Güvenli bağlanmayı bozar mı?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Kızlar bebeğim henüz 2 aylık kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz kayınpederim pek bana çıkmaz eşim yokken veya gün içinde genelde akşamlarıda çıkmaz rahatsızlık vermemek içindir galiba o yüzden bazen kaynanam çıkar çocuğu sevmeye veya kayınpederim kaynanamı gönderir çocuğu alsana az sevim diye şimdi diyeceğim şu bazen kaynanam bebeği alıyor indiriyor bende sen dedeyi görmeye git sonra geri gelirsin diyorum güzel yolcu ediyorum kızımı ama bazen ben o esnada iş yaparken indiriyor çocuğa bir şey deme fırsatım olmuyor bu tip şeyler güvenli bağlanmayı zedeler mi? Biz ne kadar bebekler anlamaz desekte aslında anlıyorlar beni görmeden inmesi veya orada benim olmamam ve yahut inerken benim bir şey dememem güvenli bağlanmayı etkiler mi? Bazen birlikte iniyoruz onlar bebeği seviyor onun gözleri ise benim üstümde oluyor.. Allah için çocukla güzel ilgileniyorlar onlarda ağladığı zaman susar gülücükler atar aşağıya indiği zaman aklım pek kalmaz sadece benden ayrı kalması veya işte ben bir şey demeden ona açıklama yapmadan iniyor olması güvenli bağlanmayı bozar mı bilemiyorum... Sizce?

ben babası dışında başka biriyle yalnız bırakmıyordum o aylarda küçük olduğu için. onun bütün dünyası sizsiniz şu zamanlarda ama farklı düşünen olabilir tabi.

ben babası dışında başka biriyle yalnız bırakmıyordum o aylarda küçük olduğu için. onun bütün dünyası sizsiniz şu zamanlarda ama farklı düşünen olabilir tabi.
Bende aslında öyle düşünüyorum şu an tek ihtiyacı annesi babası daha çokta anne ama indirdiği zamanda bir şey diyemiyorum başta çok kızıyordum sonradan artık susmaya başladım bazen ben indiriyorum bende yanında olayım diye

Back