Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

:uhm:fadik arkadaşım senin bilgin varmı seni açık gördüm ondan sordum

üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüffffffffffff olmadı yaaaaaaaaaa

ben geldim kızlar güzel kudurmuşsunuz..içim sıkılıyo bugün iyi geldi okuyunca daha iyiyim..
hoşgeldin canım hayırdır neyin var...

kızlar valla profil resmi koymaya çalışıyom bu yazıyıda oldumu bakıyım resim diye gönderiyom iyi geyikler

canım olmamış...
acaba resimin boyutumu çok büyük başka resimle bir dene...

bişeyim yok fadikçim iyiyim gribimde geçer gibi başım ağrıyo biraz o kadar bide anne olmak istiyom tüm derdim buu..:dance::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bişeyim yok fadikçim iyiyim gribimde geçer gibi başım ağrıyo biraz o kadar bide anne olmak istiyom tüm derdim buu..:dance::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
geçmiş olsun canım:1hug:Şeniz
bende bugün biraz gribim...bakalım çabuk geçecekmi...
canım her derdimiz grip gibi gelip geçici olsa:çok üzgünüm:
canım senin annelik özlemini okadar çok iyi anlıyorumki:çok üzgünüm:
biz bile sabırsızlanmaya başladık:çok üzgünüm:eek:ysa sen çok yol katletmişin:çok üzgünüm:
rabbim en kısa zamnada sana anne olmayı nasip etsin (amin):Saruboceq:

fadikcim oldu dimi canımyerimseniben
olmuş canımyerimseniben

eşim geç gelicekmiş gidip karnımı doyuriim barii daha yemedimde ..gelirim yine..

afiyet olsun canımcokacimcoook

tülin yavrum bu sana :nazar:

istanbulda_sarisina_tecavuz_3.jpg

sendemi bürütüsss:roflol::roflol:

hayırlı akşamlar kızlara.s.
maşallah güzel kudurmuşsunuzkaydirigubbakcemile2
ay fıkralara çok güldümsırnaşık şey
ben gündüz yoktum yeni geldim:eek:
şimdide kimsecikler kalmamışbenneyaptımki

ben varim bendelikafadulden
burda görseler baslarlar simdi nevro bi yerden tülin bi yerden,senin ne isin varrrrr,igneni vurdun bos gecirmeeeee diye:roflol:

hayırlı akşamlar kızlara.s.
maşallah güzel kudurmuşsunuzkaydirigubbakcemile2
ay fıkralara çok güldümsırnaşık şey
ben gündüz yoktum yeni geldim:eek:
şimdide kimsecikler kalmamışbenneyaptımki

iyi akşamlar fadiğim nasılsın canım güzel temennilerin için çok sağol rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın :CüvCüv::Saruboceq:

iyi akşamlar fadiğim nasılsın canım güzel temennilerin için çok sağol rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın :CüvCüv::Saruboceq:
sağol canım iyiyim..biraz grip olmuşum ama şimdilik ayakdayım...çok rahatsız değilim çok şükür....

ben varim bendelikafadulden
burda görseler baslarlar simdi nevro bi yerden tülin bi yerden,senin ne isin varrrrr,igneni vurdun bos gecirmeeeee diye:roflol:

canım belirli bir saaten sonra bende seni buralarda görüürsem kızarım:eek:klava:
sakın kocişi kaçırma...

canlar diğer topikte kötü haber var....sevgi arkadaşımızın hamileliği kimyasal gebelikmiş:çok üzgünüm:

sağol canım iyiyim..biraz grip olmuşum ama şimdilik ayakdayım...çok rahatsız değilim çok şükür....

canım belirli bir saaten sonra bende seni buralarda görüürsem kızarım:eek:klava:
sakın kocişi kaçırma...

canlar diğer topikte kötü haber var....sevgi arkadaşımızın hamileliği kimyasal gebelikmiş:çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun dikkat ette ilerlemesin evet sevgi arkadaşımızı gördüm topikte gerçekten çok üzücü bebişe bu kadar yaklaşıp kaybetmek ama veren de allah alanda yine allah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin :Saruboceq:

ben çıkıyorum kızlar.. akşam ya da gece gelemezsem öptüm sizi.. Şeniz özlücem sizi.. çok kudurmayın enerjinizi tüketmeyin.. aklım burda kalıyo ona göre haaa ...Şeniz

sen hep beni birakiosun amaa ama ama:çok üzgünüm:
taaaa pazartesi mi görüscess:sm_confused:

sakın kocişi kaçırma...

kacirmam merak etme canim,bu defa elimden kacamazz:jeyyar:

yaa evet sevgi arkadasimiz:çok üzgünüm:cok üzüldüm...
Rabbim herseyin önce hayirli olanini versin:Saruboceq:

kız cucuuuuu bi ordasın bi burda aaa başım döndü iğneni ne zmn oldun die sordum cnmcım

kizlar bende kaciyorum artik...
kasiklarimdaki agrilar artti iyice,halbuki ne kadar aciya dayanikliyimdirbenneyaptımki
neyse...hepinizi cok seviyorum,destekleriniz icin ayri ayri tesekkür ediyorum...
hepiniz hem annem hem kardeslerim oldunuz..gercekten kimse yokken yanimda siz varsiniz..iyiki varsiniz..dualarim hepinizle canlarim..ben hüngürella baslamadan yatayim en iyisi...:a015:iyi geceler

kizlar bende kaciyorum artik...
kasiklarimdaki agrilar artti iyice,halbuki ne kadar aciya dayanikliyimdirbenneyaptımki
neyse...hepinizi cok seviyorum,destekleriniz icin ayri ayri tesekkür ediyorum...
hepiniz hem annem hem kardeslerim oldunuz..gercekten kimse yokken yanimda siz varsiniz..iyiki varsiniz..dualarim hepinizle canlarim..ben hüngürella baslamadan yatayim en iyisi...:a015:iyi geceler

canım biz de seni seviyoruz rabbim yardımcın olsun inşallah emeğinin karşılığını bebiş olarak alırsın rabbim yar ve yardımcın olsun :CüvCüv::Saruboceq:

kusura bakma bitanem,gözümden kacmis...
dün gece oldum canim...
yarinda yumurtalarim aliniyor...a.s.

cnmmm ne kusuru yat dinlen bitaenem yarında sende kalan yumoşların çatlamış olur heralde uğrama buralara bol bol çalışın tamammı :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

X