Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

tulişşşşş
koş koş sana ne buldum:roflol: :roflol::roflol:

ZAMBAK3 koş koş bebişim bunlarda senin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq: :Saruboceq:

canıııım benimmŞeniz bende hanii nerde benimmkilerr diyecektimkiii gördümm bunlarıııı
kurban olurumm ben bunlarıı yaradanaaa
canımm ya valla çooook ama çoook mutlu oldummm biresimleriiii bile benii nemutluetti sana anlatamammm aglıycamm şimdii nerdeyyseeeesenağlama
allahımmm ne olurrr birimizi digerimizdenn ayırmadann hepimizeee bebekkk nasipp ettt:Saruboceq::Saruboceq:

:roflol: :roflol: :roflol:

Canım ikimizinki de yarınnnnn. İnşallah Allah güzel haber vermeyi nasip eder. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canımm Allah hayra çıkarsın inşallah. :Saruboceq: İkiz bebiş mi geliyor acabaaaaa. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: İnşallahh Yarabbimmmmmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ayyy yavrularımmmmm , kuzularımmmmmmmm. senağlama senağlama senağlama :asigim: Nasıl da tatlılar maşallahhhhhh. :nazar: :nazar: :nazar: Allah herkese göstersin inşallahhhhhh. :Saruboceq: Canımsınn tatlımmm. Şeniz İnşallah bitanenmm. :Saruboceq:

Güzel güzel çınladı kulaklarım , koştum geldimmm. :eek: a.s.

İyiyiz canım çooook şükürrrrr. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İnşallah bitanemm. Bu kadar dua ile Allah sonunu hayır edecek inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Noldu bebişimmm hastamısın? :teselli: a.s.

Canımsınnnnnnn.. :asigim: senağlama Ne diyim ben size. Bir kanatlarınız eksik. senağlama

hiç sorma nevro hemde çok fena hastayım.o kadar grip oldum ama hayatımda böylesini görmedim.mahvetti beni..

Canımm çok geçmişş olsunn. a.s. Yeni bir salgın mı var yoksa. Havalar bozdu yinee. :uhm:

saol bi tanem.evet salgın var dikkat edin kendinize..havalar bi ısındı bi soğudu hastaneler doldu..bide kötü bi salgın ağır geçen.belim kopuyordu gece lavaboya kalktım ayakta duramıyordum.olan benim adama oldu garibim 9 gün bekledi sabırla benim gribim çıktı.bide bu ay çok çalışmak lazım diyordu..:teselli::teselli:

yabangülümm canım çok geçmiş olsunn
gribi pek yakından bilirimm yeni atlattım sayılırr
canımm boll boll dinlenn
bal karabiber limon karışımı içç ben sıcakk suyla yapıp içtimm pinkrosee canım arkadaşım demişti bende içtimm çokk iyi geldii

bekleriz burda birlikte canım..ayy şanslı olduğunu unutma inş bende beklerim böyle tatlım yaa..hep birlikte dualarla bekliycez bitanem..a.s.
bekleriz canim..cok sagolllŞeniz
aslında buralardayım :nazar:

hele şükür
iyiyim canumm
ben çok kilo aldım yaa çok şiştim
hala reglide olamadım
kilolar gider bitanem,hic takilma bunaa:teselli:
sen beni görsen bi
dra gittin mi?

Aloooooo??
telefon.gif
:roflol: :roflol: :roflol:

Nassınnızzz kızlarrrrrrrr???? sositososito sositososito sositososito
iyiyiz canimmm
heyecan varmii bitanemmyerimseniben

canım rüyan gayet güzell hayıır olsunn inşallahhh
zaten rüyada kuşş mutlulugun ve bereketinn habercisiymişş
inşallah bu rüya 6 nisandakii sonuçla alakalı olurda büyük mutluluk yaşarızzz:teytey::teytey::teytey:
ayy insallah bitanem..hayirlara ciksin insallah:
bunlarda zuzu mun

ayy cok sagol bitanemmm,yerim ben onlari
Canım ikimizinki de yarınnnnn. İnşallah Allah güzel haber vermeyi nasip eder. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canımm Allah hayra çıkarsın inşallah. :Saruboceq: İkiz bebiş mi geliyor acabaaaaa. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: İnşallahh Yarabbimmmmmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ayyy yavrularımmmmm , kuzularımmmmmmmm. senağlama senağlama senağlama :asigim: Nasıl da tatlılar maşallahhhhhh. :nazar: :nazar: :nazar: Allah herkese göstersin inşallahhhhhh. :Saruboceq: Canımsınn tatlımmm. Şeniz İnşallah bitanenmm. :Saruboceq:

Güzel güzel çınladı kulaklarım , koştum geldimmm. :eek: a.s.

İyiyiz canım çooook şükürrrrr. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İnşallah bitanemm. Bu kadar dua ile Allah sonunu hayır edecek inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Noldu bebişimmm hastamısın? :teselli: a.s.

Canımsınnnnnnn.. :asigim: senağlama Ne diyim ben size. Bir kanatlarınız eksik. senağlama

hayirlisi bitanem...önce saglikli olsunlarda..cok sagol bitanem benimmmmm

saol bi tanem.evet salgın var dikkat edin kendinize..havalar bi ısındı bi soğudu hastaneler doldu..bide kötü bi salgın ağır geçen.belim kopuyordu gece lavaboya kalktım ayakta duramıyordum.olan benim adama oldu garibim 9 gün bekledi sabırla benim gribim çıktı.bide bu ay çok çalışmak lazım diyordu..:teselli::teselli:

Allah acil şifa versin canım. Salgınlar çok kötü oluyor. Yarın da hastaneye gideceğim. Kendimi sakınmalıyım.

yabangülümm canım çok geçmiş olsunn
gribi pek yakından bilirimm yeni atlattım sayılırr
canımm boll boll dinlenn
bal karabiber limon karışımı içç ben sıcakk suyla yapıp içtimm pinkrosee canım arkadaşım demişti bende içtimm çokk iyi geldii

her zaman grip olurdum ama ilk kez böylesini gördüm.allah kimseye vermesin..sanada çok geçmiş olsun...

Allah acil şifa versin canım. Salgınlar çok kötü oluyor. Yarın da hastaneye gideceğim. Kendimi sakınmalıyım.

aman allah korusun dikkat et.nede olsa artık 1-2-3 canlısın..:ecrin_bebek:

:emir_bebek::emir_bebek:

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bilmiyoruz ya kaç tane hepsini yazdım bende..:CüvCüv::CüvCüv:

yabanım geçmiş olsun bitanem
Allah acil şifalar versin

dr randevum cuma günü canım
anladim canim..
sen adet söktürücü kullandiktan sonra olmustun ama demi?

Heyecan var canımm. Hem de çook. :dance: :dance: :dance: :sm_cool:

valla ne yalan söyleyim bende cok heyecanliyim senin icindelikafadulden
insallah bomba haberlerle döneceksin..:Saruboceq:
sabah demi testin?

X