• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

guzel bır sal ben hemen yaptım

dolphins

gelecegi görebilsem
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
270
0
96
Diğer
papatyalar kabarık kabarık çok hoş olmuşlar, simli iplemi çalışıyorsunuz?
kaç yumak ip gider acaba?
bitmişinide ekle lütfen en kısa zamanda :)

süper ya insan görür görmez yapası geliyor
lütefenn en kısa zamanda yapılışını rica ederim zahmet olmazsa
iyi günlerde kullan

ellerine saglık çok güzel olmuş ğüzel günlerde kullan

çok güzel ama ben, biz gibi gençlere bu tür örgü şalları uygun görmüyorum.
daha modern şallar var bunlar sanki yaşlanınca kullanılır gibime geliyor.huzur evinde yaşlı kadınlar omuzlarına alır yaa öyle yanii.yada belli bi yaşa gelmiş kadınlar için.bazı ortamlarda genç kadınların omuzlarında bu tür motifli örgü şallar görüyorum.çok güzeller ama ben yakıştıramıyorum,değişik bi hava veriyorlar bana.

kızlar yapımı cok kolay.ben sımdı ucgenını bıtırdım sadece puskullerı kaldı.ılk basta dokuz zıncır cekerek uzerıne 23 tane ıkılı trabzan ve onunda uzerıne 12 tane kafes yapıyoruz.dort zıncırlı.daha sonra her kafesın basından yukarı dogru 17 tane zıncır cekıyoruz.ve uzerıne 15 tane ıkılı trabzanla dolgu yaparak basladıgımız kafesın dıger ucuna bırlestırıyoruz.boylece cıcegın bır yapragı olusuyor.kafeslerın uzerıne bu sekılde yaprak yapıyoruz hepsı bıtecek sekılde.hepsı bıtıncede yaprakların arkasından bosluklara gelecek sekılde aynı ıslemı yapıyoruz.bu cıcegı ıkı boyutlu gosterıyor.yıne onıkı tane yaprak ta dıger yaptıklarımızın arkasına yapıyoruz yanı.yapraklar bıtınce 8 zıncırle butun yaprakları bır arkadan bır onden gelecek sekılde bırlestırıyoruz .daha sonra yaprakların arasındakı boslukları sayarsak altısar arayla koselerden arttırıyoruz.cevresını bes sefer donunce model olusmus oluyor.anlatabıldımmı bılmıyorum ama anlamadıgınız bır yer varsa anlatırım.

emeğine sağlık, güle güle kullan. yapılışını da anlatmışsın, çok teşekkürlera.s.

Gercekten cok hos, ellerine saglik, bitmis halinide eklersin ins.
Ben cok begendim ama suan buna baslayamam, elimdekileri bir bitireyim :ecrin_bebek:

Back