Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

aaaaa bak uykumun kaçması bişi öğrenmeme neden oldu çok sevindim bakıcam bu sefer inşallah yüzümüz güler..sende ne sorun var da bebiş olmuyo benim pko:KK43:(

Bencede yapma canım negatifte insan üzülüyo adet olunca ikinci kere tekrar üzülüyo.

canım çok erken yapmışsın...
testin çıkması için tabiki biraz günüünn geçmesi lazım...bazıalrının geçmeden çıkıyor ama o çok nadir olur....

evet haklısın canım

erken çıkma ihtimali çok az...
azıcık daha sabredin...
canım bu arada sen kaç yıllık evlisin

Ben 3 yıllık evliyim ama bir yıldır olmuyo

fadik?
nergis55?
kızzzzllaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr????
uyudunuz mu yaaaa offff

canım ben 2 seneye yakın bir zamandır evliyim,önce hpv ile uğraştım nerdeyse 1 sene.hala da zaman zaman çıkıyo siğil malesef ama onlarla yaşamayı öğrendim artık takılmıyorum.şimdi de pko çıktı bebiş olmuyo malesef:KK43:((( sen??

Siğilin kesin tedavisi yok sanırım ama çok büyük bi sorun olmasa gerek inşallah kistin en kısa zamanda yok olur canım

bana soran yok ama bende 8 yıllık evliyim:eek: fadikcim uyuma boşver yalnız uyusun bu gecede kocişler yerimseniben

evet malesef siğillerin %100 bitme olasılığı yok:KK43:duyduğum kadarıyla pko da biten bişey değil ama bakalım ne olacak..

canım ben 2 seneye yakın bir zamandır evliyim,önce hpv ile uğraştım nerdeyse 1 sene.hala da zaman zaman çıkıyo siğil malesef ama onlarla yaşamayı öğrendim artık takılmıyorum.şimdi de pko çıktı bebiş olmuyo malesef:KK43:((( sen??
anladım canım geçmiş olsuna.s.
biizm sorunumuz topiğimizin isminde varya... yani erkekten kaynaklanan sorunlar...

Bencede yapma canım negatifte insan üzülüyo adet olunca ikinci kere tekrar üzülüyo.

Ben 3 yıllık evliyim ama bir yıldır olmuyo
hayırlısı olsun canım sen biizm listede varsın değilmi...

Öncelikle şunu sööliyimm; "Ay bu maymunlar çok komikkkk" tamam şimdi teorine geliyim şekerim. elit kökünden geliyor.Eşimle alakalı bir kelime içermiyor yani. Hazır 't' ile bitmişken yanına bir 'u' koydum. Al sana nickim elitu hehehe

anladım bacım sağol.. kaydirigubbakcemile3 bi daha öyle anlamı olmayan nickler bulma kendine :mymeka: kaydirigubbakcemile3

kızlarrrr kocammmmmm geliyor pazar sabahıııı burdaa:sm_cool:
ve gitmicek şimdilik:teytey:

beni unutunnn artıkın siz bir hafta falannnnnnnndelikafadulden

ne de olsa 2 aydır tık yokkk :jeyyar:

gözün aydın nesrinnnnnnnnnnn... delikafadulden kolay gelsin size.. Allah kavuştursun sizleri (çoğul kullandım bak dikkat et) :jeyyar: :jeyyar:

tüline sürünen manyahlaşıo:nazar:

Allahın sapığı görmediğin başka bişi var mı senin:roflol:

varmı demiştim ahanda cevabımı aldımdelikafadulden

:roflol: :roflol:yok canım.. bu ara hayvanların özel hayatıyla ilgileniyorum.. :roflol:

allah iyiliğini versin seninsırnaşık şey

canım ya çok sevindim:sm_cool:
aklıma bizim kocişle 2 ay ayrı kalmamız geldi:jeyyar:
nesrincim çok çok kolay gelsin :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
havaalr soğuk üşütmeyin emi:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
malum ördekler gibi şimdi siz sudanda çıkamassınızkaydirigubbakcemile3
sudan çıkmaya fırsat bulursan bize bir merhaba de emikaydirigubbakcemile3

sende az değilsin heeee :roflol: :roflol:

nan azuk dikkatli olun nan yohsam kırmızı nokta koydururum topiğin başınakaydirigubbakcemile
topunuzu mimletirim allahıma :roflol:

koy sen ışıklı tabelayı gelen ona göre girsin.. lülülülülülü

Şaka maka +++++++18 olmuş. Mart ayında sohbetler böyle oluyor sanırım. :1shok: Neyse Allahtan Nisan'a bişi kalmadı. :roflol:

dedim ben sana ama dinlemedin ki sen beni.. delikafadulden hahahaha işte buna daha çok gülecem nisan mı geliyor her ay yenileri de geliyor cicim naber... :roflol: burası sınırsız ...

