Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Ya kızlarr bugünn bikaçımız dışında kimse ugramamışşş
nerde bu millettyasakkelime
ya bende birfıkra anlatıyımm affınıza sıgınarakk birazz acayip bir fıkraa:eek::eek:

adamm çocuklarıı karısı ve annesii tarlaya giderlerr
bakarlarki su yok içlerinden biri köye gider
gider ama giden gelmez
adam artık sinirlenir ve dayanamazz derkii
suyu kim getirirse onu agzında kaçdiş varsa okadar şeyy edicemm :jeyyar::jeyyar:derrr
neyse bakarki biri geliyorrr
anlarkii gelen annesiiii
adamm başlarrrr
ana gelmeee
ana gellmeee diye
ama annesi gelirrr
ve adamm söyledigini yaparrr:jeyyar::jeyyar:
kadınn başlarr "ahh oglumm şuradada birr dişimm vardı" derr:jeyyar::jeyyar:

kızlarr böyle bir fıkra yazdımm diye kızmayınn bana tamammı:çok üzgünüm:

-tatlicadiarzu- yazık olmuş kadına lülülülülülü

düsünsene fadigimm,topikce bulusuyoruz ve kiz kiza güzel bi tatile gidiyoruzzz:1rolleyes:
ama ama ama hepimiz hamisizzz söyleee en fazla 6 aylik:asigim:
ayyy icim kaynadi yahuuuu

ayyy keşke ne güzel olurdu. Benim de içim fıkır fıkır oldu walla hihoyyyt

ya arkadaşlar bişey sorcam bahçecide mikrotese olan varmı içinizde aslında sordum ama tam olarak anlamadım mtesenin maliyeti ne kadar orda anlamadım 1200 diye anladım sanki ama tl mi euro mu anlıyamadım bilgilendiriseniz ççok sevinirim eğer 1200 ytl yse belki bir ay daha erken gidebilirim inşallah...

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
smhsmh kullanıcısından alıntı
zuzum bişey sorcam size dr çalışmalara ne zaman başlayın dedi ne yapın dedi

merhaba canım

bitanemmmm zuzusunun askisi
persembe gecesi catlatma ignemi yaptim,cuma gecesi ve dün gece önerdi iliskiyi
sayi tarafimca artabilir

639.mesaj bitanemmm

-tatlicadiarzu- yazık olmuş kadına lülülülülülü

ayyy keşke ne güzel olurdu. Benim de içim fıkır fıkır oldu walla hihoyyyt

demiii insanin düsününce bile morali düzeliyo:1rolleyes:
bu gazla calismalari hizlandiralim bariiikaydirigubbakcemile3
hersey bebek icinnn:lepi:

düsünsene fadigimm,topikce bulusuyoruz ve kiz kiza güzel bi tatile gidiyoruzzz:1rolleyes:
ama ama ama hepimiz hamisizzz söyleee en fazla 6 aylik:asigim:
ayyy icim kaynadi yahuuuu
ayyy ne güzel olur:asigim::asigim:
benimde içim bir hoş oldu canım:asigim:

offfffffffssssssssssss
neden kimse yok
nerdesin kız sen:mymeka:pek sık göremiyorum seni:mymeka:
bitanem ben hep buralardayım ama bugün benim net iyice kafayı yedi bazen sayfaları hiç açmıyo...
şimdi zorunan girdim:nazar:

ya arkadaşlar bişey sorcam bahçecide mikrotese olan varmı içinizde aslında sordum ama tam olarak anlamadım mtesenin maliyeti ne kadar orda anlamadım 1200 diye anladım sanki ama tl mi euro mu anlıyamadım bilgilendiriseniz ççok sevinirim eğer 1200 ytl yse belki bir ay daha erken gidebilirim inşallah...
canım benim bilgim yok:sm_confused:

o ya dolardır ya da euro.eşim alman hastanesinde olmuştu 2 yıl önce 1500 liraydı...

kadının biri bir halıcı dükkanına gider ve reyonlar arsında dolaşmaya başlar.
derken tenha bir yeri gözüne kestirir ve o......(gaz çıkartır)
sonra kimsenin olmadığından emin olmak için tekrar etrafa bakar bir de ne görsün tezgahtar çocuk bayağı yakında.
çok utanır ve ne yapsam da konuyu başka tarafa çeksem diye düşünür ve
hemen yanındaki halıyı göstererek '' evladım bu halı ne kadar?'' diye sorar.
tezgahtar ''hanımefendi o çook kıymetli bir iran halısıdır, bakarken o..dunuz.mazallah fiyatını söylersem s............ ''' der.

Son düzenleme:
bak coştum bir tane daha yazayım.

temel ehliyet almak için yıllarca çalışmış didinmiş bir türlü alamamış.
bütün sınavlardan çakmış.
kurs sahipleri de sınav görevlileri de canından bezmiş.
en son temele demişlerki ''bak temel sana ehliyetini vericez.Ama bizi çoook iyi dinle.gündüz bir şekilde arabayı sürersin ama gece çok dikkatli ol.yolda giderken iki far görürsen o arabadır dikkat et,tek farlılarda motosiklettir ona göre davran.''
temel de ''pundan kolay ne var verin ehliyetimi gideyum '' demiş.
temel ehliyetini alıp gitmiş.
aradan bir kaç gün geçmiş.temelin kaza geçirip hastanede yattığı haberi gelmiş.
kurs sahipleri apar topar hastaneye koşmuşlar.temele ''noldu temel niye kaza yaptın bir anlat bakalım'' demişler.
temel de '' ula pen de anlamadım ''demiş '' karşıdan iki motosikletli geliydi.ortalarından geçeyum dedum, gerisini haturlamayum '' demiş....

Bugün gelemedim. Geçmişi şimdi okudum. :kahve: Çok güzel muhabbet etmişsiniz. kaydirigubbakcemile5 Fıkralar , resimler , karikatürler de süperdi. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Harikasınız hepiniz. :lepi: :lepi: :lepi:

Bugün gelemedim. Geçmişi şimdi okudum. :kahve: Çok güzel muhabbet etmişsiniz. kaydirigubbakcemile5 Fıkralar , resimler , karikatürler de süperdi. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Harikasınız hepiniz. :lepi: :lepi: :lepi:

hoşgeldin canımŞeniz evet bugün yoktun:asigim:

tulinde gelmişhihoyyyt

Belim ağrıdığı için duramıyorum kızlar , en iyisi yatmak mirmirmirmir Öpüyorum kocaman herkesi. Şeniz

İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. a.s.

Allaha emanet olun. :Saruboceq:

nevrosky senin yaramazlar kazı çalışması yapıyorlar galiba bu ağrı ondan...kaydirigubbakcemile3

iyi geceler canım....:asigim:

kizlar geldim sükür...yatiramadilar beni banane:))
sarhos gibiyim hala,simdi yatip dinlenicem...
hepinizi cok seviyorum,sagolun ilgi ve desteginiz icin...aksama görüsürüz insallah

niye yatmadın ki sen hani akşama çıkacaktın.. geçmiş olsun.. şimdi çok daha iyisindir inş cücüm.. Şeniz
ben geldimmmdelikafadulden
agri kesicimi aldim,oturma odasina kuruldum,basinizdayim kizlar
hadin gelin bakalimmmdelikafadulden

oh oh gelsinler konuşun bakalım..

hoşgeldin canımŞeniz evet bugün yoktun:asigim:

tulinde gelmişhihoyyyt

evet fadikcim geldim.. nasılsın? işler yapılmış temizliği bitirdin mi?

X