- 19 Ağustos 2016
- 726
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Sanmıyorum.tek başına yeterli olmaz.polislerde biliyor neyin olmaması gerektiğini.peki komşulara, kapıcıya polis aday memuru soruyormuş diye duydum doğru mu? ben komşularımla beni rahatsız ettikleri için tartıştım. hakkımda güzel şey demezler, bu benim hayatımı mı etkileyecek şimdi?
Belki garip gelicek ama bölümümün şu andaki atama puanları bana hiç de ulaşılmaz gelmiyor, yani biraz sıkarak yapabileceğime neredeyse eminim ama eğer böyle birşey varsa ve ben o kadar çalışıp kazandıktan sonra yolumdan döndürülürsem tüm emekler çöp olmuş olur. Yol yakınken öğreneyim dedim, anladığım kadarıyla yine paranoyam tutmuş. Ama çok rahatladım, herkese teşekkür ederim. Bahane kalmadığına göre ders başına:))Sizin fake hesaplariniza ulasmalari icin ozel olarak ugrasmalari lazim. Pc telefon falan incelenmesi lazim.
Bizim kurumda sadece hakkinda dava olanlarin atamasi gec yapildi. Onun dışında atanan her gorusten insan var. Otel kaydi falan bazi insanlar asiri paranoya yapiyor.
Bir de daha sinava girmediniz kazanmadiniz atanmadiniz. Guvenlik sorusturmasina kadar kac adim var. Calismamak icin beyin bazen boyle gereksiz bahaneleri siraliyor insana. Once calisin atanin. O surec gelince evham yaparsiniz.
Sanmıyorum.tek başına yeterli olmaz.polislerde biliyor neyin olmaması gerektiğini.
Evet soruyor olabilirler sadece tek başına yeterli olmazSoruyorlar bni 2017 de karşı komşuya sormuşlar hatta daha sonra Biyerde işim vardı orada görevli Polisan adımı soyadımı söyledim snn güvenlik tahkikatını bn yapmıştım dedi. Bize de komşu söyledi. Aynı kattaki komşuya sormuşlar. Usulen soruluyor tabi yoksa onlar da biliyor gıcıksa kötü konuşacağını. Onun demesiyle bşy olmaz. Birinci derece yakınların yüz kızartıcı suç terör suçu işlememiş olması lazım. Dediğim gibi fetöcü, pkklı vs olmayan korkmasın
Belki garip gelicek ama bölümümün şu andaki atama puanları bana hiç de ulaşılmaz gelmiyor, yani biraz sıkarak yapabileceğime neredeyse eminim ama eğer böyle birşey varsa ve ben o kadar çalışıp kazandıktan sonra yolumdan döndürülürsem tüm emekler çöp olmuş olur. Yol yakınken öğreneyim dedim, anladığım kadarıyla yine paranoyam tutmuş. Ama çok rahatladım, herkese teşekkür ederim. Bahane kalmadığına göre ders başına:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?