- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
ahh ayşecim :çok üzgünüm: takmakla ağlamakla elimize hiçbir şey gelmiyor:çok üzgünüm:canim benim isyanlardayiz desene!!!
sen gel bide bana sor, kizkardesim 2.ye hamile kizi olacak, hevesle ona bebek elbiseleri oruyorum ve orerken hayal kuruyorum bazen yalniz oluncada agliyorum, ne zaman kendi bebegime orcem diyorum!!!
ananemin ikiz kardesi oldu, ananemde çok uzuluyo, yengemde onu tessli ediyo iste en buyuk aci evlat acisiymis allah evlat acisi vermesin diyo, o an varya bagira bagira aglamak istedim cunki ben evlat acisi cekiyorum, olmayan bebegimi çok ozluyorum içim aciyo ama ne yaparsin, buda bizim sinavimizmis iste!!!
bazen bende çok takıyorum:çok üzgünüm:
hayırlısı olsun canım:1hug: boş ver şimdi morelimizi bozmayalımŞeniz
inş demekten başka çaremiz yok.. bugün biraz karamsar gibi duygusal gibi bişey oldum ben.. amin hepimizin yüzü gülsün çok geçmeden.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
çalışamıyorum ayşecim.. hsg sırasında ağrım olmadı şimdi var.. anlamadım bende.. kramp gibi giriyo kasılıyorum.. bazende olduğum gibi kalıyorum ne yukarı ne aşağı.. cuma gecesi çalıştık ağrım yoktu.. dün 14. gündü.. olmadı.. bugün de yarım kaldı dayanamadım.. bişey mi yaptılar acaba yaa.. hem niye zaman geçtikçe ağrıyor.. fisfisfis
canım ağrı hsg çekildiğin içinmi oluyor:uhm: üşütmüş veye enfeksiyon kapmış olmayasın....