Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

günaydın canlar

hayırlı kandiller diliyorum şehitlerimizin ailesine sabırlar diliyorum

sizler nasılsınız

tatlıkıs gördüm seni çenende gamze var sanırım benimde var yüz hattın ve fiziğin çok güzel ben senin yaşını falan hatırlamıyorum çalışıyormuydun

tatlım mesajı düzenleme paneline gel alıntı yapın yanında snr pencere açılcak ordan alt tarafta son yüklediğin resimleri görüceksin ve resimlerin sağ üst köşesinde x işaretine tıklıcaksın silmek istiyomusunuz diye pancere çıkıcak evet diceksin snr değişklikleri kaydediceksin ama o mesajı düzenle panelinin ordan kalmadan ayarlaman gerekli

tatlım gamzen varmı çenende fotodamı öyle çıkmış benimde var da hatta bu roc.hapını kullanıyorum diye (sivilce hapğı) çökme oldu sandım panik oldum snr arkadaştada gördüm gamze kız o diyince anladım:KK1:

boncukummm senden nbr şekerim bugün aslında hiç havamda değilim hava kapalım temizlik yapıcam beni bekliyor ve sevgilimle azıcık darılıştık

boncukummm senden nbr şekerim bugün aslında hiç havamda değilim hava kapalım temizlik yapıcam beni bekliyor ve sevgilimle azıcık darılıştık

temizlik deneyin bana misafirler vardı nu hafta bittim:KK5:
sevgilinle niye darıldınız ben kocişle iyiyim bugun:KK1:

temizlik deneyin bana misafirler vardı nu hafta bittim:KK5:
sevgilinle niye darıldınız ben kocişle iyiyim bugun:KK1:

allah bozmasın biz horlamadan dolayı darılıştık =D

ayy ne zor cnm ya hani yakınlar neysede böyle resmi misafir ilk alınan misafir çok zor oluyor ben daha almadımda alcağım zaman n eyemek ne tatlı becerebilirmiyim ki ?hiç bilmiyorum atlatmıssın ama gözün aydın

allah bozmasın biz horlamadan dolayı darılıştık =D

ayy ne zor cnm ya hani yakınlar neysede böyle resmi misafir ilk alınan misafir çok zor oluyor ben daha almadımda alcağım zaman n eyemek ne tatlı becerebilirmiyim ki ?hiç bilmiyorum atlatmıssın ama gözün aydın

sağol canım benimkiler kaçıncı oldu iki yıllık evliyim ben sen yenimi evlisin tatlım:KK61:
beceririsib sende alışıverirsin hemencecik yeterki iş başa düşşün:KK9:

sağol canım benimkiler kaçıncı oldu iki yıllık evliyim ben sen yenimi evlisin tatlım:KK61:
beceririsib sende alışıverirsin hemencecik yeterki iş başa düşşün:KK9:

yok cnm ben bekarım ben balıkesrde sevgilim istda ben telefonda ses vermeyince aşkım uyudun mu dedi bende horr horr dedim demez olaydım horluyormusun dedi bende bilmiyorum hayır galiba ama konuşuyorum dedim snr anneme sordum anne ben horluyormuyum evet demezmi aldı başını tartışma bana istemiyrmuş o uyanırmış napcakmışız cameraya çakeim dedim tamam ben seni kızdırayım akşamıda camera koyalım dedi bende horlamassam barışırız dedim horlarsam barışmayız işte snr ben sen horlarsan terkerim seni dedim öyle işte buruk kapattık

yok cnm ben bekarım ben balıkesrde sevgilim istda ben telefonda ses vermeyince aşkım uyudun mu dedi bende horr horr dedim demez olaydım horluyormusun dedi bende bilmiyorum hayır galiba ama konuşuyorum dedim snr anneme sordum anne ben horluyormuyum evet demezmi aldı başını tartışma bana istemiyrmuş o uyanırmış napcakmışız cameraya çakeim dedim tamam ben seni kızdırayım akşamıda camera koyalım dedi bende horlamassam barışırız dedim horlarsam barışmayız işte snr ben sen horlarsan terkerim seni dedim öyle işte buruk kapattık

kuzum bu nasıl bir tartışma konusudur:KK53:
fındığın içini doldurmucak bir sebebten tartışmışsınız:)
alemsiniz valla

olur öyle tartışmalar canım ama en iyisi büyütmeden konuy kapatmak üsteledikçe büyür gider

ama horlama istemiyormuş bende horlamıyorum tamam konuşuyorum ama yorgun olduğumda horlarım bile ee ne olcak şimdi fındık kabuğu dimi =) ama üzüldüm ya birde bana dün akşam korkma evlencem dedi sanki ben korkuyorum bende evlenmicem dedim inadına ters konuşasım geliyor napıyım:KK52::KK52:çok alınıyorum ben

ben aranıza yenı katıldıgım ıcın sımdılık sıteyı ıncelemeyı tercıh etmıstım ama sohbet etmek de ısterım tabıkı bu arada sıteyı daha onceen takıp edıyordum ama kısmet buguneymıs hayırlısı:):KK9:

ama horlama istemiyormuş bende horlamıyorum tamam konuşuyorum ama yorgun olduğumda horlarım bile ee ne olcak şimdi fındık kabuğu dimi =) ama üzüldüm ya birde bana dün akşam korkma evlencem dedi sanki ben korkuyorum bende evlenmicem dedim inadına ters konuşasım geliyor napıyım:KK52::KK52:çok alınıyorum ben

aynı bennnnn:KK37:ama ben bu huyumu hiç sevmiyorum yaaaa

X