Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım hayırdır neyin var...ben geldim kızlar güzel kudurmuşsunuz..içim sıkılıyo bugün iyi geldi okuyunca daha iyiyim..
kızlar valla profil resmi koymaya çalışıyom bu yazıyıda oldumu bakıyım resim diye gönderiyom iyi geyikler
geçmiş olsun canım:1hug:Şenizbişeyim yok fadikçim iyiyim gribimde geçer gibi başım ağrıyo biraz o kadar bide anne olmak istiyom tüm derdim buu..:dance::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
olmuş canımyerimsenibenfadikcim oldu dimi canımyerimseniben
eşim geç gelicekmiş gidip karnımı doyuriim barii daha yemedimde ..gelirim yine..
hayırlı akşamlar kızlara.s.
maşallah güzel kudurmuşsunuzkaydirigubbakcemile2
ay fıkralara çok güldümsırnaşık şey
ben gündüz yoktum yeni geldim
şimdide kimsecikler kalmamışbenneyaptımki
hayırlı akşamlar kızlara.s.
maşallah güzel kudurmuşsunuzkaydirigubbakcemile2
ay fıkralara çok güldümsırnaşık şey
ben gündüz yoktum yeni geldim
şimdide kimsecikler kalmamışbenneyaptımki
sağol canım iyiyim..biraz grip olmuşum ama şimdilik ayakdayım...çok rahatsız değilim çok şükür....iyi akşamlar fadiğim nasılsın canım güzel temennilerin için çok sağol rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın :CüvCüv::Saruboceq:
ben varim bendelikafadulden
burda görseler baslarlar simdi nevro bi yerden tülin bi yerden,senin ne isin varrrrr,igneni vurdun bos gecirmeeeee diye:roflol:
sağol canım iyiyim..biraz grip olmuşum ama şimdilik ayakdayım...çok rahatsız değilim çok şükür....
canım belirli bir saaten sonra bende seni buralarda görüürsem kızarımklava:
sakın kocişi kaçırma...
canım belirli bir saaten sonra bende seni buralarda görüürsem kızarımklava:
sakın kocişi kaçırma...
kasiklarimdaki agrilar artti iyice,halbuki ne kadar aciya dayanikliyimdirbenneyaptımki
neyse...hepinizi cok seviyorum,destekleriniz icin ayri ayri tesekkür ediyorum...
hepiniz hem annem hem kardeslerim oldunuz..gercekten kimse yokken yanimda siz varsiniz..iyiki varsiniz..dualarim hepinizle canlarim..ben hüngürella baslamadan yatayim en iyisi...:a015:iyi geceler
kusura bakma bitanem,gözümden kacmis...
dün gece oldum canim...
yarinda yumurtalarim aliniyor...a.s.