Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

selam kızlar asiim canım hayırlısıyla güzel gelişip toplanıcaklar yavaş büyüsünler ama tam olsunlar inşş
yetercim kızarmışsın kartın hayırlı olsun tatlım

bizim topigin kizlari saklambac oynamayi seviyorlarda canim
ya ben seni hatirliyorum sen yeni girmedin demi
ama cok muhabbet etmedik demi

yok yeni değilim..geçen seneden beri varım aslında..o zamnlar nevroyla konuşuyorduk..sonra baktım bir ara kk ya girdikçe bebek konusunu daha çok kafaya takmaya başladım..ben de bir süre uzak durmaya karar verdim..sonra bi döndüm..anaaaaa...nevro hamileee..:sm_cool:uzak kaldığım zaman içinde doğal yoldan denedik ama olmadı..daha yeni tüp bebeğe başvurduk..

benim rahim yarım..yani sizinkiilerin yarısı kadar..bir tür rahim anomalisi yani..eğer olursa riskli bir hamilelik geçiricekmişim..

selam kızlar asiim canım hayırlısıyla güzel gelişip toplanıcaklar yavaş büyüsünler ama tam olsunlar inşş

selam canim evet canim tskler amin

yok yeni değilim..geçen seneden beri varım aslında..o zamnlar nevroyla konuşuyorduk..sonra baktım bir ara kk ya girdikçe bebek konusunu daha çok kafaya takmaya başladım..ben de bir süre uzak durmaya karar verdim..sonra bi döndüm..anaaaaa...nevro hamileee..:sm_cool:uzak kaldığım zaman içinde doğal yoldan denedik ama olmadı..daha yeni tüp bebeğe başvurduk..

benim rahim yarım..yani sizinkiilerin yarısı kadar..bir tür rahim anomalisi yani..eğer olursa riskli bir hamilelik geçiricekmişim..

anladim canim hadi hayirlisi rabbim insallah nasip edecek ilk denemenmi
az buyumus yani olsun drlar onunda caresine bakar sen hic stres yapma rabbim istedikten sonra hersey olur
dularim seninle:Saruboceq:

pardon canim cvp gec oldu
nasil yarim rahim
hayir ben bugun olmuyorum carsamba olurum galiba catlatmayi
5 tane 15.5 var 10 kadarda 12 13 mm var canim
rahim duvari kac bilmiyorum
ohhh ohhh maşallahhh...doktor bana geçende 27 yumurtan var demişti..ama o kadar çokolması da iyi değilmiş..hormonlar çok yükseliyormuş sonra..östrojen falan işte..neyse baktılar 1000 lerde falandı östrojen..bugün kestik zaten ilacı..20,19 ve 18ler toplancakmış..öyle dedi doktor..opuyorumnanaktan

selam canim evet canim tskler amin

anladim canim hadi hayirlisi rabbim insallah nasip edecek ilk denemenmi
az buyumus yani olsun drlar onunda caresine bakar sen hic stres yapma rabbim istedikten sonra hersey olur
dularim seninle:Saruboceq:

yok güzlim az büyüme değil benimki,doğuştan böyle..2 yumurtalığım var ama 2 yumurtalıktan biri tüpünü oluşturmuş,diğeri oluşturamamış..yani tek tüpün oluşturduğu bir rahim var.o yüzden yarım..ama doktorum histeroskopi yaptı..diğer yarım rahimlilere göre daha geniş bir rahmin var dedi..onun için rahatladım biraz...yoksa öyle bir kafaya takmıştım ki..:bbo:

ohhh ohhh maşallahhh...doktor bana geçende 27 yumurtan var demişti..ama o kadar çokolması da iyi değilmiş..hormonlar çok yükseliyormuş sonra..östrojen falan işte..neyse baktılar 1000 lerde falandı östrojen..bugün kestik zaten ilacı..20,19 ve 18ler toplancakmış..öyle dedi doktor..opuyorumnanaktan

tabiki iyi degil canim benim birincide 21 tane idi ve senin hormon dedigin yani E2 benim 4000 oldu ve ben hastanede yatmak zorunda kaldim ohss denen birsey var biliyordursun tup bebekteki bir komplikasyon iste oda ben de cikti
o yuzden bu sefer cok dusuk dozla devam ettik az ve yavas olsun diye alaha sukur simdilik iyiyim
evet canim onu soracaktim senin o E2 kac cikti en son kan testinde yazardir

yok güzlim az büyüme değil benimki,doğuştan böyle..2 yumurtalığım var ama 2 yumurtalıktan biri tüpünü oluşturmuş,diğeri oluşturamamış..yani tek tüpün oluşturduğu bir rahim var.o yüzden yarım..ama doktorum histeroskopi yaptı..diğer yarım rahimlilere göre daha geniş bir rahmin var dedi..onun için rahatladım biraz...yoksa öyle bir kafaya takmıştım ki..:bbo:

bak buna sevindim canim alaha sukur bebisni tasisin guzelce insallah annesi ya benim ostrojene bakmiyorlar sadece Eé ye bakiliyor acaba ayni sey olabilirmi canim bahsettigimiz

bak buna sevindim canim alaha sukur bebisni tasisin guzelce insallah annesi ya benim ostrojene bakmiyorlar sadece Eé ye bakiliyor acaba ayni sey olabilirmi canim bahsettigimiz
evet canımE2 ileöstrojen aynı şey..benimki çok yükselmedi..cumartesi sabah 931 di,pazar sabahı 1354 tü..doktor iyi,çok yüksek değil demişti..zaten bugün çatlatacam yumoşlarımı...delikafaduldendelikafadulden

kızlar ben burayı daha yeni keşfettim valla... demek burdasınız öylemi.. yakaladım sizi.. baskın basanındır...

sağol tatlım hadi sizde alın hepbirli,lkte kızararlım :lepi::lepi::lepi::lepi:

evet ya benim ilk denemede 22 yumurtam vardı ve dr hepsi boş dedi aşırı hormon yüklemekten dolayı az olsun ama kaliteli olsun

allahim insallah tulin hamiledir :Saruboceq:

canım benim sağolasın..
bende inş diyorum.. inş bu ay olmuştur..
hafta sonu okuldan arkadaşımızın düğünü var..
ve düğüne gelicek olan diğer okul arkadaşlarımız da bizden sonra evlendi..
hepsininde çocukları var senağlama
bende en azından hamileyim demeyi çok istiyorum..
düğüne gitmeyi bir yandan çok istiyorum bir yandan da hiç istemiyorum..

kızlar ben burayı daha yeni keşfettim valla... demek burdasınız öylemi.. yakaladım sizi.. baskın basanındır...

hoşgeldin canım..
demek yeni gördün daha..
pek girmiyosun artık ya ondan denk gelmemişsindir..
çalışıyormusun yoksa ne güzel..

X