Guvenlik sorusturmasi

zemzeme

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2024
2
1
24
Öncelikle herkese merhabalar. Size bir soru sormak istiyorum. Nişanlım subay ve benim üniversite zamanında arkadaşlarımla otelde kalmisligim var birden fazla adli sicilim.vs temiz ama guvenlik sorusturmasinda bu sorun olurmu sizce ? Hiç yaşayan oldu mu yada tanıdığı yaşayan.

Senin nişanlının sorusturmasinda senin kaldığın otel neden araştırılsın ? Nişanlın öğrenir diye mi korkuyorsun ?

Otelde kalmış olman sorun değil. Herkes gezdiği sırada seyahat ettiğinde bir otelde konaklar. Bu gayet normal bir durum. Güvenlik soruşturmalarında genelde adı çıkan günlük ev olarak kullanılan apartlar ve oteller sorun olabilir. Sürekli olarak bu yerlere girip çıkan birisiyse sorun olabilir. Birkaç kez otelde kalmandan ne olacak? Normal bir otelse sorun çıkmaz

Senin nişanlının sorusturmasinda senin kaldığın otel neden araştırılsın ? Nişanlın öğrenir diye mi korkuyorsun ?
Sanıyorum konu sahibine soruşturma yapılacak beyefendi askeri personel, evleneceği kadın nasil biri diye. Bir problem varsa ya işin ya eşin diyorlar personele, evlenemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…