İşte her kardeş aynı maneviyata olmuyor maalesef... Duygusal zekası yüksek olan en çok zararı görür.Anneniz bakıcı konusuna neden bu kadar üzüldü.Ya hiç kız çocuğu olmayanlar naapsın? Gelinler artık kv mi bakıyor sanıyor? Ben bunda üzülecek bir şey göremedim ama tabii herkesin kendi düşüncesi.Sizin durumunuza benzer bir durum yıllar önce benim de başıma geldi ,psikolojim bozuldu ve psikaytra gittiğimde bunu sordum ; ben annem ve babamla çok ilgileniyorum ,her cagirdiklarinda koşturuyorum (evliydim ve çocuğum küçüktü o zaman) ama diğer evli ve çocuğu büyük Olan ablalarım, benim gibi değiller,çok üzülüyorum ,annemlerin her işlerine yetisemeyince ağlıyorum üzüntüden ve diğer kardeşlerimin de ilgilenmesini istiyorum demiştim ve şikayet etmiştim onları kendimce psikiyatra.Ama doktor dedi ki ; sen kimseyi yönlendiremezsin,annenlerin işlerine koşmaktan ya şikayet etme ,ya da işlerini yapmayı bırak, demişti bana. .ilerleyen zamanlarda çok yoruldum ,yıprandım ,kendi evime bile yetemiyordum sonra kadın tuttuk hep birlikte ..bu yıllar sürdü böyle.Eger tek olsaydım kesinlikle dayanamazdim. Bence kadın fikrine çok soğuk durmayın yine de insanlik hali. Sizin daha 8 ay olmuştu degil mi.Insallah şifa bulur anneniz de hiç gerek kalmaz dilerim.