- 26 Eylül 2007
- 8.441
- 27
sağolun kızlar... ertelemem devam ederse mutlaka giderim.. korkum yok kaydirigubbakcemile3
cücüm bilmiyorum valla.. geçmezse gidicem söz.. ah cücüm ahh çok güzel bebek yaa.. bizde istiyoruz....hepimizin olsun... hep birlikte büyütelim.. sonra çocuklarımız birbirine aşık olsun evlensin mutlu olsun çocukları olsun ..delikafadulden
sağol bebişim.. rahatım ok.. kaydirigubbakcemile5
Allah yüzünü güldürsün canım benim.. inş bebişim olcak benim dersin bize 6 nisanda.. Şeniz
vah nesrinim vah tamda zamanında aramış yenge hanım.. geceler bitmez.. her gece çalış sen.. kaç gün kalıcak eşin..
tamam zambakım sağol ..Şeniz
Biri tarafından aldatılmak Allah'ın yardımı ile muvaffakiyete delalet eder. rüyanın yorumu buymuş canım.. hesabı sor akşama.. kaydirigubbakcemile3
cücüm senin kuşlar bebişin habercisidir inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: değişik şeyler buldum nette.. iyi de yazıyor kötü de..
çok ayıp semihacım.. kediyi mi layık gördün bana.. kedilerle uğraşıyorum diye kedi mi doğurcam kız ben :mymeka: kötükedihüso ben bebek istiyorummmmm.. delikafadulden Şeniz
hayırlı haberler alırsın inş canım.. adetini düzene soksunlar da gelsin bebişin..
ne içiyosun bilmediğin şeyleri.. :mymeka: inş işe yarar canım ...
şimdi sırasıydı demi halıyı kaldırmanın.. hey Allah'ım sen sabır ver bana.. kötükedihüso
geldim semihacım.. gördüm yorumumu da yaptım yavrum.. Şeniz
geçmiş olsun acil şifalar dilerim canım babana..
nan sen beni durmadan niye dövüyonnn:çok üzgünüm:
bak gelicem yanina heeeeklava:
hehe saka bi yana ne desen haklisin...kaydirigubbakcemile3ama bugün valla bi ortaligi topladim o kadar..yemek bile yapmicam:dilcikar:
hele bi gelsinde melegim,sanirim 9 ay epey nazli oluruz
tabii senden dayak yemedigimiz sürecee
bu arada iki dakkada dünür yaptin biziii,hayir yaniii bilemiyorum kiz almak zordur bizden:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3