guvenım zedelendi napıcagımıda bilmiyorum :(

belkide bazı şartlar koyupta hayatıma devam etmelıyım eger kabul ederse devam etsin sanırım gözüm olduguna göre yetmiyo düşünmye ihtiyacım var

Ve bunun ilerisini sana söyleyeyim.
Şimdi bekar kız arkadaşlarınla evde buluşuyorsunuz ya.
Evlenince onlar onların evine gitmeni de sorun haline getirecek
yok kocası evdedir, yok değilse de çat kapı belki gelir, yok içim rahat etmiyor diye.

Bu kez sen gitmeyince arkadaşların da senin evine gelmek istemeyecek çünkü salak mıyız biz
niye hep geliyoruz, bizim kocamız öcü falan mı diyecekler mesela..

Arkadaşın kalmayacak.. Eşinle sorunun olduğunda ağlamak için bir omuz bile bulamayacaksın.

Bunu gördüm çevremde. İlerisi bu aynen..

sağol işte benim güvenimin zedelenmeside bu aklımda bimbir soru bunlarımı yasıccam ne yapacagıma karar veremiyorum

belkide bazı şartlar koyupta hayatıma devam etmelıyım eger kabul ederse devam etsin sanırım gözüm olduguna göre yetmiyo düşünmye ihtiyacım var

Aynen.. Sonunda beni anladın..
Seni seviyorsa kaybetmek istemez ve isteklerine belli ölçülerde evet der.

Örnek veriyorum benim eşim de çok kısıtlamacı biriydi, alttan alan biri olsam aynı senin gibi
bir hayatım olurdu ve eşim buna bayılırdı.

Ama ben hep tartıştım asla dedim, ben böyle mutluyum senin istediğin gibi bir hayatta mutlu olamam seni de
mutlu edemem ayrılalım o zaman dedim.

Hep geri adım attı. Orta noktalar bulduk hep. Dışarıya çıktım ama belli saatlerim oldu akşam çıkmadım mesela onsuz.

Bunun gibi orta noktalar bulun.. Hep sen kendinden ödün verme, çok yorulursun..

ıse bile gidemedim diyişi kulaklarımda çınlıyo kızlar ben biraz hava alıcam siz yazın bana çözüm önerin fikir verin nolr ruhum bunaldı birde bisürü hazırlık ev yapılıyo ne yapacagımı sasırdım

haklısın allahım yardımcımız ol yarabbim

fazla güven fazla hayal kırıklıgına daha fazla can yanmasına neden oluyomus kızlar ögrenmiş oldum

haklısın allahım yardımcımız ol yarabbim

Üzülme hakkınızda hayırlısı olsun..
İşe gidemeyecek kadar hassas olan adam senin isteklerine, heveslerine karşı da hassas olsun..
Katı ol biraz, bu ikinizin mutluluğu için..

fazla güven fazla hayal kırıklıgına daha fazla can yanmasına neden oluyomus kızlar ögrenmiş oldum

Asla fazla güvenme zaten.
Söz konusu insansa eğer her şeyi bekle..

Evet seni ailesinden herhangi biri için bugün üzdü.
Yarın da üzebilir buna hazırlıklı ol.
Evlilik toz pembe değil..

Neler duyduk neler

Kapımın önünde itti yahu..Masal anlatmıyorum..
Hayal kırıklığını bana sor sen..

Son düzenleme:

yok artık.. pes

güven geldimi gitmez ..
güven gitti mi gelmez ..

bir insan kaderini kendi çizermiş. sen çizmişsin. yaşayıp göreceksin. bir hayata daha yazık olacak.

Sen diyorsun ablası evli diye. Kocası dururken nişanlın mı karışsın dursun ablasına? Ayrıca ablasıyla alıp veremediğin ne herkes bir olacak değil, herkesin samimiyetinin boyutu seninkiyle bir olacak da değil. Adamın ablasına sürekli laf sokup duruyorsun. Ayrıca sana söylediği o kaba saba cümleyi asla savunmuyorum yanlış anlama.

burada anlaman gereken şu: sevgilinin sana koyduğu kısıtlamaların mantıklı bir nedeni yok, o yüzden hangi durumlarda erkeklerden sakınmalıyım diye düşünerek kendini yorma.

diyelim ki o senin arkadaşlarınla gezmeni istemiyor. sen de bunu normal karşıladın, onun gösterdiğini nedenler aklına yattı ve hayatından memnunsun. (örnek veriyorum)

bu durumda kısıtlamalar giderek çoğalır, ta ki senin aklına yatmayan noktaya gelinceye kadar. neden? çünkü burada konu senin dış dünyadan korunman vesaire değil, senin sevgilin için ne kadar ödün verebileceğin.

bu aranızda bir güç transferi. o seni kısıtladığı zaman sen gücü onun eline bırakıyorsun. bazen de tam tersi oluyordur ama işte dengeyi tutturmak önemli.

Babaniz neden istemedi bilmiyorum ama sundan adim gibi eminim babalarimiz cok ileri goruslu birsey diyorlarsa vardir illa ki bir haklilik payi.bende babama evlenicem diye erkek arkadasimi goturdugumde cocuk iyide bu cocugun isi bar eglence isi seni birakir olmaz yurumez dedi o evlilik.nede hakli cikti evlenmemize gerek kalmadi nisan oncesi babamin tahmini harfi harfine tuttu.babanizin istememesi aslinda sizi dusundurmeliydi.
Olayiniza gelirsek sizi elestirmek isterim affiniza siginarak.o abla evli ondan artik kocasi sorumli kocasi birsey demedikten sonra kardesine tatli yemek duser.ve bu sizin iliskiniz durup durup kendi iliskinizi baskalarininkiyle kiyaslamayin.benimde ablam hakkinda boyle konusulsa bende sinirlenirdim acikcasi.ve anlamadim tam ama size hakret etmis ve vurmu hic dusunmene gerek yok babana git sen hakliydin babacim de destegini esirgeme de ve yoluna bak...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnsanın bir insana karşı olan hayallerinin kırılması çok acı verici bir durum. Onun için ailenden hayatından fedakarlık edip ufacık bir hatanda karşındaki adamın canavar kesilmesi. Bende okulunu dondurmana üzüldüm. Benimde düğünüme iki ay var okudum mesleğimi elime aldım kimseye karşı boynumu bükmüyorum. Nişanlıma aileme karşı. Nişanlıyken insanlar gerçek yüzlerini göstermeye başlarmış. Dikkat etmeni öneririm adımlarını sağlam ar arkadaşım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…