Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

canım benim bende bu aralar çok sıkkınınm ,,

hayallerle bozdum kafayı,,,

sadece hayyallerle yaşıyo gibiyimm

sadece hayal ediyorum

hepimizin dengeler bozuldu bacılar sonumuz hayır olsun:97:

senin niye hayal kuruyon bacım sevgilitonla ilgilimi
yokmu ufukta nişan falan

hepimizin dengeler bozuldu bacılar sonumuz hayır olsun:97:

senin niye hayal kuruyon bacım sevgilitonla ilgilimi
yokmu ufukta nişan falan

yok canım benim nişana daha var epeyi

benim bi ablam var bi yaş büyk benden 22 yaşında,,

dün günlüğünü okudumm izinsiz ama keşke okumasaydım içimi sızlattı

şunllar yazıyodu

seviyorum,, seviliyorumm kalbim onu görünce hızllı atıyoo allahım dedim bi sevdiği var demekki mutlu oldu sonunda diye sevinmişken

yazının sonunda allahım bunları söylemek istiyorum yazıyodu,,
onun için o kadar dua ediyorum ki bi sevdiği olsun artık noluuuuuurrrrr

canımmmm
yanlızlık zor be
tamam ailesi sevdikleri sen yanındasın ablanın ama bi erkeğin sevgisi ilgisi çok çok farklı insan ona bile ihtiyaç duyuyo
inşallah Rabbim en kısa zamanda gönlüne göre hayırlı birini çıkarır ablanın karşısına

öyle canım bundan 7-8 ay öncesine kadar hiç düşünmüyodum sonra baktımmm niye onun bi sevdiği yok hayatında neden kimse yok diye düşünmeye başladım,,, allah içime bu isteği düşürdü ve ben dua etmeye başladım elimden tesbih düşmedi ama nası durmadan dua ediyodum,,

sonra allah daha büyük bi istek düşürdü içime ve namaz kılmaya başladım bi muradım var ve ben onun olmasını isitiyorum ama bunun için sadece allahıma dua etmem gerekiyooo

ve şimdi allaha çok şükür namazımıda kılıyorumm,,, hani bi söz vardır ya vermek istemeseydi allah hiç istetirmiydi,,

hayatcımmmmmm:97:
içim o kadar karamsardıki bugün bu cümlelerin o kadar iyi geldiki:97:
heleki son cümleni bi yere not edicem ''vermek istemeseydi Allah hiç istetirmiydi'' içimi ferahlattın

Allahımda gönülüne göre ne muradın varsa versin güzel kalpli arkadaşım

ben kendime kendimde şaşırıyorum ama dua etmek inan çok iyi geliyooo

içim rahatlıyooo abdest almak 5 dk,, namaz kılmak 10 dk ama ondan sonraki yaşadığın huzur bambaşka =))

....Ve sen yine denendiğinde
ve yine kalbin daraldığında
ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında
ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde. ..
Uzun uzun düşün ve hatırla yaradanını!

ALLAH kuluna kâfi değil mi?

canım arkadaşım topiğin hayırlı olsun mutluyum şiirini sevgilime gönderdim şimdi liramda yoktu son liralarımı bu şiir için harcadım ama çok beğendim tam bize hitap ediyor çok teşekkürler cnm benim

ayyy çok iyi yapmışın tatlımm ,,, iyi fikir hemen bende göndereyimm

ee anlat bakalım

hayatcım hemen aradı beni seni seni seni yerim yerim dedi ilk sonra şuanki psikolojini anlıyorum dedi bende mutluyum dedi arada bazen engeller olsada (tartışmalardan bahsediyor) eski haline dönüyor bişey kalmıyor dedi...seni çok seviyorum dedi öpücük gönderdi bende fırsattan istifade akşam yürüyüş için izin koparttım ayrıca akşam bu izin muhabbetinden tartıştık annemler dedi ki ayrıl kızım bak buralardan uzak annen burda (diyen teyzem) biz burdayız vazgeç dedi 2 kişi kısmet çıkmışta onlarla görüş bakalım ne olcak falan dedi çok pişman olursun dedi kuzenimde sana akıl veriyorum 30 yaşına kadar evlenme ben evlendim de ne oldu herşey sevgiliyken güzel falan dedi işte hani bizim sorun varya onun için işte en kötü en kinci onlarmış herkes öyle söylüyormuş hemen akıllarına ben geliyormuşum üzülüyorlarmış akşam iyice moralim bozuldu eve gelincede patladım işte ona izin muhabbetinden beni geriyorsun stres oluyorum dedim işte karışmıcam falan dedi herşeyi izah ediyor hani anlatımında falan sorun yok ama böyle şeyler duyunca çok korkuyorum ya hata yapmak istemiyorum hayatcım pişman olmak a annemler nasılda haklıymış nasıl körmüşüm demek istemiyorum kuzenim kaçmıştı o diyorki akşam çok pişmanım kalın kafalı salağım ben sevdimde kaçtım ama hayatımı mafetti falan diyor abartıyor biraz ama kavgalılarmış o yüzden o daha arada farklılık yok anlaşamıyor ben napıcam ezilmekten de korkuyorum çünkü ben içinde yaşayan bi insanım hani lafı sözü yerine otuttrumam bide bişey daha var ailesi konuşmuşlar işte babası bizim oralardan baksak araştırırız içimiz rahat eder falan demiş anneside ben lavantayı isityorum belki bizim ordakiler su vermez ama lavanta veririr demiş

canımmm çok sevindim iyi bişeye vesile olmuşum,,

o kadar karmaşık bişey ki ne diyeceğimi bilemiyorum annenlerde haklı bi yandan ama sende çok aşıksın ilerde ne olur onu zaman gösterir ama

gülümm ben sana daha öncede dedim ya bi istihareye yat bakalım allah sana yol göstersin

o kadar çıkmaz bi durum ki kime inanacağını bilemiyooo insannn

sanki seni bi tercih yapmaya zorluyolar gibi ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…