Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

durunnn bende anlatayim rüyamikaydirigubbakcemile2
altin rengi bi kafes vardi,yanina oturdum kapisini actim sari ve mavi renklerinde bi sürüüü kanarya girdi icine..o kadar sevimlilerdiki...
sonra bi baktim 2 tanesi disarda kalmis,geri actim kapisini onlarda girdiler
nedir aceppp

nerdesin kız sen:mymeka:pek sık göremiyorum seni:mymeka:
bitanem ben hep buralardayım ama bugün benim net iyice kafayı yedi bazen sayfaları hiç açmıyo...
şimdi zorunan girdim:nazar:
aslında buralardayım :nazar:

cimcimeeeeeee sensinnnyerimseniben
iyiyiz canim benim sen nasilsin bakalimmŞeniz

hele şükür
iyiyim canumm
ben çok kilo aldım yaa çok şiştim
hala reglide olamadım senağlamasenağlamasenağlama

kızlar nevroonun tahlili yarındı dimiii
ayşeninde 25miydiii tam hatırlayamadımmm
allah yardımcıları olsunnnn
inşallah hamiştirlerdirde şöyleeee biii yıkarızz ortalıgııı:sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:

ay evetttttdelikafadulden
insallah ikisindende süper haberler alirizz:Saruboceq:

Aloooooo??
telefon.gif
:roflol: :roflol: :roflol:

Nassınnızzz kızlarrrrrrrr???? sositososito sositososito sositososito

durunnn bende anlatayim rüyamikaydirigubbakcemile2
altin rengi bi kafes vardi,yanina oturdum kapisini actim sari ve mavi renklerinde bi sürüüü kanarya girdi icine..o kadar sevimlilerdiki...
nedir aceppp

canım rüyan gayet güzell hayıır olsunn inşallahhh
zaten rüyada kuşş mutlulugun ve bereketinn habercisiymişş
inşallah bu rüya 6 nisandakii sonuçla alakalı olurda büyük mutluluk yaşarızzz:teytey::teytey::teytey:

ZAMBAK3 koş koş bebişim bunlarda senin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq: :Saruboceq:

nur krp - bebişimm bu bebklerde seninnkaydirigubbakcemile3

nevrosky senin yaramazlar kazı çalışması yapıyorlar galiba bu ağrı ondan...kaydirigubbakcemile3 iyi geceler canım....:asigim:

Canım valla benimkiler sanırım pek sağlamcı. Kazı bi türlü bitmedi. Çok derin kazıyorlar sanırım. Temeli sağlam atıyorlar inşallahhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: delikafadulden

ayse ve nevro sonucunuzu sabırsızlıkla beklıorumm inşş allahın izniyle pozitif..benım bugun cok yoggun gecti..kalktık öglen banyo yap kahvaltı yap ewi topla hzırlandık cıktık gezmeye sonra annneme gitik.. halamlar geldı deli edıolar benı biraz sonradan gurme bunlardaa..sonra arkadasıım aradı sana gelces dıe bende bahane arıodum gelın dedim kalktık ewe geldık geldıler oturduk gittiler şimdi çok uykum geldi ben yatayım öptm hepinisciği...

Sağol canımmm , inşallahh. :Saruboceq: Baya yoğun bir Pazar geçirmişsin , maşallahhh. Şeniz

nevroooo dünden beri aklımdasın yarın büyük gün inşallah allah yüzünü güldürsün kaydirigubbakcemile3

Sağol bebişimm. Sizler çok yaşayın emi. Her dileğiniz kabul olsun inşallah. Güzel insanlarrrr. :asigim:

sağol canım ben de iyiyim çok şükür.

ben de heyecanla bekliyorum. Hayırlı, güzel haberler alırız inşallah.

Heyecanımızı yürekten paylaştığınız için çok teşekkürler kızlarrr. :1hug: :asigim:

tekrardan merhabalar herkese...

evet kızlar kocişim cumartesi akşamı gece 2 de geldi... sözde uyumadan onu bekleyecektim ama televizyonun karşısında uyuya kalmışım. aslında uykum çok ağırdır ama eşim kapıyı açar açmaz fırladım koltuktan.uyku sersemi ile birden kalkınca tansiyonum düştü galiba,eşimin kucağına düştüm o kadar komikti oturduk saatlerce güldük... o kadar çok özlemişim kiiiiiiii:eek::eek::eek::eek: yatağımda yatıyorum 2 gündür meğersem ne kadar rahatmış yatağımmm... dün de alışverişe gittik birlikte geldik evde yemek hazırladık, sonra sinemaya gittik süpperdii yaaa. sanki balayında imişiz gibi. ilk evlendiğimiz günün sabahında şeylerin aynısını tekrardan yaşadık. bizi görenler cumartesi evlendik sanarlar vallaaa... yapışık ikizler gibi hiç ayrılmadık. bir ara eşim berbere gittik traş olmaya.kayınpeder hemen laf soktu eşime. gitsene karının yanına,ne işin var burda onu bunu bırak sen torun isteriz diyip kahkaha atıyor ha bire...:roflol: bi de dün gece saat 12 de tam iş üzerinde iken mutlu sona yaklaşmısız telefonum çalıyor neyse ilkinde boşverdik kalan yerden devam ettik,ikinciye birdaha çalınca önemli bişi vardır dedik gittik yengem arıyor yarın doktora gelcem ya hatırlatım dedim diyo,bene tam zamanında aradın valla unutmam unutmam dedim ama yatağa girdik tabii bütün heves kaçtı napalım bizde sarıldık uyuduk :roflol::roflol::roflol:

