hoşgeldin canımŞenizevet fadikcim geldim.. nasılsın? işler yapılmış temizliği bitirdin mi?
selam canım hoşgeldinŞenizslmalr, nbr???
hoşgeldin canımŞeniz
dün baya iş yaptım bugün birazdaha işlerim vardı ama gribi hala atlatamadım....
o yüzden bugün dinleneyim dedim...
hiçbir iş yapmadım...
canım sen neyaptın...düğün nasıl geçti...
hoşgeldin şekerŞeniz sohbet ediyozyerimsenibenkıslar neyapıonuz bakalım heee
hoşbuldum canım.. geçmiş olsun.. sen arkanı dönünce kirleniyor.. yap yap aynı bitmiyor malesef.. dinlen sen boşver.. valla düğüne gidilmedi.. düğün bu akşam aydındaydı.. dün kına gecesi varmış.. hava soğuktu ve kendi aralarında ufak bişey yapcaklarmış.. hediyesi verildi gitmedik akşama... yemeğe gidildi sadece..
asıl bebek görmeye gittik.. çok tatlı bi kız.. doyamadım öpmeye.. mis gibi kokuyo... eşimin kuzeninin kızı.. 3,500 kilo doğmuş.. sezeryanla.. dönmemiş yaramaz.. kanala da girmemiş.. Allah sağlık versin anasına babasına bağışlasın.. bizimde olsun artık ama yaa... gece 4 e kadar uyumadım.. annesi babası uykusuz 4 gündür.. ananesinide gönderdik dinlensin diye.. ben baktım.. kızımızda yorulmuş herhalde ki bi iki mızıkladı uyudu.. bende istiyorum ondan yaaa banane senağlama
ayse ve nevro sonucunuzu sabırsızlıkla beklıorumm inşş allahın izniyle pozitif..benım bugun cok yoggun gecti..kalktık öglen banyo yap kahvaltı yap ewi topla hzırlandık cıktık gezmeye sonra annneme gitik.. halamlar geldı deli edıolar benı biraz sonradan gurme bunlardaa..sonra arkadasıım aradı sana gelces dıe bende bahane arıodum gelın dedim kalktık ewe geldık geldıler oturduk gittiler şimdi çok uykum geldi ben yatayım öptm hepinisciği...
iyiyim fadik seni sormali
hosgeldin cornelia
iyi geceler butterfly
hoşgeldin şekerŞeniz sohbet ediyozyerimseniben
ah canım ahhhh:çok üzgünüm: bazen bende çok arıyorum:çok üzgünüm:
normalde insan iyi kötü alışmaya çalışıyor ama işte o bebişi görünce hele birde kokusunu duyunca:çok üzgünüm:
allah büyük canım...inşallah bizde birgün duyarız....
sagol cornelia, iyi geceler sana
kiz tulin çalismalar nasil gidiyor??
dun gece senin için kedi resmi eklemistim sayfa 64gormediysen baklülülülülülü
canim benim isyanlardayiz desene!!!
sen gel bide bana sor, kizkardesim 2.ye hamile kizi olacak, hevesle ona bebek elbiseleri oruyorum ve orerken hayal kuruyorum bazen yalniz oluncada agliyorum, ne zaman kendi bebegime orcem diyorum!!!
ananemin ikiz kardesi oldu, ananemde çok uzuluyo, yengemde onu tessli ediyo iste en buyuk aci evlat acisiymis allah evlat acisi vermesin diyo, o an varya bagira bagira aglamak istedim cunki ben evlat acisi cekiyorum, olmayan bebegimi çok ozluyorum içim aciyo ama ne yaparsin, buda bizim sinavimizmis iste!!!