Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

nevro canım listen çok güzel olmuş ellerine sağlı ama benide lütfen yeni üyeler arasına eklermisin

Canım Erkek İnfertilitesi ile ilgili bir sorun var mı sizde? Bak diğer topiğe yazdım. Kendinden bahsedersen , eksik bilgilerini verirsen ekleriz. yerimseniben

olmazmıııı At arabasıyla bile gelse ben kızımı verecemm ona arabanın arkasınada al yazmalım yazarız delikafaduldendelikafadulden

Canımmm benimm. Gözü tok dünürümmm. :1hug: :asigim: Yazarık beee. Nostaljik olur bu aşkkk. :asigim:

Nesrin ne yaptın kızz. Fıkralarından millet gülmekten kırıldı sanırım. Hepsini hastanelik mi ettin? Kimse kalmamış. :roflol: :roflol: :roflol:

Nesrin ne yaptın kızz. Fıkralarından millet gülmekten kırıldı sanırım. Hepsini hastanelik mi ettin? Kimse kalmamış. :roflol: :roflol: :roflol:
BİLMEMMMkaydirigubbakcemile3

espirilerin dozu biraz fazla oldu galibaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende bi yazam bakem bura ....eksik kalmayayım....ama tulin yok belkim haberi bile olmamıştır...tüh bende ona depremi hissettinmi diye soracaktım .....ben çünkü onun depremini hissetmedim....kaynanasıgil çokmu yordu kendini ne tüh olmadı işte

bende bi yazam bakem bura ....eksik kalmayayım....ama tulin yok belkim haberi bile olmamıştır...tüh bende ona depremi hissettinmi diye soracaktım .....ben çünkü onun depremini hissetmedim....kaynanasıgil çokmu yordu kendini ne tüh olmadı işte

tülin geldi gitti cnm bugün düğüne gitceklerdi onlar

hakkatten halay gibi
takıldığın yerden oyuna giriyosun
nasiiiiiii yanii yavvv çok yazmayınnn merak ederim benn

HOŞGELDİNNN CUCUMMM
TEK KALDIM BURDAA:çok üzgünüm:
oy oyyy kiz niye tek kaldin:teselli:
tülinde yok zatiii demikafamçokkarıştı
gelince bize epey kizacak okuyamiyorum hepsini ne kaynattiniz diyekaydirigubbakcemile3
eminim akli burdaadelikafadulden

kız ne işler yaptın bakim yoksa bizi kandırıp tembellikmi yaptın :kahve:

yok kiz ne tembelligi,,cucu hayati boyunca ne zaman bi oh diyip tembellik yapmiskii-tatlicadiarzu-
evi süpürdüm sildim...birazdanda yemeklerimi yapar dolaba koyarim
yarina bide yemekle ugrasmayim ama dimiişakkıdı

rockedi9712tr7.jpg

nesrinimmmmm senin ve tülin icinnnkaydirigubbakcemile3

[
yok kiz ne tembelligi,,cucu hayati boyunca ne zaman bi oh diyip tembellik yapmiskii-tatlicadiarzu-
[/QUOTE]

tamam nolmuş yani biz çalışıyoruz o kadar yapamıyoruz diye niye nispet yapıyosun ki ben daha eve gidip yemek yapcam :dilcikar: :dilcikar:

[

tamam nolmuş yani biz çalışıyoruz o kadar yapamıyoruz diye niye nispet yapıyosun ki ben daha eve gidip yemek yapcam :dilcikar: :dilcikar:[/QUOTE]

kiz ne hava atmasi aaaa:mymeka:
ben hayatimda söyle bi kendime vakit ayirmis insan diilim diyorummlaelaelaelaelae
okul,ev,kocisin islerine yardimkafamçokkarıştı
keske benimde tek bi isim olsada aksam eve gelince evle ilgilensem ama nerdeeee,cucu herseye kosmak zorunda-tatlicadiarzu-
anlamismisen gurbenn:asigim:

X