Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

canim benim isyanlardayiz desene!!!
sen gel bide bana sor, kizkardesim 2.ye hamile kizi olacak, hevesle ona bebek elbiseleri oruyorum ve orerken hayal kuruyorum bazen yalniz oluncada agliyorum, ne zaman kendi bebegime orcem diyorum!!!
ananemin ikiz kardesi oldu, ananemde çok uzuluyo, yengemde onu tessli ediyo iste en buyuk aci evlat acisiymis allah evlat acisi vermesin diyo, o an varya bagira bagira aglamak istedim cunki ben evlat acisi cekiyorum, olmayan bebegimi çok ozluyorum içim aciyo ama ne yaparsin, buda bizim sinavimizmis iste!!!
ahh ayşecim :çok üzgünüm: takmakla ağlamakla elimize hiçbir şey gelmiyor:çok üzgünüm:
bazen bende çok takıyorum:çok üzgünüm:
hayırlısı olsun canım:1hug: boş ver şimdi morelimizi bozmayalımŞeniz
inş demekten başka çaremiz yok.. bugün biraz karamsar gibi duygusal gibi bişey oldum ben.. amin hepimizin yüzü gülsün çok geçmeden.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

çalışamıyorum ayşecim.. hsg sırasında ağrım olmadı şimdi var.. anlamadım bende.. kramp gibi giriyo kasılıyorum.. bazende olduğum gibi kalıyorum ne yukarı ne aşağı.. cuma gecesi çalıştık ağrım yoktu.. dün 14. gündü.. olmadı.. bugün de yarım kaldı dayanamadım.. bişey mi yaptılar acaba yaa.. hem niye zaman geçtikçe ağrıyor.. fisfisfis

canım ağrı hsg çekildiğin içinmi oluyor:uhm: üşütmüş veye enfeksiyon kapmış
olmayasın....

dünden beri öyleyim sanki.. çok başka bir duygu evlat.. tatmayan kimse kalmasın inş.. kardeşinin bebişine Allah sağlık versin.. sağ salim kucağına alsın inş.. haklısın canım.. hemen anne olanlardan değiliz.. sevgisi, bize getirecekleri çok fazla olucak.. bebeğin annesi kızımı kimselere vermem turşusunu kurcam ben onun diyor.. o da 8 yıllık evli.. Allah yüzünü güldürdü..

bazi gun oluyo insana sanki dahada koyuyo valla, kimseyi kiskanmiyorum ama ozeniyorum, iste, ben herhalde kucagimdan birakmam, zor buldum kimseyle paylasamam!!
az once istanbuldaki gorumcemlerle gorustuk, kaynanamda edirneden gelmis msnde konustuk, gorumcem yaza mutlaka gelmeye bak, bi doktor duydum çok iyiymis diyo, onlar tam olarak olanlari bilmiyorlar, oyle anlarda ne diyecegimi sasiriyorum

valla bilmiyorum tulincim bende hsg yaptirmistim ustelik anestizisiz, bi kac gun agrim olmustu ama cokta hatirlamiyorum3sene filan oldu yapali, bence yarin doktorunu ara ve sor!!
gerci benimde en son yumurta alimindan sonra dedigin gibi kasik arilarim oldu, esim bana yaklastikça benim kactigim gunlerde oldu ama kaç kez usg yle bakildi ve bisey yok dediler, bende anlamadim

benimde anestezisiz oldu ama canım yanmadı.. şimdi neden zaman geçtikçe hortluyor bu ağrı anlamadım.. özel gittiğim bi doktorum henüz yok canım.. :1no2: arasamda hatırlamaz hastanedekiler.. ağrı kesici aldım.. artarsa hastaneye giderim.. birkaç gün daha bekliyim de geçmezse yine giderim.. bu ay boş geçti durduk yere.. :çok üzgünüm:

canım ağrı hsg çekildiğin içinmi oluyor:uhm: üşütmüş veye enfeksiyon kapmış olmayasın....

valla üşütmedim fadiğim.. ayaklarımı hep sıcak tutarm terlik zaten çıkmaz ayağımdan.. çorap patikde var.. hsg çarşamba günüydü.. cuma çalıştık.. bugün yarım kaldı.. enfeksiyon falan mı acaba.. zedelendiyse bi de.. aman yaa.. geçmezse gidicem doktora..

