- 6 Haziran 2015
- 30
- 7
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn, annem hipertansiyon ve kalp ritim bozukluğu yüzünden oldu beyin damarı tıkanmış yoğun bakımda kaldı 15 gün sonra normal odaya geçtik ama hala tepki yok çocuk gibi oldu :'( bir gecede oldu çok teşekkür ederim.geçmiş olsun canım. işyerinde arkadaşımın anneside beyin kanaması geçirdi. çok uzun süre yoğun bakımda kaldı. şimdi çok şükür iyi.
Allah şifa versin inşallah
İnşallah Verdi yapıyorum onları sürekli.İnşallah iyileşir bir an önce annen.Doktor egzersiz vermedi mi,yaptır onları hiç aksatma.
sabırlı ol canım. cok zor bır durum. Ama umut her zaman var. Allah buyuktur. yapılması gerekeni yapın gerisi Allahın takdiri.Aminn, annem hipertansiyon ve kalp ritim bozukluğu yüzünden oldu beyin damarı tıkanmış yoğun bakımda kaldı 15 gün sonra normal odaya geçtik ama hala tepki yok çocuk gibi oldu :'( bir gecede oldu çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Dr garanti vermiyor elinizden geleni yapın diyor büyük bir damar tıkanmış ve nöronlar ölmüş Elimizden birey gelmiyor sinirleniyor bizi itiyor dayanamıyorum çok zor Allah kimseye vermesinDüzelir inşallah. Konuşamadığı için ve bu halde olduğu için sinirli olacaktır, hazırlıklı olun, hep yumuşak olun alttan alın.
Biraz zaman alsada yavaş yavaş açılacaktır kalkıp yuruyende oluyor diğer türlüsü de çok geçmiş olsunAminn, annem hipertansiyon ve kalp ritim bozukluğu yüzünden oldu beyin damarı tıkanmış yoğun bakımda kaldı 15 gün sonra normal odaya geçtik ama hala tepki yok çocuk gibi oldu :'( bir gecede oldu çok teşekkür ederim.
Fiziksel olarak var en çok ama dediklerimizi tam olarak anlamıyor gibiçocuk gibi oldu demişsiniz ya,beyinde kalıcı bir hasar bıraktı mı,yoksa psikolojik olarak mı öyle dediniz?
hasarı fiziksel mi sadece?
Eşimin bir akrabasıda aynı durumdaydı.Bir süre yattı,burnundan besleniyordu,yatağa bağımlıydı,yaşlı olduğu halde atlattı.Şimdi yürüyor,konuşması çok hızlı olmasa da konuşuyor,tek sorunu bezlenmesi.
doktorlar bu konuda birşey demiyor mu? yani en önemli kısmı bu bence.fizik tedavi ile ilerleme kaydeden hatta tam düzelen insanlar var. ancak beyin hasarı varsa bambaşka bir konu.bakımı açısından da..Fiziksel olarak var en çok ama dediklerimizi tam olarak anlamıyor gibi
Teşekkür ederim. Dr garanti vermiyor elinizden geleni yapın diyor büyük bir damar tıkanmış ve nöronlar ölmüş Elimizden birey gelmiyor sinirleniyor bizi itiyor dayanamıyorum çok zor Allah kimseye vermesin