Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayanlar merhaba, anneciğim 8 şubat gecesi beyin felci gecirdi dün taburcu olduk maalesef sag tarafı felçli kaldı ve konuşamıyor Kahroluyorum onu öyle görünce. Fizik tedavi görecek 10 gün sonra Allah rızası için başına gelipte iyileşen varsa yazsın. Ne yapacağımızı şaşırdık
Merhaba, ben fizyoterapistim fizik tedavi süreci ile igili bilgi almak istersen özelden mesaj atabilirsin yardımcı olurum geçmiş olsun
Hiç mi yutkunamıyor? FiZyoterapi seansında neler uyguladılar?merhaba annem tiroud ameliyatı sonrası yutkanma su içemiyor aslında fizyoterapi aldık ama faydasını göremedık başka ne önerebilirsiniz.
Hiç mi yutkunamıyor? FiZyoterapi seansında neler uyguladılar?
Eve fizyoterapist geldiyse muhtemelen gerekli egzersizleri yapmıştır. Bi örnek vereyim ince bi çubuğun ucuna minik bi sünger takın dil köküne doğru dokundurun bu şekilde yutma refleksi yapacaktır. Ama 10 seans çok az fizyoterapide devamlılık esastır. Gelişmeler yavaş da olsa varsa bıkmadan devam etmelisiniz. Bu konuda uzman fizyoterapist veya konuşma terapistleriyle görüşmenizi tavsiye ederim.tam 8 ay oldu acıbadem maslak hastasında ameliyat olduk ikinci ameliyat sırasında yutkanma zorlugu oldu..
katı gıdalar az az geçiyor ama su ve sulu gıdalar burundan hortumla gidiyor...
eve özel fizyoterapiz geldı 10 seans yapıldı..
ondan önce ismimi suan hatırlayamadığım bir doktor vardı normalde ankarada görev yapan o istanbulle her geldiğinde ona da göturduk seanslar için ama fayda göremedık
Fizyoterapistin gösterdiği tüm hareketleri yapıyorum sağ ayağı sağ koluna nazaran daha kuvvetli sabah biraz oynattığını gördüm. Kolunu kasıyor ben egzersiz yaptırırken neden yapar sizce bunu?Merhaba, ben fizyoterapistim fizik tedavi süreci ile igili bilgi almak istersen özelden mesaj atabilirsin yardımcı olurum geçmiş olsun
Herkese çok teşekkür ederim. Güzel örnekler varmış gerçekten çok zorlu bir süreç Hani ben yaparım ederim evladıyım ama o psikoloji mahfediyor onu görebiliyorum annem çok şen bir insandı bir anda bu hale geldi kendimi 10. kattan düşmüş gibi hissediyorum dünyam yıkıldı.. Hele konuşmaya çalışıyor ama konuşamıyor ya ağrısını da söyleyemiyor sadece inliyor tutamıyorum kendimi benim ona çok ihtiyacım var. Hepinizden Allah razı olsunEşimin bir akrabasıda aynı durumdaydı.Bir süre yattı,burnundan besleniyordu,yatağa bağımlıydı,yaşlı olduğu halde atlattı.Şimdi yürüyor,konuşması çok hızlı olmasa da konuşuyor,tek sorunu bezlenmesi.
Emin ol,şen şakrak bir insan daha kolay atlatıyor bu hastalığı gördüğüm kadarıyla.Elbette senin içinde zor bir durum.Tek kişi içinde zor,sana yardım edecek kimselerde vardır umarım.Annen ve senin için dua edeceğim.Allah ikinize de sağlık,moral versin.Senin psikolojin iyi olacak ki annene o ışığı geçirebilesin.Allah yardımcın olsun.Herkese çok teşekkür ederim. Güzel örnekler varmış gerçekten çok zorlu bir süreç Hani ben yaparım ederim evladıyım ama o psikoloji mahfediyor onu görebiliyorum annem çok şen bir insandı bir anda bu hale geldi kendimi 10. kattan düşmüş gibi hissediyorum dünyam yıkıldı.. Hele konuşmaya çalışıyor ama konuşamıyor ya ağrısını da söyleyemiyor sadece inliyor tutamıyorum kendimi benim ona çok ihtiyacım var. Hepinizden Allah razı olsun
Emin ol,şen şakrak bir insan daha kolay atlatıyor bu hastalığı gördüğüm kadarıyla.Elbette senin içinde zor bir durum.Tek kişi içinde zor,sana yardım edecek kimselerde vardır umarım.Annen ve senin için dua edeceğim.Allah ikinize de sağlık,moral versin.Senin psikolojin iyi olacak ki annene o ışığı geçirebilesin.Allah yardımcın olsun.
Geçmiş olsun Rabbim en kısa sürede iyilik sağlık versin eskisinden de sağlıklı olsun inşallah,ben dogacagim gün rahmetli dedem de felç geçirmiş sol tarafı calismiyormus hiç hareket ettiremiyormus sonradan düzelmiş nasıl oldu diye sormamistim ben kendimi bilir hale geldiğimde 7-8yaslarda baya baya iyiydi sol elini kullanarak patates soyup kizartiyorduBayanlar merhaba, anneciğim 8 şubat gecesi beyin felci gecirdi dün taburcu olduk maalesef sag tarafı felçli kaldı ve konuşamıyor Kahroluyorum onu öyle görünce. Fizik tedavi görecek 10 gün sonra Allah rızası için başına gelipte iyileşen varsa yazsın. Ne yapacağımızı şaşırdık