Nasrettin hoca namaz kılarken camiye hırsız girmiş.
Nasıl olsa namazdayken birşey yapamaz diye düşünmüş.
Cüzdanını almış Nasrettin Hoca bunu hissedince başlamış söze:
- Kul euzu bi rabbi felak arkamdaki yalak cüzdanımı bırak yoksa yiyecen dayak.................:)
KIZLARRRRRRRRRRRR
HUHUUUUUUUUUUUUUU
AMANNNNNNNNNNN
NAPIYIM CATLARSA CATLASIN
BUDA BUYUK BASARIIIIIII
OLUM YOKKI UCUNDA ALAHA SUKUR HERKES SAGGGGGGGG
YUMOSLAR OLDU BI:gitme:
:roflol:alkisalkisalkisdelikafadulden
elitucum nasılsın özel mesajın kapalı soramadım neler yapıyosun nasıl gidiyor sen süha beyin hastasıydın dimi memnunmusun ondan çok iyi biridiropuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol:
HARIKAAAAAAAAAAA
balikciya bak yaaa
selam..........
asi kız çalıştın mı o akşam..
yaşa sen asim ne güzelsin harikasın kaydirigubbakcemile5 :1hug:
fıkralarda harika en az asim kadar alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ASİCİM BENİM İKİNCİ DENEMDE DR DEMİŞTİKİ YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİNE KADAR EŞİNİZLE BİRLİKTE OLABİLİRSİNİZ(BİZ OLMADIK) BEN ÖLE ŞEYLERE TANIK OLDUMKİ YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİ İÇİN GELEN HASTALARIMIZDAN BAZILARI HAMİLE İDİLER HATTA BİR TANESİ YUMOŞLARI ALNDIKTAN SORA TRANSFER İÇİN ÇAĞIRDIĞIMIZDA HAMİLE İDİ GÖZDEN KAÇIRDIĞIMIZ YADA SONRADAN GELİŞMİŞ BİR YUMURTA EŞİ İLE BİRLİKTE OLUCA HAMİLELİĞE YOL AÇMIŞ DEMİŞTİ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,BUNLAR ALLAHIN MUCİZELERİ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, BELKİ SENİN MUCİZENDE BÖLE GELECEK :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım özel msj açık ama arkadaş listende yokum sanırım ondan gönderemedin.benneyaptımkiEvet süha Beyi çok seviyorum. Şuan beklemedeyim. Pazartesi test yapcaz. İnşallah bebişlerim benimledir. Heyecanla bekliyorum canım