Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Temel görücü usulüyle evlenmis.
Gerdek gecesi odaya çikmislar fakat karisi Temel'e ;
-"Kocacugum, haçan pen utanirum, sen disari çik. Pen hazir olunca seni çagiriyum" demis.
Temel disari çikmis ama merak ya anahtar deliginden baslamis karisini seyretmeye.
Kadin takma gözünü çikarmis masaya koymus, takma kolunu çikarmis masaya koymus, takma bacagini çikarmis masaya koymus.
Temel'in tepesi atmis ve assagidaki verandaya inmis. Bir sigara yakmis ve kendi kendine:
-"Ulan salak herif!.., Haçan böyle bakmadan kari alirsan böle olur. Ula ben ne yapacagum simdi, hay anasini satayim" derken karisi yukardan bagirmis.
-"Kocacum, kocacum!.. Ben hazirum"
Temel'de assagidan bagirmis :
-"Ula at oni, purda yapacagum"

kadın yaz tatilini kocasından ayrı olarak geçirmeye karar verir kocasından izin alır ve deniz kenarında bir yere gider. orada bir doktorla tanışır ve onunla arkadaşlık ederler. kocasınada her akşam tatilde gün boyu ne yaptığını anlatan bir mektup yazar ve yollar. mektuplarında hep kocacığım bir beyefendiyle taniştim doktormuş onunla sahile yüzmeye gittik, onunla bu akşam yemeğe çıktık gibi. adam çok sinirlenir ve karısına cevap olarak şunu yazar. karıcığım sabah güneşin doğuşuda sahile in mayonun altını çıkar ve bacaklarını ayırıp güneşe doğru uzan._kadın hiçbirşey anlamamıştır kocasına tekrar mektup yazar kocacığım mektubundan hiç birşey anlamadım nedemek istiyorsu derkocasıda nedemek isteyeceğim boşuna dememişler güneş girmeyen yere doltor girermiş diye :)))))))))))))))))))))))))

kadın yanında bir bebekle çocuk doktorına gider.doktor bebeği muayene eder .'hanfendi bu çoçuk gıdasız kalmış der. ve kadına soyunmasını söyler kadın soyunur.kadının göğüslerini inceler. 'evet . tam düşündüğüm gibi hanfendi,hiç sütünüz yok'kadın gayet sakin "ben teyzesiyim.:))"

Uzun ve yorucu bir ask ve sevisme seansindan sonra doktor az otesinde uyuklayan hastasina bakarken birden cok fena halde sucluluk duygusuna kapilmis. Panikler gibi olunca icini rahatlatmak icin kendi kendine soylenmeye baslamis "sakin ol Howard sakin ol... O kadar da dert etme kendine.. Bu dunyada hastasiyla sevisen ilk ve tek doktor sen degilsin.. Pek cok doktor yapmistir bunu.. Tam o sirada kalbinin derinliklerinden gelen vicdaninin sesini duymus. "Ama Howard sen veterinersin..."

10 kişiyi öldürmekten ömür boyu hapis mahkumu olan adam hapisten kaçar. Kaçarken önüne çıkan bir eve girer ve yataklarında uyumakta olan bir çifti esir alır. Adamı bir sandalyeye, kadını da yatağa bağlar. Bir an etrafına bakınıp kadının üstüne atlar ve boynunu öpmeye başlar. Aradan bir dakika bile geçmez, mahkum yeniden ayağa fırlar ve odayı terkeder. Bunun üzerine adam karısıyla konuşmaya başlar: - "Sevgilim, bu adam yıllardır kadın görmemiş. Boynunu nasıl öptüğünü gördüm. Sanırım geri gelince seninle birlikte olmak isteyecektir. Aman ne derse yap, onu sinirlendirme, sadece memnun olmasını sağla ki burdan sağ çıkabilelim. Unutma ki hayatımız buna bağlı. Dayanıklı ol ve unutma, seni seviyorum!" Kadın bu sözler üzerine gülümser ve sakince konuşur: - "Haklısın sevgilim bu adam yıllardır kadın görmemiş ama o sırada benim boynumu öpmüyor, kulağıma senin çok yakışıklı olduğunu, seni çok beğendiğini söylüyordu. Hemen ardından da bana vazelinin banyoda olup olmadığını sordu. Dayanıklı ol ve unutma, ben de seni seviyorum

