- 1 Haziran 2010
- 10.223
- 12
-
- Konu Sahibi HayatSultan
neden canım kim sıktı canını
yapoooo ne gezion nen buralarda sen :76:
dolanıyom nen sıkıldım komşuya çıktım bi kahve içmeye geldim
gel beraber içek
bana neden uğramıon nen
adet öncesi gerginlik sanırım:97:
çoooook gerginimmmm kocama sardım dün:95:
canım benim bende bu aralar çok sıkkınınm ,,
hayallerle bozdum kafayı,,,
sadece hayyallerle yaşıyo gibiyimm
sadece hayal ediyorum
hepimizin dengeler bozuldu bacılar sonumuz hayır olsun:97:
senin niye hayal kuruyon bacım sevgilitonla ilgilimi
yokmu ufukta nişan falan
kuzum hayırlı olsun topiğin sohbetlerin egüzelini ederiz senle
yok canım benim nişana daha var epeyi
benim bi ablam var bi yaş büyk benden 22 yaşında,,
dün günlüğünü okudumm izinsiz ama keşke okumasaydım içimi sızlattı
şunllar yazıyodu
seviyorum,, seviliyorumm kalbim onu görünce hızllı atıyoo allahım dedim bi sevdiği var demekki mutlu oldu sonunda diye sevinmişken
yazının sonunda allahım bunları söylemek istiyorum yazıyodu,,
onun için o kadar dua ediyorum ki bi sevdiği olsun artık noluuuuuurrrrr
kuzum hayırlı olsun topiğin sohbetlerin egüzelini ederiz senle
canımmmm
yanlızlık zor be
tamam ailesi sevdikleri sen yanındasın ablanın ama bi erkeğin sevgisi ilgisi çok çok farklı insan ona bile ihtiyaç duyuyo
inşallah Rabbim en kısa zamanda gönlüne göre hayırlı birini çıkarır ablanın karşısına
öyle canım bundan 7-8 ay öncesine kadar hiç düşünmüyodum sonra baktımmm niye onun bi sevdiği yok hayatında neden kimse yok diye düşünmeye başladım,,, allah içime bu isteği düşürdü ve ben dua etmeye başladım elimden tesbih düşmedi ama nası durmadan dua ediyodum,,
sonra allah daha büyük bi istek düşürdü içime ve namaz kılmaya başladım bi muradım var ve ben onun olmasını isitiyorum ama bunun için sadece allahıma dua etmem gerekiyooo
ve şimdi allaha çok şükür namazımıda kılıyorumm,,, hani bi söz vardır ya vermek istemeseydi allah hiç istetirmiydi,,
hayatcımmmmmm:97:
içim o kadar karamsardıki bugün bu cümlelerin o kadar iyi geldiki:97:
heleki son cümleni bi yere not edicem ''vermek istemeseydi Allah hiç istetirmiydi'' içimi ferahlattın
Allahımda gönülüne göre ne muradın varsa versin güzel kalpli arkadaşım
ben kendime kendimde şaşırıyorum ama dua etmek inan çok iyi geliyooo
içim rahatlıyooo abdest almak 5 dk,, namaz kılmak 10 dk ama ondan sonraki yaşadığın huzur bambaşka =))
canım arkadaşım topiğin hayırlı olsun mutluyum şiirini sevgilime gönderdim şimdi liramda yoktu son liralarımı bu şiir için harcadım ama çok beğendim tam bize hitap ediyor çok teşekkürler cnm benim