Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

ayşem pek fırsatım olmadı.. şimdi de çıkıcam.. gece girebilirim anca geç saatte o da kesin değil.. :1no2: gece de malum işimiz var artık.. kasıklarımda hafif batma var ama bişey olmaz herhalde.. tam gaz ileri 5. vitese takcam spermleri.. delikafadulden delikafadulden hazır yollar asfaltlandı kaydirigubbakcemile3

slm cnm hoşgeldın nasılsın napalım okuruskaydirigubbakcemile3

kıs tülin getirme nan yanına tek dolmuşa binerim şimdi gelirem yanına bak hee kovalama köpeklerımı delii ben senın pis pislerine bişiy dediimimi heççç:eek:klava::mymeka::dilcikar::dilcikar:

kedi olan yerde köpek olmaz bacım .. birbirine girerse ayırabilcen mi.. mazallah bizi yerler ... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

belçikada sokak kendisi çoktur, bide evde beslenenler var onlari hiç saymiyorum
gecen aksama annemlere gidiyordum sokaklar esmen kedi kokuyo, valla aklima sen geldin, keske burda olsada, arastirmalarini daha iyi yapsa dedimhihoyyyt

vayy demek öyle.. uzakmıdır buradan belçika kaç saat acaba fisfisfis CADIARZU

evet size üzüldüğüm birşeyi açıklıyorum.. bugün metroya kayınpederle yürüdük.. yolda da karşıma 2 pisi çıkmasın mı :1shok: hem de cilveleşiyorlar delikafadulden arabanın yanına geçtiler.. herhalde işi pişirdiler delikafadulden yalnız olsam kaçırırmıydım.. çok üzüldüm çokkkkkkkkkkkkkkk delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kayınpederunun yanında baba bı bekle ben bunlar üzerinee sunum hazırlıom işlerini bitirsinler öle gidelim deyip kameraya cekeydinn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:lülülülülülü

firsati degerlendir valla, biz seni ozlicez ama olsun hersey bebek için:jeyyar:
bas gaza yavrummm bas gaza, kim tutar seni bas gaza, yollar senin hiç durmaaaaaa

ya kizlar sizce yarin test yapimmi???
yarin trasnferin 12.gunu, of ya ne yapsam bilmeyrum, akil verin bana

bak nasıl can ciğer kuzu sarması olmuşlar gördünmü demekk birarada olabülüüü
anne.JPG

ay ne güzel kudurma topiği açılmış hayırlı uğurlu olsun ben şimdi girdim de topiğe çok yorgunum çalışmıyorum ama daha da bir yoruldum bu hafta bugün de eminönüne gittik kurstaki arkadaşlarla malzeme aldık ,gözel bir gündü velhasıl,birazdan da çıkacağım yine işim var kötükedihüso

ayşem pek fırsatım olmadı.. şimdi de çıkıcam.. gece girebilirim anca geç saatte o da kesin değil.. :1no2: gece de malum işimiz var artık.. kasıklarımda hafif batma var ama bişey olmaz herhalde.. tam gaz ileri 5. vitese takcam spermleri.. delikafadulden delikafadulden hazır yollar asfaltlandı kaydirigubbakcemile3

çok şükür izmirde değiliz uyuyamazdık gürültünüzden kaydirigubbakcemile3 8 şiddetinde deprem olacak sayın izmir halkı tedbirinizi alın delikafadulden tüliny artık kedilerden de taktik aldın bu ay ümitliyim senden çalışın çalışın çalışın :roflol:

kayınpederunun yanında baba bı bekle ben bunlar üzerinee sunum hazırlıom işlerini bitirsinler öle gidelim deyip kameraya cekeydinn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:lülülülülülü

ah ahh deme deme nasıl içim gitti sormaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

firsati degerlendir valla, biz seni ozlicez ama olsun hersey bebek için:jeyyar:
bas gaza yavrummm bas gaza, kim tutar seni bas gaza, yollar senin hiç durmaaaaaa

basacam ayşecim.. :eek: bende sizi özlicem valla .. hafta sonu evde olsaydım keşke.. cumartesi de 14. gün.. fisfisfis :sm_confused: aklım hep burda kalıyooooooooooooooooo delikafadulden delikafaduldendelikafadulden

ayşem ya çıkmazsa kendini boş yere strese sokacan.. bekle boşver.. başka şeylerle oyalan canım.. yapma testi bence.. Şeniz

cornim onlar muamma olmuşlar.. bazen denk geliyor.. ama şimdi bizim pisiler pek coşmuş.. köpek kıskanıp abanabülü.. ayıramayız da.. aman gözünü seveyim .. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tülinle arastırmalarımız sonucunda bulduuk sonunda ve bunun tam o anın olduguna karar verdk:KK66:))he he nasıl:)))))))))
1&

ay ne güzel kudurma topiği açılmış hayırlı uğurlu olsun ben şimdi girdim de topiğe çok yorgunum çalışmıyorum ama daha da bir yoruldum bu hafta bugün de eminönüne gittik kurstaki arkadaşlarla malzeme aldık ,gözel bir gündü velhasıl,birazdan da çıkacağım yine işim var kötükedihüso