Evli bir çift cadılar partisine davetliydi. Dışarıya çıkmak için hazırlanırlarken kadının migreni tuttu, evde kalmak zorundaydı. Kocasına, partiye yalnız gitmesini, onun eğlencesini bozmak istemediğini söyledi. Biraz tartıştıktan sonra adam kostümünü giydi ve partiye gitti kadın da birkaç aspirin alıp yattı. Biraz uyuduktan sonra kendini daha iyi hissederek uyandı ve partiye giderek kocasına sürpriz yapmaya karar verdi. Tam hazırlanırken 'acaba ben yanında değilken kocam neler yapıyor' diye düşündü ve kocasının kendisini tanımaması için değişik bir kostüm giyerek partiye gitti. Oraya vardığında bir kenarda onu izlemeye başladı. Kocası arka arkaya değişik kızlarla ve onlarla çok yakınlaşarak dansediyordu, nereye kadar gidebileceğini görmeye karar verdi. Kocasına yaklaştı, onunla çok samimi bir şekilde dansetmeye başladı, kulağına dışarıya çıkabileceklerini fısıldadı. Arabalardan birine girerek seviştiler ve gece yarısından önce maskeler çıkarılmadan kadın eve gitti, kocasının dönüşünü beklemeye başladı. Adam sabaha karşı 01.00 sularında döndü ve doğru yatağa gitti. Kadin : 'Parti nasıldı kocacığım' diye sordu, Adam : 'Sensiz hiç eğlenemedim tatlım' diye yanıtladı. Kadın : 'inanmıyorum' diye cevapladı, 'Bahse girerim çok eğlenmişsindir' Adam : 'Gerçekten hayatım. Partiye gittiğimde bazı arkadaşlarla sıkıldık, altkata inip bütün gece poker oynadık. Fakat kostümümü ödünç verdiğim o Allah'ın cezası herif bir eğlenmiş, bir eğlenmiş,anlata anlata bitiremedi...

Düğün gecesi kayınpeder damatla dalga geçiyormuş:
- Bakalım
demiş,
- Aslanlar gibi gerdeğe bu gece mi gireceksin yoksa fareler gibi ertesi geceyi mi bekleyeceksin?
Damat sırıtarak cevap vermiş:
- Ben tilki gibiyimdir efendim, dün gece girdim ...:jeyyar:

Temel ile Dursun her gün mendirekte balık tutarlarmış. Bir gün Dursun, "Ula Temel", demiş, "Haçan sen böyle paluk tutarken, pen senun eve sızsam, senin Fadimeyla aşna
-fişna edup, hamile piraksam, penden çocuğu olsa, senle pen ne olurduk?" Temel sakin, yanıtlamış:
-"Ödeşmiş olurduk..." :::::::::::::))))))))))))

Oldukca genis bir araziye yayilmis 18 delikli bir kulupte golf
oynayan adam,
kacinci delikte oldugunu sasirmis..
Az ilerisinde oynayan bir kadin gormus.
Ona dogru yurumus..
"Kacinci delikte oynadigimi sasirdim da" demis..
"Ben 7'nci delikte oynuyorum" demis kadin.
"Siz benden bir delik geride oldugunuza gore, 6'da olmalisiniz..
" Adam tesekkur edip oyununa donmus..
Bir sure sonra, gene oynadigi yeri sasirmis.
Kadin az ilerisinde..Ona kosmus gene
"Ben 14'uncu delikte oynuyorum" demiskadin..
"Siz benden bir delik geride oldugunuza gore, 13'tesiniz.."
Adam oyununu bitirince kulubun barina gitmis.
Bakmis kadin barin ucunda oturuyor.
Yanindaki tabureye oturmus,
"Tesekkur ederim tekrar" demis.
"Size bir icki ismarlayabilir miyim?..
" Laf lafi, laf kapiyi acarken, adam kadina "Ne is yaparsiniz?"
demis..
Ben satis sefiyim" demis, kadin..
"Ne tesaduf, ben de satis sefiyim" demis adam
ve sormus.. "Ne satiyorsunuz?.."

"Soylersem gulersiniz"demis,kadin.. Soz vermis adam
gulmeyecegine..

"Orkid satiyorum ben" demis, kadin..Der demez adam oyle bir

gulmeye
baslamis ki, tabureden dusmus, yerde gulmeye devam etmis, tepinerek..

Kadin "Soylemistim guleceginizi... Siz de soz vermistiniz,
oysa" demis, hafif ofkeli..

