- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.663
- 83
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Tamam da hesap kapatılmış o mail adresi kullanılmıyorsa nasıl bulacaklar ? Sizin bahsettiğiniz hala aktif olan hesaplar.Ayrıca artık facebook ve instagram belirli bir süre hareketsiz kalan hesapları bile kendiliğinden kapatıyor.Bunun binlerce örneği var. Ben bilişim dünyasından uzağım ama yapılabildiğini de biliyorum. Bir şekilde emniyete düşmüş olanların güvenlik soruşturmasında çıkması doğal ama kişinin geçmişine doğru bu tür bir kayıt tutulabileceği düşüncesi her ne kadar uçuk da gelse şu ortamda insanı düşündürüyor.
Kimse bakmiyor rahat olun.Merhaba. 2 gün üst üste konu açmış oldum kusura bakmayın. Şimdi kpss çalışırken aklıma geldi. Geçen sene depresyonla can sıkıntısı arasında gidip gelirken bir fake Facebook hesabı açmıştım ve orada birkaç haberin altına siyasi eleştiri de yapmıştım. Sonra napıyorum lan ben deyip kapatmıştım daha sonra da unuttum gitti. Memur alımında güvenlik soruşturmasında geçmişte açılıp kapatılmış fake hesaplara bakılıyor mudur?
ps: yetebilir de bilemiyorumÜst düzey bir memurluk değilse (kaymakamlık, hakimlik vb.) rahat olun zaten o kadar çok kişiye bu soruşturma yapılıyor ki o kadar detaylı incelemeye ülkedeki ajan sayısı yetmez kanımca
Ya mesela youtube dan neleri izlemiş diye araştırırlar mi? Kızlarla yurtta kalırken abuk subuk şeylere bakardık.Sosyal medya hesaplarını içeriyor maalesef.
Maalesef dediginiz gibiYakında 1984 kitabındaki gibi düşünmeye bile korkar hale gelicez. Evimizi düşünce polisleri basıp bizi yok edecek falan heralde.
Lafım size değil yanlış anlamayın. Sizi, düşündüğünü söyleme özgürlüğünüzden mahrum edenlere...
Oyle olursa biz de otomatik portakadakı gibi yapariz.ne oldugunu soylemıyorum sadece okuyanlar anlasın. Boyle gizli bir enteldantel ağı kuralımYakında 1984 kitabındaki gibi düşünmeye bile korkar hale gelicez. Evimizi düşünce polisleri basıp bizi yok edecek falan heralde.
Lafım size değil yanlış anlamayın. Sizi, düşündüğünü söyleme özgürlüğünüzden mahrum edenlere...
O kadarını bilmiyorum tavsiye eden kişi bize Twitter instagramı kapatmamızı tavsiye etti.Ya mesela youtube dan neleri izlemiş diye araştırırlar mi? Kızlarla yurtta kalırken abuk subuk şeylere bakardık.
Yok ya çok şükür hiçbir şeyle bağım.O kadarını bilmiyorum tavsiye eden kişi bize Twitter instagramı kapatmamızı tavsiye etti.
Ama bn youtube’u Üyeliksiz izliyorum. Siz de öyle yapın. O kadar da takılmayın bence.
Fetö yada başka bi terör örgütüyle bi bağınız yoksa korkmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?