Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

şans işi cnm bana bırakıyorlar annemler aslında ama ben emin olamıyorum çok aşık değilim sadece onu seviyorum ve yakın hissedyorum hiç bir uzaklık yok içimde normalde böyle olmuyordu ben kimseye yakınlık duymuyordum ama ona duyuyorum ve bu zamana kadar kötü sözünü duymadım ama biliyorum ki o sinirli dediğim dedik aslında şuan beni kaybetmemk için alttan alıyor ama bu durum evlenince değişir diye korkuyorum konuşmaları mantıklı çalışkan benimle ilgili önemsiyor çok güzel çok hoş çok hoşuma gidiyor bu halleri ama yanılırsam veya değşirse yada körsem çok zor gerçekten buakşam yatayım canım istihareye hem perşembe belki bişey görürüm bazen bunlar aklıma gelmiyor bazende aklımdan atamıyorum ikilemde olmak çok zor bir an herşey olsun bitsin eğer anlaşamaksak boşanırım diyorum anneme ama demesi çok kolay sen hacıya hocaya gittinde ne oldu yapmadığı kalmadı dedim (kimse yanlış anlamasın lütfen kişilik meselesi ) şans şans şans heralde ayy bugün böyle geçer heralde ben çok durgun düşünceli ve stresliyim

ben aşk bul beni yi nasıl değiştiricem bakıyorum bakıyorum bulamadım bitürlü nasıl yapmışım bilmem

tatlım bu söylediklerin çok önemli biliyosunn dimi,,

aşık değilsin sadece seviyosun bence o zaman biraz aileni dinle annenin düşüncelerini al

yada b,iraz uzak kal sevdiğinden düşün sadece onsuz yapabilirmisin başka bir,ini sevebilirmisin

evlilik bu olmadı boşanırım denmez olucaksa biömür olsun

tatlım sen mutluluğu hak ediyosun ve seni hak eden birisiyle evlen

saol yaptım tatlım ruh halime göre =D

inşallah bugün çabuk geçer akşam olsun istiyorum istihare yapıcam inşallah :KK9:

$49161.gif neden kimse gelmiyoooo

tekrardan geldim ben ama çok cnm sıkkın napsam kestiremedim acaba kitapmı okusam boşmu dursam sapıttım iyice cnm bişeyler yemekte istiyor ama gidip dondurma alayım bu arada ben yürüyüşlere başlıcam geçen akşam çıktık iyi geldi insan kendini dinç hissediyor benim boyum 1,63 gibi gibi kilomda 54-55 ne zamandır tartılmadım ama göbek ve can simitlerim maşallah çok varbirde selülüt oluştu işyerinde hareketsiz otura otura

tekrardan geldim ben ama çok cnm sıkkın napsam kestiremedim acaba kitapmı okusam boşmu dursam sapıttım iyice cnm bişeyler yemekte istiyor ama gidip dondurma alayım bu arada ben yürüyüşlere başlıcam geçen akşam çıktık iyi geldi insan kendini dinç hissediyor benim boyum 1,63 gibi gibi kilomda 54-55 ne zamandır tartılmadım ama göbek ve can simitlerim maşallah çok varbirde selülüt oluştu işyerinde hareketsiz otura otura

:KK9:benimde aslında spor yapmam lazım göbek aldı başını gidiyooo

Babama Selam Söyle

Karlı bir akşamdı ankara'da;
Son kez elele yürümüştük,
Bitmesin istediğimiz yola.
Kısacık beraberliğimizin bütün anılarını sığdırmıştık.
Yazarsın bana demiştin.
Bende yazarım sana sık sık.
Ağlıyordum....
Sen görmeyesin diye kaldırmıyordum başımı.
Elimi daha sıkı tuttun,
Anlıyordun....
Bu ayrılığa dayanmıyordu kalbim,
Öğrettiğim çiçek adlarını unutma dedin,
Kelebekleri kitap arasında kurutma,
Sık sık fotoğraf çektir, yolla bana,
Kitaplarım sana emanet,
İncitme kimseyi, kin büyütme kalbinde...
Beni bekle...
Yol bitti, gidiyordun artık; gittin
Sokakta gördüklerimi, filmlerdeki aktörleri sen sandım bir süre,
Kin büyütmedim kalbimde söz vermiştim sana diye,
Kitaplarını okudum, kelebeklerine dokunmadım,
Öğrendiğim çiçek adlarına yenilerini ekledim,
En çok fesleğeni, çoban heybesini, akşam sefasını sevdim.
Seni beklerken çok şey öğrendim,
Yolunu gözlediğim, sevdiğim ilk adam...
Nasıl olsa bulacaktır diye, her görüşümde aynı sesle seslendim
Uçak, babama selam söyle!
Beni kötü rüyalardan uyandıran sevdiğim ilk adam...
Bir bilsen seni nasıl özledim...
Kar yağıyor şimdi, otuz yaşım bitti,
Kitapların bende, kelebekler gibi kar taneleri,
Kendi yolumda yürürken hiç unutmadım o cümleyi;
Selamını aldım babacığım,
Kin büyütmedim kalbimde....
Küçük kızının gözleri hala senin çiçeklerinde.

X