Canım gözün aydınnn. :dance: Ne güzel zaman geçirmişsiniz maşallahh. :nazar: Allah muhabbetinizi , mutluluğunuzu bozmasın inşallahh. :Saruboceq: İşin yarım kalması kötü olmuş yawww. kaydirigubbakcemile3

ya kızlar rüyamdaa ne gördümm anlatıyım size
kocam beni aldatıyorduu:1shok:
onu istersen ben gidiyorumm:mymeka:
beni istersen o gidecek dedimm:mymeka:
eşim o kızı gönderdi ben kaldımmm ama inanın etkisindeyimm hala:çok üzgünüm:
allahtanki kociş sabah işe gitmişti yoksa yanım da olsaydı kavga ederdim galiba onunlaa
ayyy anlatırken bile o anı tekrar yaşadım vallaa

Ayyy canımm valla rüyası bile kötü. İnsan bir hoş oluyorrr. laelaelaelaelae

Agop ile Eleni evlenmişler ve cicim ayları bittikten sonra Agop eve gelip koltuğuna kurulur kurulmaz,
gazeteyi yüzüne çekip Eleni'yle hiç ilgilenmez olmuş.

Günlerden bir gün Eleni Agop'tan ilgi beklentisi ile;
-Bre Agoppp! Mutfagin penceresi bozuldu, yaparsinnn...?

Agop, gazeteyi yüzünden indirmiş, gayet sinirli bir şekilde;
-'Niye, ben pencereciii...?'

Ertesi gün Eleni yine ilgi görmek umuduyla,
-'Bre Agoppp, mutfakin muslugu bozuldu yaparsiinnn...?
-'Niye ben muslukçiii...?'
Bir sonraki gün
-'Bre agoppp, tuvaletin sifoni bozuldu, yaparsiinn...?
-'Niye ben pokçii...?

Ertesi gün eve gelen Agop bi bakar herşey tamir edilmiş !
-'Kuzum Eleni bunlari sen yaptinn..?'
-'Yoo.. .'
-'Ee kim yapti peki ?'
-'Bilirsin, kapici Abdurrezzak'in bende gözi vardir, yaparsin? dedim, o da dedi 'yapar im, ama bi sartla..'

Agop! merak içinde sorar,
-'Neymis..?'

-'E,dedi bana, ya benimle yatarsin, yada bi pasta yaparsin !!!'
Agop rahatlar,
-'Peki kuzum, ne pastasi yaptin?'

Eleni sinirlenir;
-'Niye ben pastaciii...?

:roflol: :roflol: :roflol:

kızlar nevroonun tahlili yarındı dimiii
ayşeninde 25miydiii tam hatırlayamadımmm
allah yardımcıları olsunnnn
inşallah hamiştirlerdirde şöyleeee biii yıkarızz ortalıgııı:sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:

Canım ikimizinki de yarınnnnn. İnşallah Allah güzel haber vermeyi nasip eder. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

durunnn bende anlatayim rüyami
nedir aceppp

Canımm Allah hayra çıkarsın inşallah. :Saruboceq: İkiz bebiş mi geliyor acabaaaaa. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: İnşallahh Yarabbimmmmmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

my.php

my.php

burdaki üçüzler NEVRO nun üçüzleri :)))

bebiler.png

Ayyy yavrularımmmmm , kuzularımmmmmmmm. senağlama senağlama senağlama :asigim: Nasıl da tatlılar maşallahhhhhh. :nazar: :nazar: :nazar: Allah herkese göstersin inşallahhhhhh. :Saruboceq: Canımsınn tatlımmm. Şeniz İnşallah bitanenmm. :Saruboceq:

annnnaaaaa
iyi insan lafının üzerine gelirmiş
bizde sendenn konuşuyordukkk:eek:
canım yarınn yaptırcan dimii tahliliiii

Güzel güzel çınladı kulaklarım , koştum geldimmm. :eek: a.s.

günaydın canım nasılsın yarın büyük gün inşş arka arkaya sevineceğiz hayırlı haberlerle ALLAHIN izniyle inşş bitanem..a.s.

İyiyiz canım çooook şükürrrrr. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İnşallah bitanemm. Bu kadar dua ile Allah sonunu hayır edecek inşallahh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Noldu bebişimmm hastamısın? :teselli: a.s.

Canımsınnnnnnn.. :asigim: senağlama Ne diyim ben size. Bir kanatlarınız eksik. senağlama

X