- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
canım gözün aydına.s.tekrardan merhabalar herkese...
evet kızlar kocişim cumartesi akşamı gece 2 de geldi... sözde uyumadan onu bekleyecektim ama televizyonun karşısında uyuya kalmışım. aslında uykum çok ağırdır ama eşim kapıyı açar açmaz fırladım koltuktan.uyku sersemi ile birden kalkınca tansiyonum düştü galiba,eşimin kucağına düştüm o kadar komikti oturduk saatlerce güldük... o kadar çok özlemişim kiiiiiiii yatağımda yatıyorum 2 gündür meğersem ne kadar rahatmış yatağımmm... dün de alışverişe gittik birlikte geldik evde yemek hazırladık, sonra sinemaya gittik süpperdii yaaa. sanki balayında imişiz gibi. ilk evlendiğimiz günün sabahında şeylerin aynısını tekrardan yaşadık. bizi görenler cumartesi evlendik sanarlar vallaaa... yapışık ikizler gibi hiç ayrılmadık. bir ara eşim berbere gittik traş olmaya.kayınpeder hemen laf soktu eşime. gitsene karının yanına,ne işin var burda onu bunu bırak sen torun isteriz diyip kahkaha atıyor ha bire...:roflol: bi de dün gece saat 12 de tam iş üzerinde iken mutlu sona yaklaşmısız telefonum çalıyor neyse ilkinde boşverdik kalan yerden devam ettik,ikinciye birdaha çalınca önemli bişi vardır dedik gittik yengem arıyor yarın doktora gelcem ya hatırlatım dedim diyo,bene tam zamanında aradın valla unutmam unutmam dedim ama yatağa girdik tabii bütün heves kaçtı napalım bizde sarıldık uyuduk :roflol::roflol::roflol:
rabbim mutluluğunuzu tatlı bir bebişle daim etsin:asigim:
hayırdır inşallah canım...durunnn bende anlatayim rüyamikaydirigubbakcemile2
altin rengi bi kafes vardi,yanina oturdum kapisini actim sari ve mavi renklerinde bi sürüüü kanarya girdi icine..o kadar sevimlilerdiki...
sonra bi baktim 2 tanesi disarda kalmis,geri actim kapisini onlarda girdiler
nedir aceppp
canım benim:asigim::asigim:Şeniz
çok teşekkürlerŞeniz
çok geçmiş olsun canıma.s.tez zamnda atlatırsın inşallah...hiç sorma nevro hemde çok fena hastayım.o kadar grip oldum ama hayatımda böylesini görmedim.mahvetti beni..
bitanem benim:1hug: rabbim yardımcın olsun...inşallah kısa zamnda düzene girer...zuzum ne yazıkki öyle
genemi öyle olacak senağlama
bitanem ben bilmiyorum:sm_confused:kizlarrr bisey sorucam..
ben gecen gün hamileligin ilk evrelerinde icilen bi cay aldim,icinde melissa,limon,nane,lavanta...bi sürü bitki var...
vücut icin gerekli vitamin vs.karsiliyormus 5 aylik olana kadar...
ama öncesinde sonrasinda icilmez diye biseyler yazmiyor..dün ictim ama sizce bi sorun olurmu acaba?