bazi gun oluyo insana sanki dahada koyuyo valla, kimseyi kiskanmiyorum ama ozeniyorum, iste, ben herhalde kucagimdan birakmam, zor buldum kimseyle paylasamam!!
az once istanbuldaki gorumcemlerle gorustuk, kaynanamda edirneden gelmis msnde konustuk, gorumcem yaza mutlaka gelmeye bak, bi doktor duydum çok iyiymis diyo, onlar tam olarak olanlari bilmiyorlar, oyle anlarda ne diyecegimi sasiriyorum

ne güzel yaşayıp gidiyordum yaa.. kafama takmıyordum.. o kokuyu alınca koydu valla.. bende kucağımdan düşürmem herhalde.. birkaç güne geçer yine eskiye dönerim..
haklısın canım.. en yakının bile olsa bazen hiçbirşey denmiyor.. kendi içimde yaşayayım olsun bitsin isteniyor.. herşey bir vesile.. inş senin vaktin dolmuştur.. başka hiçbirşeye gerek kalmaz.. bu kez pozitifi duyarsın canım.. Şeniz

benimde anestezisiz oldu ama canım yanmadı.. şimdi neden zaman geçtikçe hortluyor bu ağrı anlamadım.. özel gittiğim bi doktorum henüz yok canım.. :1no2: arasamda hatırlamaz hastanedekiler.. ağrı kesici aldım.. artarsa hastaneye giderim.. birkaç gün daha bekliyim de geçmezse yine giderim.. bu ay boş geçti durduk yere.. :çok üzgünüm:

valla üşütmedim fadiğim.. ayaklarımı hep sıcak tutarm terlik zaten çıkmaz ayağımdan.. çorap patikde var.. hsg çarşamba günüydü.. cuma çalıştık.. bugün yarım kaldı.. enfeksiyon falan mı acaba.. zedelendiyse bi de.. aman yaa.. geçmezse gidicem doktora..
canım hemen aklına kötü birşey getirme...benim her zamn değilde arda çok ağrım oluyor iş esnasında...bana kalsa dediğin gibi sanki içerde yara varmış gibi canım yanar...ama önceleri gittiğim dr lara çok söyledim...hiç bir şey olmadığını söylediler...pskolojik olabilirmiş...
canım seninkide hsg çekildiğin için belki pskolojik olabilir...yada enfeksiyonda olabilir...
canım sen antibiyotik kullandınmı şimdi....

ya simdi tekrar umutlandim, fransizca arastiryodum dondurulmuslara idrar teslerinide, idrarda çikmayipta bigun sonra kanda çikanlar çok ay insallah benimde oyledir....

tulin bence fazla bekleme git, tedbirli olmak her zaman iyidir, veya adetini bekle yinede ne olur ne olmaz

canım hemen aklına kötü birşey getirme...benim her zamn değilde arda çok ağrım oluyor iş esnasında...bana kalsa dediğin gibi sanki içerde yara varmış gibi canım yanar...ama önceleri gittiğim dr lara çok söyledim...hiç bir şey olmadığını söylediler...pskolojik olabilirmiş...
canım seninkide hsg çekildiğin için belki pskolojik olabilir...yada enfeksiyonda olabilir...
canım sen antibiyotik kullandınmı şimdi....

benim başka zaman ağrım olmuyor canım.. hiç hsg çekildim diye nazlanmadım da.. bugün leke falanda yok.. enfeksiyon olsa akıntı falan olmaz mı.. ban ilaç vermediler.. ağrı kesici içtim sadece 3 saat önce.. neyse fadiğim saol .. geçmezse gidicem doktora.. birkaç gün bekliyim.. Şeniz

ya simdi tekrar umutlandim, fransizca arastiryodum dondurulmuslara idrar teslerinide, idrarda çikmayipta bigun sonra kanda çikanlar çok ay insallah benimde oyledir....

tulin bence fazla bekleme git, tedbirli olmak her zaman iyidir, veya adetini bekle yinede ne olur ne olmaz

inş ayşecim bebişin seninledir.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: geçmezse giderim canım.. saolasın.. Şeniz

iyi geceler kızlar.. Allah rahatlık versin.. kayınvaldemler gitmediler.. birkaç gün daha burdalar herhalde.. yarın ne zaman gireceğim belli olmaz.. öptüm siziii... Şeniz

tamam canım geçmese gidersin olsun her zaman tedbirli olmak iyidir...
canım ben çekilmeden 2 gün önce başlamıştım antibiyotik ile ağrı kesiciye....
geçmiş olsun canım...

ayşecim canım pozitif sonuç almanı olkadar çok istiyorum ki....
inşallah bu sefer allahın izniyle hayırlısıyla gelir bebişin...

kızlar ben yatıyorum...size hayırlı gecelera.s.

fadigin dedigi gibi psikolojik olabilir banada doktor oyle demisti, korkudan psikolojik olarak kasilma olabiliyomus

çok sagol fadikçim insallah pozitif olur, bu gece yatmadan once 1001kez fatiha okuyacam, salati tefriciye gibi etkisi oluyomus dua kitabimda okudum, ve en yakin zamanda salati tefriciyeyide okuyacam 4444kez ve kendim okuyacam, bi kere arkadaslarla okuduk ama karsiti sayilar!!!
rabbim buyuktur o ol dedikten sonra kimse hiç biseye mani olamaz

birds863hf.gif

günaydın kızlarrr. Herkese bol enerjili, bol hamişli bir hafta diliyorum. Bugün topiği ben açayım dedim. Nerdesiniz bakimmmmsüprizzzzz

nevroooo dünden beri aklımdasın yarın büyük gün inşallah allah yüzünü güldürsün kaydirigubbakcemile3

X