"Yok" demis adam.. "Yok.. Size gulmuyorum. Ben de tuvalet kagidi
satiyorum ve sizden hala bir delik gerideyim!.."
:roflol:

Anne ve baba çocukları anlamasın diye sevişmeye "çamaşır yıkama" demişler. Yani sevişmek istediklerinde çamaşır yıkayalım mı diyorlarmış. Bir gün baba oğlunu çağırmış ve "git anana sor bakalım çamaşır yıkayacak mıymış" demiş. Oğlu da gitmiş ve sormuş. Annesi "olmaz oğlum git babana söyle bugün yorgunum" demiş. Ertesi gün adam bir daha oğlunu çağırmış ve anana git sor demiş. Anne yine aynı cevabı vermiş. Ondan sonraki gün anne oğlunu çağırmış. "Git babana söyle bugün çamaşır yıkayabiliriz" demiş. Oğulda gitmiş babasına sormuş. Babası "yok oğlum olmaz anana söyle ben çamaşırları elde çitiledim" demiş.

Kadın göğsünden rahatsızmış ve bir röntgen mütehassısına gitmiş. Doktor __soyunun lütfen....demiş. Kadın : Beyefendi ben utanırım ışıkları kapatabilir misiniz acaba? diye sormuş. Neyse doktor ışıkları kapatmış beş dakika sonra kadın sormuş: Doktor bey elbiselerimi nereye koyayım? Benimkilerin üzerine....

Genç bir sanatçı adayı , kız doktoruna telefon açıp aldığı randevuya gelemeyeceğini söyledi. Doktor sordu: "Neden çok mu hastasınız?"
-Yoo değilim. Yalnız bugün bir prodüktöre gidip bir rol istedim. Sonra terzime gittim. Daha sonra ev sahibiyle kira meselesini tartıştık. Kısacası doktor bey, bir defa daha soyunacak halim kalmadı!:))))

Adamın biri bayan bevliye mütehassısına muayene için gider.Bayan doktor hastaya derdini sorar. Hasta adam "VALLA DOKTOR HANIM YAPAMIYORUM "der. Doktor hanım hastayı muayene eder, tahliller yapar sonunda reçetesini yazar ve hastayı bir ay sonra tekrar gelmek üzere gönderir. Bir ay sonra hasta adam tekrar kontrole gelince doktor hanım sorar "NE OLDU TEDAVİM İŞE YARADIMI ? ". Hasta "MAALESEF DOKTOR "der. Doktor "ALLAH ALLAH" der. Tekrar aynı muayene ve tahlilleri yapar hastaya reçeteyi düzenleyip bir ay sonra gelmek üzere gönderir. Bir ay sonra hasta tekrar gelir, sonuç aynı. Doktor aynı işlemleri tekrarlar fakat sonuç değişmez. Doktor en son kontrole gelişinde artık yaptığı tedaviden sonuç alamamanın kızgınlığıyla hastaya "GEÇ ODAYA SOYUN "der. Hasta soyunur, doktorda soyunur, bir güzel işi bitirirler. Doktor sinirlenir ve "HANİ ULAN YAPAMIYORDUN" der. Hasta sırıtarak "BULUNCA YAPIYORUM DOKTOR" der.:))))

a.s:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay süppersiniz sizde vallla kırılıyorum gülmektennnnnn
kocişim yandı valla benden çekeceği varrr.. mart kedileri gibi düz davana tırmanacaktım nerdeyse tam zamanında gelmişşşşşşş:roflol::roflol::roflol:

bu arada rapor çıkartmama 5 ay 3 hafta 3 gün kaldı :roflol:
şafak sayar gibi 3 sene dolmasını bekliyorum hey Allahım ya:nazar:

gönderdim bak bakem.. nasııı... merak edenler için maymunlar çiftleşme yazın google amcaya 3. ye tıklayıp izleyin.. görün bakın puşt nasıl oluyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:
allah iyiliğini versin seninsırnaşık şey

kızlarrrr kocammmmmm geliyor pazar sabahıııı burdaa:sm_cool:
ve gitmicek şimdilik :sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

beni unutunnn artıkın siz bir hafta falannnnnnnndelikafadulden

ne de olsa 2 aydır tık yokkk :jeyyar:

canım ya çok sevindim:sm_cool::sm_cool:
aklıma bizim kocişle 2 ay ayrı kalmamız geldi:jeyyar:
nesrincim çok çok kolay gelsin :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
havaalr soğuk üşütmeyin emi:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
malum ördekler gibi şimdi siz sudanda çıkamassınızkaydirigubbakcemile3
sudan çıkmaya fırsat bulursan bize bir merhaba de emikaydirigubbakcemile3