Kızlar adetime 4 gün varkene içimden biri beni dürttü ve gece gece bi idrar testi yapiim dedim. ne mi oldu tabiki kocaman bi negatif :eek:klava:

nergis erken yapmışsın.. strese girmeye değmez..

hoşgeldin burçin.. nerden geldin ne zaman geldin.. nasıl geldin.. kim dedi ne dedi... kaydirigubbakcemile3

[ı]kızlar allah tez vakıtte Şıfa versın hepımıze..duaları bırakmayın,ınancınızı yıtırmeyın..herŞey olacaĞına varır..kısmet..ÖpÜyorum hepınızııııı[/ı]

fadik?
nergis55?
kızzzzllaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr????
uyudunuz mu yaaaa offff
uyumadım ama uykum varmirmirmirmir

bana soran yok ama bende 8 yıllık evliyim:eek: fadikcim uyuma boşver yalnız uyusun bu gecede kocişler yerimseniben

canım seni biraz tanıyorum ı yüzden sormadım...
yani bilgilerini biliyorum....
canım zaten kociş uyuyor ruhu bile duymuyor:nazar:

tuliny kız sen ne arıyon bu saate....senin işin gücün yokmuydu:jeyyar:

tuliny kız sen ne arıyon bu saate....senin işin gücün yokmuydu:jeyyar:

bütün gece mi çalışcaz yavrum.. bitti işimiz.. kız bu kez pek geri gelmediler.. yollar asfaltlandı diye mi acaba fisfisfis CADIARZU sol kasığımda ağrı var hafiften... inş bişey yapmamışlardır bu dohturlar.. :mymeka:

hoşgeldin burçin.. nerden geldin ne zaman geldin.. nasıl geldin.. kim dedi ne dedi... kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

hoşbulduk canım..ben iteyi tesadüfen keşfettim ama başında uyuyorum diyebilirim :))

hoşbulduk canım..ben iteyi tesadüfen keşfettim ama başında uyuyorum diyebilirim :))

evettt yeni üyesin... kaydirigubbakcemile5 bizim burası da yeni açıldı.. açılışı pazartesi yapcaz kaydirigubbakcemile3 bekliyoruz senide.. başka topiklere de baktın mı.. pko var demişsin.. onunla ilgili yere falan...

cnm fark etmedim kusura bakma..snin rahatsızlığın ne?bebiş yok galiba senin de benim gibi malesef:KK43:(

yok canım malesef 8 yıldır gözlemekten gözümüz morardı:nazar: azospermliyiz
fadikçim şaka yaptım canım sen bana bakma gevezeyim biraz anlatacaklarım olsa kimse sormasada anlatırım sadece millet uyanık kalsın diye diyom siz uyuyunca yalnız kalcamyasenağlama

bütün gece mi çalışcaz yavrum.. bitti işimiz.. kız bu kez pek geri gelmediler.. yollar asfaltlandı diye mi acaba fisfisfis CADIARZU sol kasığımda ağrı var hafiften... inş bişey yapmamışlardır bu dohturlar.. :mymeka:

aferin kız demek ödevini yapıp geldin:lepi:
asvatmı:roflol: alemsin ya:roflol:

canım hsg çekileli çok olmadı ağrın olması normal bence...

aferin kız demek ödevini yapıp geldin:lepi:
asvatmı:roflol: alemsin ya:roflol:

canım hsg çekileli çok olmadı ağrın olması normal bence...

çalışkanımdır ben.. ağrım olmasa şiddeti duyardınız ama hafif ağrım vardı..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet yaa dün yoktu ama bugün niye çıktıysa.. çalışmanın öncesinde vardı ama.. dün bir bugün iki daha.. çok hızlıyım canımmmmmmm delikafadulden delikafadulden:roflol:

X