber bakarki bu o deli tabi abi der...

Berber deliye sorar abi nasıl traş ediyim der ... delide kafamın tam ortasını kazı der.. berber olurmu ağbi böle der.. deli yap ülen der...Berber delinin kafasının ortasını kazır ve başka bi arzun warmı abi diye sorar...

Deli şu sobanın üzerindeki közden biraz koy der.... berber koyar... deli berbere sorar söyle lan şimdi neye benzedim ben der...

Berber deliye abi kusura bakma ama nargileye benzedin der... Delide eteğini kaldırıp o zaman şu nargileyi biraz höpürdet der:roflol::roflol:

smhsmh canım bu bebeklerden senin olsun...
biraz fazla ama...allah yardımcın olsunkaydirigubbakcemile3

Temel Fransada gezerken, herkes toplanmis bir dükkanin basina bir papagani dinliyor. Temel hemen sormus "Bu nedir burada ne oluyor ?" Demisler ki "Bu papagan özeldir, insanlarin karakterini biliyor, gelecegini okuyor"

Temel tam papaganin yanina gidecek, papagan bunu görmüs ve "Salak" demis. Temel sagina soluna bakmis, tekrar papagana dönmüs, papagan tekrar Temel'e "Salak" demis.

Temel "ulan bildi helal olsun" demis ve papaganin sahibine gidip onu satin almak istemis. Tabi adam satmak istememis ama israrlar sonucu 3 adet yumurtasi oldugunu ve onlari verebilecegini söylemis. Temel hemen parasini ödemis ve düsmüs yollara. Trabzona gelmis ve herkese anlatmaya baslamis; yakinda zengin olma hayalleriyle herkese papaganin herseyi bildigini anlatmis. Tüm ahali merakla beklemis ve zaman gelmis. Birinci yumurta çatlamis, bir bakmislar içinden bir güvercin, bir zaman sonra ikinci yumurta, bundanda bir serçe. Üçüncü yumurtadan da bir kirlangiç çikmis. Tabi bizim Temel o hisimla hemen Fransanin yolunu tutmus. Papagan bunu görünce "SALAK" diye bagirmis. Temel hemen yanina gitmis ve papagana demis ki;

"Benim salak oldugumu sadece sen biliyorsun ama senin orospi oldugunu bütün Trabzon biliyor"

:roflol::roflol:

Bir gün hastaneden bir deli kaçar. Radyolarda anons yapılır çok tehlikeli bir deli kaçmıştır diye. Bunu duyan berber bugün kazanacağım kadar para kazandım en iyisimi ben iş yerini kapatıyım der...

Tam o sırada içeri entarili biri girerek müsaitmisin kardeş der.. Bizim berber bakarki bu o deli tabi abi der...

Berber deliye sorar abi nasıl traş ediyim der ... delide kafamın tam ortasını kazı der.. berber olurmu ağbi böle der.. deli yap ülen der...Berber delinin kafasının ortasını kazır ve başka bi arzun warmı abi diye sorar...

Deli şu sobanın üzerindeki közden biraz koy der.... berber koyar... deli berbere sorar söyle lan şimdi neye benzedim ben der...

Berber deliye abi kusura bakma ama nargileye benzedin der... Delide eteğini kaldırıp o zaman şu nargileyi biraz höpürdet der:roflol::roflol:

www.yeniresim.com_-_Bebek_Resimleri_1.jpg

Canımı yoluna koydum
Mimoza çiçegimsin
Kanatlanıp göğe uçma
Uçma sevdiceğim
Avcın değilim ki senin
Kaçma sevdigim

Yıktın dağlarımı yıktın
Mimoza çiçeğimsin
Başkası okşanıp sevilmez
Delirme Sevdiceğim

Yaktın ciğerimi yaktın
Yapma sevdigim…

Öpüp oksayamam ben seni
Mimoza çiçeğimsin
Alaca karganın gülüsün
Ellerin çiçeğisin
Değişmem dünyaya seni
Gitme sevdigim

Yıktın dağlarımı yıktın
Mimoza çiçeğimsin
Başkası okşanıp sevilmez
Delirme sevdicegim…

Yaktın ciğerimi yaktın
Yapma sevdigim…

Çekilmez bir adam oldum yine
Uykusuz aksi nalet
Bir bakıyorsun ki ana avrat söver gibi
Azgın bir hayvan döver gibi bugün çalışıyorum
Sonra bir de bakıyorsun ki
Ağzında sönük bir sigara gibi tembel türkü
sabahtan akşama kadar sırt üstü yatıyorum ertesi gün
Evet.. evet ve beni çileden çıkartıyor büsbütün
kendi karşı duydugum nefret ve de merhamet

Çekilmez bir adam oldum çekilmez
Uykusuz aksi nalet
Yine her sefer ki gibi haksızım
Sebep yok biliyorum
Olması da imkansız
Bu yaptığım iş ayıp ! rezalet !
Fakat elimde değil gülüm
Elimde değil sevgilim
Seni kıskanıyorum beni affet
Beni affet sevgilim
Beni Affet

smhsmh canım bu bebeklerden senin olsun...
biraz fazla ama...allah yardımcın olsunkaydirigubbakcemile3

seferim ben bu bebişleri
Allah kısmet etsin önemli değil çokluğu :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

Kıslar o bebkler ne öyle bititm valla
hepsi birbirinden şekerler
Allah hepimize nasip etsin bu şekerlerden
semihacım hani bana hani bana :1closedeyes::1closedeyes:

__Bebeğiniz altına yapıyorsa; artık sorun değil, ters çevirin üstüne yapsın...
__Kadının biri otobüse binmiş şöför tahrik olmuş . Neden ?
Kadın paso gösteriyomuş.

__Öğretmen Ali`ye sorar :
Söyle bakalym Ali, sütün bozulmaması için ne yapmalıyız?
Sütü sağmayıp ineğin memesinde bırakmalıyız öğretmenim:roflol::roflol:

bende is falan yapmiyorum artikk:dilcikar:
banane,dün bi minik haliyi kaldirayim dedim ciz diye yandi göbisim:dilcikar:
ama evi havalandirayim eccik
gelirim sonra sekerler,öpüldünüssss

Isadami Temel, karisini evdeki divanin üzerinde muhasebecisiyle sevisirken yakaladi. Ertesi gün de konuyu arkadasi Dursun'a açti. Dursun:
- Peçi ne yapacaksun bu durumda, diye sordu.
- Pen da oni düsuneyrum, dedi Temel...
Aradan bir kaç hafta geçti. Dursun yolda Temel'i görünce soramadan edemedi:
- Ula ne ettun o meseleyi?
- Hallettum, dedi Temel...
- Kariyi mi bosadun?
- Ula fistuk cibi kari bosanur mi?
- Muhasebeciyi mi kovdun?
- Haçan bütün defterler herifun elinde, nasil kovayim oni!
- Peçi ne ettun?

- Divani sattum...:roflol::roflol::roflol:

tulişş nerdesin bebişim
bi ara ismini sayfanın altında görmüştüm şimdi yoksun
kedicikleri gördünmü bakıyım
:lepi:

X