Güvenlik soruşturması ve fake hesaplar

Sanmıyorum.tek başına yeterli olmaz.polislerde biliyor neyin olmaması gerektiğini.

Sizin fake hesaplariniza ulasmalari icin ozel olarak ugrasmalari lazim. Pc telefon falan incelenmesi lazim.

Bizim kurumda sadece hakkinda dava olanlarin atamasi gec yapildi. Onun dışında atanan her gorusten insan var. Otel kaydi falan bazi insanlar asiri paranoya yapiyor.

Bir de daha sinava girmediniz kazanmadiniz atanmadiniz. Guvenlik sorusturmasina kadar kac adim var. Calismamak icin beyin bazen boyle gereksiz bahaneleri siraliyor insana. Once calisin atanin. O surec gelince evham yaparsiniz.

Belki garip gelicek ama bölümümün şu andaki atama puanları bana hiç de ulaşılmaz gelmiyor, yani biraz sıkarak yapabileceğime neredeyse eminim ama eğer böyle birşey varsa ve ben o kadar çalışıp kazandıktan sonra yolumdan döndürülürsem tüm emekler çöp olmuş olur. Yol yakınken öğreneyim dedim, anladığım kadarıyla yine paranoyam tutmuş. Ama çok rahatladım, herkese teşekkür ederim. Bahane kalmadığına göre ders başına:))

Sanmıyorum.tek başına yeterli olmaz.polislerde biliyor neyin olmaması gerektiğini.

Soruyorlar bni 2017 de karşı komşuya sormuşlar hatta daha sonra Biyerde işim vardı orada görevli Polisan adımı soyadımı söyledim snn güvenlik tahkikatını bn yapmıştım dedi. Bize de komşu söyledi. Aynı kattaki komşuya sormuşlar. Usulen soruluyor tabi yoksa onlar da biliyor gıcıksa kötü konuşacağını. Onun demesiyle bşy olmaz. Birinci derece yakınların yüz kızartıcı suç terör suçu işlememiş olması lazım. Dediğim gibi fetöcü, pkklı vs olmayan korkmasın

Evet soruyor olabilirler sadece tek başına yeterli olmaz

Ama burda size boyle birsey var deseler bile bu bir varsayım olacak sadece. Belki bosu bosuna sinava girmemis olacaksiniz. Yada belki siz sinava girene atamalar baslayana kadar tum sistem degisecek.. elinizden geleni yapip gerisini akisina birakin. Aldiginiz puan 2 yil gecerli olacak. Siz sadece alabileceginiz en yuksek puani almaya bakin.

Arkadasim ogretmen atamalarinda mulakatta elendi. O da sosyal medyaya baglamisti elenmesini. Sonraki atamalarda atandi. O zaman da mulakata girmisti yine.

Sabikaniz falan olsa bu sicille girer miyim diye arastirsaniz tamam ama tamamen varsayım uzerine ve kimsenin net cevaplarini bilemeyecegi seyler icin vazgecmeyin. Kaldi ki diyelim kazandiniz atamaniz olmadi. Dava acip da hakkinizi da arayabilirsiniz. O yuzden fake hesap icin sinava hazirlanmamak cok sacma bir dusunce olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…