geçici felç sanırım.bir süre sonra egzersiz fizik tedaviyle iyileşiliyor.yani benim gördüklerim.Bayanlar merhaba, anneciğim 8 şubat gecesi beyin felci gecirdi dün taburcu olduk maalesef sag tarafı felçli kaldı ve konuşamıyorKahroluyorum onu öyle görünce. Fizik tedavi görecek 10 gün sonra Allah rızası için başına gelipte iyileşen varsa yazsın. Ne yapacağımızı şaşırdık
Canim benim allah size çok çok büyük sabır versin..çok zor gerçekten ama umudunuzu kaybetmeyin birçok kişi sağlığına kavuşmuş bak...Herkese çok teşekkür ederim. Güzel örnekler varmış gerçekten çok zorlu bir süreçHani ben yaparım ederim evladıyım ama o psikoloji mahfediyor onu görebiliyorum annem çok şen bir insandı bir anda bu hale geldi kendimi 10. kattan düşmüş gibi hissediyorum dünyam yıkıldı.. Hele konuşmaya çalışıyor ama konuşamıyor ya ağrısını da söyleyemiyor sadece inliyor tutamıyorum kendimi benim ona çok ihtiyacım var. Hepinizden Allah razı olsun
O hemiplejik hastalarda olur spastisite yani kasılma gösterir hareketlere karşı. Bu kasılmalara karşı çok direnç göstermeyin daha da arttırırsınız hafif ve yumuşak hareketlerle yapın egzersizleri. Yalnız sadece kol ve bacak egzersizleriyle iyileşmez. Hemen iyi bir fizik tedavi merkezine gidin yoğun fizyoterapi alması lazım. Konuşması için de konuşma terapistinden yardım alabilirsinizFizyoterapistin gösterdiği tüm hareketleri yapıyorum sağ ayağı sağ koluna nazaran daha kuvvetli sabah biraz oynattığını gördüm. Kolunu kasıyor ben egzersiz yaptırırken neden yapar sizce bunu?
canan karatayı dinledim bu gün inmenin en büyük sebebi d vitamin eksikliğiymiş bi baktırdanız? eksikse alır vitaminini en azından iyileşme süreci hızlanır..Bayanlar merhaba, anneciğim 8 şubat gecesi beyin felci gecirdi dün taburcu olduk maalesef sag tarafı felçli kaldı ve konuşamıyorKahroluyorum onu öyle görünce. Fizik tedavi görecek 10 gün sonra Allah rızası için başına gelipte iyileşen varsa yazsın. Ne yapacağımızı şaşırdık
Bayanlar merhaba, anneciğim 8 şubat gecesi beyin felci gecirdi dün taburcu olduk maalesef sag tarafı felçli kaldı ve konuşamıyorKahroluyorum onu öyle görünce. Fizik tedavi görecek 10 gün sonra Allah rızası için başına gelipte iyileşen varsa yazsın. Ne yapacağımızı şaşırdık
Bayanlar merhaba, anneciğim 8 şubat gecesi beyin felci gecirdi dün taburcu olduk maalesef sag tarafı felçli kaldı ve konuşamıyorKahroluyorum onu öyle görünce. Fizik tedavi görecek 10 gün sonra Allah rızası için başına gelipte iyileşen varsa yazsın. Ne yapacağımızı şaşırdık
Eve fizyoterapist geldiyse muhtemelen gerekli egzersizleri yapmıştır. Bi örnek vereyim ince bi çubuğun ucuna minik bi sünger takın dil köküne doğru dokundurun bu şekilde yutma refleksi yapacaktır. Ama 10 seans çok az fizyoterapide devamlılık esastır. Gelişmeler yavaş da olsa varsa bıkmadan devam etmelisiniz. Bu konuda uzman fizyoterapist veya konuşma terapistleriyle görüşmenizi tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?