Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

tülin yavrum bu sana :nazar:

istanbulda_sarisina_tecavuz_3.jpg

yenileriyle gel karşıma.. bunu gördüm ben .. koskoca başlık açıldı bu resimler için hey yavrum hey kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:

anlaşılan olmamış aslında koydum resim ama neden anlıyamadım burda görükmüyo bilen varsa yardım ediiiiiiiiiiin arkadaşlar

kullanıcı paneline gir canım.. avatar resmini değiştir var ordan değiştir resmi.. kaydirigubbakcemile5

ben varim bendelikafadulden
burda görseler baslarlar simdi nevro bi yerden tülin bi yerden,senin ne isin varrrrr,igneni vurdun bos gecirmeeeee diye:roflol:

ahh kaçırdım seni elimden.. az önce burdaydın.. koş çabık koş işin gücün var burdasın :mymeka: Şeniz

sen hep beni birakiosun amaa ama ama:çok üzgünüm:
taaaa pazartesi mi görüscess:sm_confused:

yaa galiba öyle olacak canım.. cumartesi gece dönülemicek gibi.. fisfisfis öffff yumurtam çatlıcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mirmirmirmir benneyaptımki delikafadulden delikafadulden

kizlar bende kaciyorum artik...
kasiklarimdaki agrilar artti iyice,halbuki ne kadar aciya dayanikliyimdirbenneyaptımki
neyse...hepinizi cok seviyorum,destekleriniz icin ayri ayri tesekkür ediyorum...
hepiniz hem annem hem kardeslerim oldunuz..gercekten kimse yokken yanimda siz varsiniz..iyiki varsiniz..dualarim hepinizle canlarim..ben hüngürella baslamadan yatayim en iyisi...:a015:iyi geceler

bizde seni seviyoruz cücüş.. Şeniz ne yatması kızım hop hop kalk daha işiniz var... kaydirigubbakcemile3 burda smilelar yetersiz yaaaaa... bi yorgan altı smile olması lazımdı şimdi.. şapkasız çıkın yolaaaaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol:

ben geldummmmmmmmmmmmmmm:dance::dance::dance:

hoşgeldin nesrinnnnnnnn.. gördün mü videoyu.. kaydirigubbakcemile3

hayır görmedim link atsanıza banaaaaaaaasırnaşık şey

gönderdim bak bakem.. nasııı... merak edenler için maymunlar çiftleşme yazın google amcaya 3. ye tıklayıp izleyin.. görün bakın puşt nasıl oluyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:

bıyır canımmm .. kız senin adın elif mi .. başka uyanacak bişey bulamadım da.. sorun yoksa söyle be hadi be söyle...

yok şekerim ne sorunu olcak. Yeter ki sen iste ismim Tuğba. elitu ne alaka deme bana okişsositososito

kızlar ben yine gitmek durumundayım.. çay demlendi.. öptüm sizi tekrardan.. inş yine gelebilirim ... Şeniz

olmaz ki demem lazım.. eli = elif olarak şeyettim.. tu da eşinin ismindendir dedim.. ama teorim ters çıktı.. söyle bana nerden buldun bu nicki.. bundan sonra tuğba dicem haberin ola... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen yaz ben sonra okucam ... kesin yaz kaytarma çıkıyorum diye :eek:klava: kaydirigubbakcemile3

olmaz ki demem lazım.. eli = elif olarak şeyettim.. tu da eşinin ismindendir dedim.. ama teorim ters çıktı.. söyle bana nerden buldun bu nicki.. bundan sonra tuğba dicem haberin ola... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen yaz ben sonra okucam ... kesin yaz kaytarma çıkıyorum diye :eek:klava: kaydirigubbakcemile3

Öncelikle şunu sööliyimm; "Ay bu maymunlar çok komikkkk" tamam şimdi teorine geliyim şekerim. elit kökünden geliyor.Eşimle alakalı bir kelime içermiyor yani. Hazır 't' ile bitmişken yanına bir 'u' koydum. Al sana nickim elitu hehehe

kızlarrrr kocammmmmm geliyor pazar sabahıııı burdaa:sm_cool:
ve gitmicek şimdilik :sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

beni unutunnn artıkın siz bir hafta falannnnnnnndelikafadulden

ne de olsa 2 aydır tık yokkk :jeyyar:

tttttuuuuuuuuuuuuğğğğğğğğğğğğğğğğğğğbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ohh be şükür hadi gözün aydın tatlım bak bugün seslendim duydular gönderiyolar senin kocişi :roflol: bi hafta diyosun demek kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile Şeniz Şeniz :CüvCüv: :CüvCüv: delikafadulden delikafadulden

nesrinim kulaklarım çınladı geldim. Nasıl bağırdıysan artık

oh oh nesrin, ne zamandır fıkralar, kediler, maymunlar sen de tam formundasın maşallah. Hadi gözün aydın tatlım. Artık pazardan sonra bir daha nezamn görürüz seni bilmem sengözlerimebaksanab

sendemi bürütüsss:roflol::roflol:

tüline sürünen manyahlaşıo:nazar:

yenileriyle gel karşıma.. bunu gördüm ben .. koskoca başlık açıldı bu resimler için hey yavrum hey kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Allahın sapığı görmediğin başka bişi var mı senin:roflol::roflol:
gönderdim bak bakem.. nasııı... merak edenler için maymunlar çiftleşme yazın google amcaya 3. ye tıklayıp izleyin.. görün bakın puşt nasıl oluyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:

varmı demiştim ahanda cevabımı aldımdelikafadulden

X