çok şükür izmirde değiliz uyuyamazdık gürültünüzden kaydirigubbakcemile3 8 şiddetinde deprem olacak sayın izmir halkı tedbirinizi alın delikafadulden tüliny artık kedilerden de taktik aldın bu ay ümitliyim senden çalışın çalışın çalışın :roflol:

inş canım... delikafadulden bütün tespitlerimi yapıyorum.. hafta sonu arıza oldu bana ama bakalım ne yapıcaz.. delikafaduldendelikafadulden yollarda yenilendi.. son sürat yola devam etcez.. :roflol: :roflol:

aynen cornim tam anını yakalamışlar.. alttakinin canı çıksın olmuş biraz ama inş fazla uzun sürmemiştir.. delikafadulden delikafadulden

ben çıkıyorum kızlar.. akşam ya da gece gelemezsem öptüm sizi.. Şeniz özlücem sizi.. çok kudurmayın enerjinizi tüketmeyin.. aklım burda kalıyo ona göre haaa ...Şeniz

aynen cornim tam anını yakalamışlar.. alttakinin canı çıksın olmuş biraz ama inş fazla uzun sürmemiştir.. delikafadulden delikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:yazık inş canı yanmamıştırr:roflol::roflol::roflol:

hayırlı cumalar kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun zamanla alışırız ben de bu sabah doktora gitmiştim yumişlerime baktı üç gün iğne vurmuştum şuan altı güzel yumişim olmuş pazartesine kadar iğnelerini yap ve gel dedi büyük ihtimalle ne zaman toplanacağı belli olurmuş rabbim yardımcımız olsun :Saruboceq:
bitanem hadi bakalım hayırlısı:asigim:
rabbim yardımcın olsun....

kız Allah seni ne etmesin emiiiiiidelikafadulden
benim pcyi arada görümcem de kullanıyor ve msn otomatik te hemen açılıyor kendiliğinden link ona mı gitcek yaniiiiiiii pc açılırsaaa:roflol::roflol::roflol:
bu olayda en az fıkraalr kadar komiltisırnaşık şey

ANAMMMM TOPİK DAHA DÜN GECE AÇILMIŞ YİNE 20 SAYFA GÖTÜRMÜŞSÜNÜZ YAHUU :eek:klava::eek:klava:

NEVROMMM HAYIRLI OLSUN YENİ TOPİĞİN SÜPER OLMUŞ YAWW AMA BU DELÜ KIZLAR YIKAR BU TOPİĞİ HEE delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

az kaldı bacımmm Allahın izniyle 30 dan şafak sayıyoruzz sositosositosositosositosositososito
canım nerelerdesin sen:asigim:özledikŞeniz
canım demek 30 günden geri sayıyoruzhihoyyyt
rabbim sağlıcakla dünyaya gelemsini nasip etsin...

canım çıkıp çıkmayacağı kesin değil...bence yapmasan daha iyi olur...

:roflol::roflol:
allah iyiliğini versin seninsırnaşık şey
tülin yavrum bu sana :nazar:

istanbulda_sarisina_tecavuz_3.jpg

dıptısım biz bu resmi görmüştük:jeyyar:

hayırlı akşamlar kızlara.s.
maşallah güzel kudurmuşsunuzkaydirigubbakcemile2
ay fıkralara çok güldümsırnaşık şey
ben gündüz yoktum yeni geldim:eek:
şimdide kimsecikler kalmamışbenneyaptımki

ben geldim kızlar güzel kudurmuşsunuz..içim sıkılıyo bugün iyi geldi okuyunca daha iyiyim..

kızlar valla profil resmi koymaya çalışıyom bu yazıyıda oldumu bakıyım resim diye gönderiyom iyi geyikler

anlaşılan olmamış aslında koydum resim ama neden anlıyamadım burda görükmüyo bilen varsa yardım ediiiiiiiiiiin arkadaşlar

X