Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Temelin hiç evlenmemiş kızı ölüyor temel mezar taşına şunların yazılmasını istiyor:
- Bakire doğdu bir döne, bakire yaşadı çok sene, bakire öldü fakire, temel kızı fadime.........
Mezarcı bu yazıyı çok uzun buluyor ve uğraşmamak için şunları yazıyor:
- Temel kızı fadime açılmadan iade....................:)

Fizik imtihanında sorulan soruları bilmeyen Erol,
boş kağıt vermenin öğretmene hakaret olduğunu düşünerek şu dörtlüğü yazar ve öğretmene teslim eder:
- YÜRÜ BOŞ KAĞIT YÜRÜ,
HOCANIN YANINA VARDA GEL,
ıKı ZAYIFIM VAR ıDı, ÜÇ OLDU MU SOR DA GEL?
Dörtlüğü okuyan öğretmen
-ŞııRıN GÜZEL ŞııR
BÖYLE ŞııR GENE YAZ
BU KAFA SENDE ıKEN AYRILMAYIZ BıZ BU YAZ.......................:)

Nasrettin hoca namaz kılarken camiye hırsız girmiş.
Nasıl olsa namazdayken birşey yapamaz diye düşünmüş.
Cüzdanını almış Nasrettin Hoca bunu hissedince başlamış söze:
- Kul euzu bi rabbi felak arkamdaki yalak cüzdanımı bırak yoksa yiyecen dayak.................:)

:roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol:

elitucum nasılsın özel mesajın kapalı soramadım neler yapıyosun nasıl gidiyor sen süha beyin hastasıydın dimi memnunmusun ondan çok iyi biridiropuyorumnanaktan

Canım özel msj açık ama arkadaş listende yokum sanırım ondan gönderemedin.benneyaptımkiEvet süha Beyi çok seviyorum. Şuan beklemedeyim. Pazartesi test yapcaz. İnşallah bebişlerim benimledir. Heyecanla bekliyorum canım

:roflol::roflol::roflol:
HARIKAAAAAAAAAAA
balikciya bak yaaa

ASİCİM BENİM İKİNCİ DENEMDE DR DEMİŞTİKİ YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİNE KADAR EŞİNİZLE BİRLİKTE OLABİLİRSİNİZ(BİZ OLMADIK) BEN ÖLE ŞEYLERE TANIK OLDUMKİ YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİ İÇİN GELEN HASTALARIMIZDAN BAZILARI HAMİLE İDİLER HATTA BİR TANESİ YUMOŞLARI ALNDIKTAN SORA TRANSFER İÇİN ÇAĞIRDIĞIMIZDA HAMİLE İDİ GÖZDEN KAÇIRDIĞIMIZ YADA SONRADAN GELİŞMİŞ BİR YUMURTA EŞİ İLE BİRLİKTE OLUCA HAMİLELİĞE YOL AÇMIŞ DEMİŞTİ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,BUNLAR ALLAHIN MUCİZELERİ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, BELKİ SENİN MUCİZENDE BÖLE GELECEK :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

asi kız çalıştın mı o akşam..

bugun ve yarin bol bol calisiyim ama kacirdim galiba cunku iki gun once catladiysa ama bugun yumurta gorundu yani catlamismi oluyor bende bisey anlamadim ama bol bol calisma var

yaşa sen asim ne güzelsin harikasın kaydirigubbakcemile5 :1hug:

fıkralarda harika en az asim kadar alkisalkisalkis alkisalkisalkis

merci canim evet gercekten icimden geldi yazdim napiyim yumurta catlatmakta buyuk basari

evet canim olabilir neden olmasin
yeterki vakti gelsin bir sekilde olur ben calisiyim demi simdi:kedi:

hayırlısıyla positif sonuç alırsın tatlım inş öpüyorum çok a.s.

canlarım ben yarın yokum annemı Ünvrstye gÖtÜyecem sındıĞrafı yaptırmaya ınŞŞ her Şey yolunda gıder sonuÇlarımız temız Çıkar ınŞŞŞŞ yarın cuma herkese hayırlı cumalar rabım gÖnlÜnÜzden geÇenı versın ellerımızı boŞ Çevırmesın ınŞŞŞŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…