Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tülin yavrum bu sana
anlaşılan olmamış aslında koydum resim ama neden anlıyamadım burda görükmüyo bilen varsa yardım ediiiiiiiiiiin arkadaşlar
ben geldummmmmmmmmmmmmmm:dance::dance::dance:
yenileriyle gel karşıma.. bunu gördüm ben .. koskoca başlık açıldı bu resimler için hey yavrum hey kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:
gördüm derken tulin????:jeyyar:
ben varim bendelikafadulden
burda görseler baslarlar simdi nevro bi yerden tülin bi yerden,senin ne isin varrrrr,igneni vurdun bos gecirmeeeee diye:roflol:
sen hep beni birakiosun amaa ama ama:çok üzgünüm:
taaaa pazartesi mi görüscess:sm_confused:
kizlar bende kaciyorum artik...
kasiklarimdaki agrilar artti iyice,halbuki ne kadar aciya dayanikliyimdirbenneyaptımki
neyse...hepinizi cok seviyorum,destekleriniz icin ayri ayri tesekkür ediyorum...
hepiniz hem annem hem kardeslerim oldunuz..gercekten kimse yokken yanimda siz varsiniz..iyiki varsiniz..dualarim hepinizle canlarim..ben hüngürella baslamadan yatayim en iyisi...:a015:iyi geceler
bıyır canımmm .. kız senin adın elif mi .. başka uyanacak bişey bulamadım da.. sorun yoksa söyle be hadi be söyle...
:sm_cool:tulınnnnnnnnn
efemm canım bıyır...
hoşgeldin nesrinnnnnnnn.. gördün mü videoyu.. kaydirigubbakcemile3
hayır görmedim link atsanıza banaaaaaaaasırnaşık şey
bıyır canımmm .. kız senin adın elif mi .. başka uyanacak bişey bulamadım da.. sorun yoksa söyle be hadi be söyle...
yok şekerim ne sorunu olcak. Yeter ki sen iste ismim Tuğba. elitu ne alaka deme bana okişsositososito
olmaz ki demem lazım.. eli = elif olarak şeyettim.. tu da eşinin ismindendir dedim.. ama teorim ters çıktı.. söyle bana nerden buldun bu nicki.. bundan sonra tuğba dicem haberin ola... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen yaz ben sonra okucam ... kesin yaz kaytarma çıkıyorum diye klava: kaydirigubbakcemile3
olmaz ki demem lazım.. eli = elif olarak şeyettim.. tu da eşinin ismindendir dedim.. ama teorim ters çıktı.. söyle bana nerden buldun bu nicki.. bundan sonra tuğba dicem haberin ola... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen yaz ben sonra okucam ... kesin yaz kaytarma çıkıyorum diye klava: kaydirigubbakcemile3
kızlarrrr kocammmmmm geliyor pazar sabahıııı burdaa:sm_cool:
ve gitmicek şimdilik :sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:
beni unutunnn artıkın siz bir hafta falannnnnnnndelikafadulden
ne de olsa 2 aydır tık yokkk :jeyyar:
kızlarrrr kocammmmmm geliyor pazar sabahıııı burdaa:sm_cool:
ve gitmicek şimdilik :sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:
beni unutunnn artıkın siz bir hafta falannnnnnnndelikafadulden
ne de olsa 2 aydır tık yokkk :jeyyar:
sendemi bürütüsss:roflol::roflol:
yenileriyle gel karşıma.. bunu gördüm ben .. koskoca başlık açıldı bu resimler için hey yavrum hey kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:
gönderdim bak bakem.. nasııı... merak edenler için maymunlar çiftleşme yazın google amcaya 3. ye tıklayıp izleyin.. görün bakın puşt nasıl oluyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol: