Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

evettt yeni üyesin... kaydirigubbakcemile5 bizim burası da yeni açıldı.. açılışı pazartesi yapcaz kaydirigubbakcemile3 bekliyoruz senide.. başka topiklere de baktın mı.. pko var demişsin.. onunla ilgili yere falan...

baktım baktım hatta şimdi geri dönücem oralara..o kadar ççok bilgilendim ki site sayesinde anlatamam..Allah hepinizden razı olsun inşallah tez zamanda şifa bulup bebişlere kavuşalım..:CüvCüv: :emir_bebek:

uyudunuz mu kızlar ... ben yatıyorum yarın düğüne gidilcek aman yaa... ama bebişi görmeyi istiyorum.. tulum aldım poposunda tavşan kuyruğu ponponu var pek şirin.. dükkanın hepsini alasım geldi vallaaa.. delikafadulden Şeniz iyi geceler size..

çalışkanımdır ben.. ağrım olmasa şiddeti duyardınız ama hafif ağrım vardı..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet yaa dün yoktu ama bugün niye çıktıysa.. çalışmanın öncesinde vardı ama.. dün bir bugün iki daha.. çok hızlıyım canımmmmmmm delikafadulden delikafadulden:roflol:

maşallah diyelim nazar değmesin...

ah canım bende çalışkan olmaya olacağımda bu çalışma işi tek başına olmuyorki:nazar:
2 gündür kocişi ayakta bile göremiyorum:nazar:
işten geç geliyor biraz koltukta uyukluyo sonra yatağa geçiyo:nazar:
bu gidişle mart ayındada sınıfta kalacağım....
biz kışı iyi değerlendiremedik...
yatak odamız soğuk...birde daha önce anlatmıştım misafir vardı:nazar:
dedim hazır mart ayı kaydirigubbakcemile2 şu ayda şöyle bir deniyelim ama nerdeÇok üzgünüm çoook
4 gündür tık yok:nazar:
üstelikte yumurtlama günlerimde olabilir:çok üzgünüm:

baktım baktım hatta şimdi geri dönücem oralara..o kadar ççok bilgilendim ki site sayesinde anlatamam..Allah hepinizden razı olsun inşallah tez zamanda şifa bulup bebişlere kavuşalım..:CüvCüv: :emir_bebek:

amin inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: valla bende kendi adıma çok şey öğrendim.. bizim erkek infertilitesi işte.. burayı da ihmal etme.. eğlenmek için doğru adres... Şeniz

maşallah diyelim nazar değmesin...

ah canım bende çalışkan olmaya olacağımda bu çalışma işi tek başına olmuyorki:nazar:
2 gündür kocişi ayakta bile göremiyorum:nazar:
işten geç geliyor biraz koltukta uyukluyo sonra yatağa geçiyo:nazar:
bu gidişle mart ayındada sınıfta kalacağım....
biz kışı iyi değerlendiremedik...
yatak odamız soğuk...birde daha önce anlatmıştım misafir vardı:nazar:
dedim hazır mart ayı kaydirigubbakcemile2 şu ayda şöyle bir deniyelim ama nerdeÇok üzgünüm çoook
4 gündür tık yok:nazar:
üstelikte yumurtlama günlerimde olabilir:çok üzgünüm:

olmadı bak şimdi.. illa yatak odasında mı olcak canım aaa.. neresi sıcaksa oraya gidin.. kaydirigubbakcemile uykusunu almıştır kocişin.. çık git şimdi yanına.. acuk sarıl.. pişt mişt de bişeyler yap uyandır.. sende bizi kekledin haaa hani dün işiniz vardı.. delikafadulden delikafadulden koş çabık uyandır yeter aldığı uyku... şakkıdı

uyudunuz mu kızlar ... ben yatıyorum yarın düğüne gidilcek aman yaa... ama bebişi görmeyi istiyorum.. tulum aldım poposunda tavşan kuyruğu ponponu var pek şirin.. dükkanın hepsini alasım geldi vallaaa.. delikafadulden Şeniz iyi geceler size..

canım tulumu kime aldın anlamadım....

iyi geceler canım bende yatıyorummirmirmirmir

caneylom,burciin sizede iyi gaceler canlar...

olmadı bak şimdi.. illa yatak odasında mı olcak canım aaa.. neresi sıcaksa oraya gidin.. kaydirigubbakcemile uykusunu almıştır kocişin.. çık git şimdi yanına.. acuk sarıl.. pişt mişt de bişeyler yap uyandır.. sende bizi kekledin haaa hani dün işiniz vardı.. delikafadulden delikafadulden koş çabık uyandır yeter aldığı uyku... şakkıdı
ah canım normalde ben giidnce hep uyanır...ama bu sıra çok yoruluyor galiba...
dün uyansın diye baya yanaştım ama baktım uyuyo....
tabi istesem uyandırırım :jeyyar: ama kıyamadım çok yorgundu....
dedim belki sabah yakalarım....sabahta ben uyumuşum bir uyandım adam üstünü giymiş işe gidiyorkaydirigubbakcemile3 dedim tüh gitti adam eldenkaydirigubbakcemile3

Günaydın mı desem uykum kaçtı kızlarr ya 4 den beri ayaktayım dün erken yattım delikafadulden
korkuom evime geldim kociş işe gitti bu saatte :çok üzgünüm:
bizim tv bi düştü delikafadulden tırstım hava aydınlanana kadar uyumucammm sırnaşık şey

nerdesiniz bakim yapayanlız kaldım burda senağlama bi gelin buraya sorcam ben size :mymeka: :mymeka: :eek:klava: :eek:klava::eek:klava: :eek:klava:

48.gif

Günaydın kızlar.kaydirigubbakcemile2
Çok uykum var çoooookkk....mirmirmirmir

nesrin çık ortaya bakim napıosun orda sessiz sessiz :kızgın:

Son düzenleme:
korktummm sabah kocişten sonraa gece tv düştü yere delikafadulden
bende kafayı yedim pılı pırtı topladım salonda yattım naniknanik

Günaydın mı desem uykum kaçtı kızlarr ya 4 den beri ayaktayım dün erken yattım delikafadulden
korkuom evime geldim kociş işe gitti bu saatte :çok üzgünüm:
bizim tv bi düştü delikafadulden tırstım hava aydınlanana kadar uyumucammm sırnaşık şey

hayırdır canım yaa nasıl düştü geçmiş olsun
hamişsin korkmasaydın keşke
bende zaten 5 te msj yazdığını görünce hayrola dedim

X