Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

nesrinnn pabucu yarımmmmmm çık dışarıyaaaa oynayalımmmm

Nesrin seni acil olarak geçmişten günümüze bekliyoruz
Anlat bakalım kocişin geldi mi? neler yaptınız, hasret giderdiniz mi?delikafadulden

Herkese günaydın kıslar
nasılsınız görüşmeyeli bakalım
herkesin merak ettiği gibi bende sorıyım
nesrin kocişin geldimi kıs:uhm:

gunaydınnn millet

kıss nesrinnn gunaydın şekercimmm. geldi dimi kocişin hadi yaz bakalım bekliyoruz

ya yaklasik 1 saat dayanabildim..yatamam ben tülinimbenneyaptımki
hehe zaten kocisi sinir ettim,klinigin yaninda alisveris merkezi var,tutturdum gezecem diyekaydirigubbakcemile3götürmedi o ayribenneyaptımki

bitanem acaba enfeksiyon falan mi kaptin ya?ihmal etme bitanem bence bugün yarin hemen git doktora..kiyamam sana...
ya sen diyince zaten bende bi tuhaf oldum,süt kokulari yetiyor demi:1rolleyes:
gelicek meleklerimiz insallah hayirlarla:Saruboceq:

sırnaşık şeysırnaşık şey:jeyyar::jeyyar:
nesrinimm hadi gözünaydınn kocişinn geliyormuşşş
yarınmı???
sen bu gazla kesinn tutturursunn
tam 12den vurursunuzz inşallahhhh:Saruboceq:

kiz nesrinnnn hazirlik mi yapiyorsun sen bakiyim:jeyyar:

canım o kapsama alanı dışındadır artıkk
malumm hazırlıklarr:jeyyar::jeyyar:
kocişi geliyorrrrkaydirigubbakcemile3
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Acaba bu ip ne işe yarıyor ki? Belki de bununla kaçabilirim buradan…
(işte kordonuyla oynayan yaramaz bir kız bebek

insallah olmustur

:roflol::roflol::roflol:

GÜNAYDIN kızlar nasılsınız görüşmeyeliiisırnaşık şeysırnaşık şey

tülinim benimde hsg den sonra böyle ağrılarım olmuştu hatta adet sancımın bile şekli değişti sanki kasıklarım değilde rahmim acıyo gibi oldu bi müddet yavaş yavaş geçiyo ama cnm endişe etme a.s.

kıss gel bakim sen yamacıma haftasonu çalışıldımı anlat bakem

geliyim appplacimmkaydirigubbakcemile3
cuma günü ve cumartesi günü calisildi canim..dün agrilarim vardi,ama bugün düsünebiliriizz:jeyyar:

yaa belki komik gelebilir ama ben bugün ilk progesteron fitilimi itina ile yerlestirdim ve bunu icin bile feciii heyecanlandimm

iyiyiz sekerparemm sen nasilsin??
esin geldimi kizzz catladik burdaa sormaktan aa:jeyyar:

tekrardan merhabalar herkese...

evet kızlar kocişim cumartesi akşamı gece 2 de geldi... sözde uyumadan onu bekleyecektim ama televizyonun karşısında uyuya kalmışım. aslında uykum çok ağırdır ama eşim kapıyı açar açmaz fırladım koltuktan.uyku sersemi ile birden kalkınca tansiyonum düştü galiba,eşimin kucağına düştüm o kadar komikti oturduk saatlerce güldük... o kadar çok özlemişim kiiiiiiii yatağımda yatıyorum 2 gündür meğersem ne kadar rahatmış yatağımmm... dün de alışverişe gittik birlikte geldik evde yemek hazırladık, sonra sinemaya gittik süpperdii yaaa. sanki balayında imişiz gibi. ilk evlendiğimiz günün sabahında şeylerin aynısını tekrardan yaşadık. bizi görenler cumartesi evlendik sanarlar vallaaa... yapışık ikizler gibi hiç ayrılmadık. bir ara eşim berbere gittik traş olmaya.kayınpeder hemen laf soktu eşime. gitsene karının yanına,ne işin var burda onu bunu bırak sen torun isteriz diyip kahkaha atıyor ha bire...:roflol: bi de dün gece saat 12 de tam iş üzerinde iken mutlu sona yaklaşmısız telefonum çalıyor neyse ilkinde boşverdik kalan yerden devam ettik,ikinciye birdaha çalınca önemli bişi vardır dedik gittik yengem arıyor yarın doktora gelcem ya hatırlatım dedim diyo,bene tam zamanında aradın valla unutmam unutmam dedim ama yatağa girdik tabii bütün heves kaçtı napalım bizde sarıldık uyuduk :roflol::roflol::roflol:

alemsin kizz:roflol::roflol:
gözün aydin bitanem,Allahim bir daha ayirmasin..
massallah ikinizede,ne güzel balayi yasiyorsunuz,41 kere massallah
cok sevindim canim,insallah bu moralle cifter cifter hamis kalirsinnn:Saruboceq:

nesrincim
o yengeye helal olsun :mymeka:
hiç mi haberi yok bişiden
canım gözün aydın
ayrılıklarında kavuşması çok güzeldir bilirim:jeyyar:
yani sen biraz yorgunsundur ya da leylasındır -tatlicadiarzu-

heycanlanma güzelim herşey bebek için napalım çalışmalar yapılmış afferin cucuma tamamdır bu iş :lepi:

herkese günaydın
cucum sende çok ağrı çekmişsin canım
geçmiş olsun
ama değmiştir sanırım :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ne dersin

nesrincim
o yengeye helal olsun :mymeka:
hiç mi haberi yok bişiden
canım gözün aydın
ayrılıklarında kavuşması çok güzeldir bilirim:jeyyar:
yani sen biraz yorgunsundur ya da leylasındır -tatlicadiarzu-

nurrrrr canımmm yenge bilmez miii eşimin geldiğiniii aklı sıra bize gıcıklık yapacakkkkkaydirigubbakcemile3görür o günüüüü inti,kamım acı olacakkk:jeyyar::jeyyar:birazcık belim ağrıyor valla ama olsun kocişim yanımda,bi ovalar gecerrr:dance::dance:

alemsin kizz:roflol::roflol:
gözün aydin bitanem,Allahim bir daha ayirmasin..
massallah ikinizede,ne güzel balayi yasiyorsunuz,41 kere massallah
cok sevindim canim,insallah bu moralle cifter cifter hamis kalirsinnn:Saruboceq:

aminn canımmm inşallahhhh. moraller süper rabbim ayrılık vermesin bidaha :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

yani yengende bi kere açmamışın ikinciye niye arıo neyse kaçmasın sizin hevesiniz çalışmalara devam allah ayırmasın bi daha cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…