Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

slm geyikçiler maşallah maşallah yazmış da yazmışsınız.hepsini okuyamadım.bilmem kaç sayfa olmuş....
iyiki açılmış burası millet kendini zor tutuyomuş valla.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar. Ben yatacam kimsecikler de yok bu gece.mirmirmirmir

Kızlar adetime 4 gün varkene içimden biri beni dürttü ve gece gece bi idrar testi yapiim dedim. ne mi oldu tabiki kocaman bi negatif :eek:klava::eek:klava::eek:klava:

aaa burda uyanık olan kızlar varmış arkadaşlar topikler çoğaldı acemide olunca yetişemiyo insan ama bide meraklıyımki sormayın gitsin yani oraya git onu oku buraya gel bunu oku bi türlü yazmaya sıra gelmiyo ama buranın hızına maaaaaalesef yetişemiyorum hepsini okuyamadım şaka şaka tabi genede maaşallah diyelim dimi....

Kızlar adetime 4 gün varkene içimden biri beni dürttü ve gece gece bi idrar testi yapiim dedim. ne mi oldu tabiki kocaman bi negatif :eek:klava::eek:klava::eek:klava:

canım 4 gün varken biraz erken değil mi?şimdiden bozma moralini..bu testleri yapmak için reglin 1 hafta 10 gün geçmesini beklemek gerekmiyor mu yoksa ben mi yanlış biliyorum..

huuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuu burçin elitu meryem naber kızlar sizidemi uyku tutmadı ben kocişi uyutup geri geldim öbür topiklerde kimse yok burda varsınız allahtan... ama uykuşunuz geldi galiba ses yoksositosositohihoyyytbenim gözler faltaşı gibi valla

Öyle öyle canım ama geçenlerde eczanenin önünden geçerken alayım demiştim.Evde duruncada teste dayanamıyorum meraktan

yok yok uykum falan yok ben de kocişi uyutup kalktım..zaten canı sıkılıyooooo :KK43:(

Ya milletin beş dgün öncesinden bile pozitif çıkıyo bu idrar testi nasıl oluyo anlamadım

gerçekten miiii?
ben bilmiyodum her seferinde geçecek zamanı bekliyorum deliler gibiii..
ama sonuç hep aynı hep aynı (-)
bu ay daha erken bi bakayım..bu sefer umudum azıcık var:KK43:(

Canım ben arama kısmından bakıyorum eski forumlara orada 5 gün varken bayağı kişinin çıkmış pozitif

aaaaa bak uykumun kaçması bişi öğrenmeme neden oldu çok sevindim bakıcam bu sefer inşallah yüzümüz güler..sende ne sorun var da bebiş olmuyo benim pko:KK43:(

canım çok erken yapmışsın...
testin çıkması için tabiki biraz günüünn geçmesi lazım...bazıalrının geçmeden çıkıyor ama o çok nadir olur....

huuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuu burçin elitu meryem naber kızlar sizidemi uyku tutmadı ben kocişi uyutup geri geldim öbür topiklerde kimse yok burda varsınız allahtan... ama uykuşunuz geldi galiba ses yoksositosositohihoyyytbenim gözler faltaşı gibi valla
benim biraz uykum var ama yinede yatasım yok...

gerçekten miiii?
ben bilmiyodum her seferinde geçecek zamanı bekliyorum deliler gibiii..
ama sonuç hep aynı hep aynı (-)
bu ay daha erken bi bakayım..bu sefer umudum azıcık var:KK43:(

erken çıkma ihtimali çok az...
azıcık daha sabredin...
canım bu arada sen kaç yıllık evlisin

morfoloji bozukluğu nedir nasıl bi rahatsızlık o?ilk defa duyuyorum..Allah şifa versin canım..

erken çıkma ihtimali çok az...
azıcık daha sabredin...
canım bu arada sen kaç yıllık evlisin

canım ben 2 seneye yakın bir zamandır evliyim,önce hpv ile uğraştım nerdeyse 1 sene.hala da zaman zaman çıkıyo siğil malesef ama onlarla yaşamayı öğrendim artık takılmıyorum.şimdi de pko çıktı bebiş olmuyo malesef:KK43:((( sen??

X