dıpptısssımmmmm
gelll gelll geyiğeee gelllllllll:dance::dance::dance:

geldim geldimsositososito

dıptısım o böcük ne ben çok huylanırım bakamıyorum bile delikafadulden delikafadulden delikafadulden

geçen gün hamamböcüğü kodum:nazar:
baktım kızlar benim olduğum sayfadan kaçar oldu kaldırdım:roflol:

allah iyiliğini versin seninsırnaşık şey

canım ya çok sevindim:sm_cool::sm_cool:
aklıma bizim kocişle 2 ay ayrı kalmamız geldi:jeyyar:
nesrincim çok çok kolay gelsin :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
havaalr soğuk üşütmeyin emi:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
malum ördekler gibi şimdi siz sudanda çıkamassınızkaydirigubbakcemile3
sudan çıkmaya fırsat bulursan bize bir merhaba de emikaydirigubbakcemile3

aha bi tülin 2 vakası daha:nazar:
nan bebe yapacaz die hepinizmi sıyırdınızdelikafadulden

kilisenin birinde azgın bir rahibe varmış, yanıp tutuşuyormuş,
her gün baş rahibeye gidip, yeter artık ben dayanamayacağım erkek istiyorum ben diyormuş
rahibe onu teselli edip gönderiyormuş.
-bir gün baş rahibeye tekrar gitmiş, rahibe de ona
bak kızım biz ölünce cennette yakışıklı rahipler var bizi bekliyor demiş.
rahibe ölmeye karar vermiş, kilisenin çatısına çıkıp, gözlerini kapamış ve
beni affet tanrım deyip atlamış.
Aşağıda geçen muz kamyonunun içine düşmüş.
Ellemiş her yer şeyle dolu,
teker teker gelin, teker teker gelin demiş...sositososito

kilisenin birinde azgın bir rahibe varmış, yanıp tutuşuyormuş,
her gün baş rahibeye gidip, yeter artık ben dayanamayacağım erkek istiyorum ben diyormuş
rahibe onu teselli edip gönderiyormuş.
-bir gün baş rahibeye tekrar gitmiş, rahibe de ona
bak kızım biz ölünce cennette yakışıklı rahipler var bizi bekliyor demiş.
rahibe ölmeye karar vermiş, kilisenin çatısına çıkıp, gözlerini kapamış ve
beni affet tanrım deyip atlamış.
Aşağıda geçen muz kamyonunun içine düşmüş.
Ellemiş her yer şeyle dolu,
teker teker gelin, teker teker gelin demiş...sositososito
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

nan azuk dikkatli olun nan yohsam kırmızı nokta koydururum topiğin başınakaydirigubbakcemile
topunuzu mimletirim allahıma :roflol:

Şaka maka +++++++18 olmuş. Mart ayında sohbetler böyle oluyor sanırım. :1shok: :1shok: :1shok: Neyse Allahtan Nisan'a bişi kalmadı. :roflol: :roflol: :roflol:

nan azuk dikkatli olun nan yohsam kırmızı nokta koydururum topiğin başınakaydirigubbakcemile
topunuzu mimletirim allahıma :roflol:

tamam bacum bundan sonra daha dikkat edelim:nazar:edelimde çok zor oluyor dikkat etmesi:nazar:
baksana nesrin isminin altına ne yazmış:jeyyar: ya şimdi ben +18 konuşmadan ansıl dayanayım:jeyyar:
ama tamam neyse sustum:nazar:

:eek: ben masumum. Bişey yapmadım. benneyaptımki

bende:eek:

kızlarrrr kocammmmmm geliyor pazar sabahıııı burdaa:sm_cool:
ve gitmicek şimdilik :sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

beni unutunnn artıkın siz bir hafta falannnnnnnndelikafadulden

ne de olsa 2 aydır tık yokkk :jeyyar:

Canım gözün aydınn. a.s. Doya doya özlem giderirsiniz artık. :asigim:

İyi geceler kızlar bu topiği yeni gördüm ve yazmak istedim beni de kabul ederseniz eğera.s

tamam bende tıpppp sustum. Ya yazmıycam öyle fıkralar ama kızlar kanıma giriyo:nazar: bizim de içimiz de mi varmış ne. Uslu olmaya çalışcemmm

kızlar ben kaçayım
MG_07.gif

bıcı bıcı yapacam
MG_04.gif

X