Bak ben sana o kadar yazdım sürekli onu savunma halindesin.
Bu kadarı sana yetmiyor demekki ki gözün ablasının rahat yaşantısında..
Evlendikten sonra da böyle olacak onlar rahat benim burnumdan geliyor diye düşünüp
kendini de onu da mutsuz edeceksin..
Çünkü ev oturmaları yetmiyor sana demek ki..
Dışarda yanında o olmadan da bir hayatın olsun istiyorsun.
Yoooo istemiyorum böyle mutluyum ben diyorsan da ablası niye rahat niye onlara karışmıyor gibi
saçmalıklara hiç girme.
Karışmaya hakkın yok çünkü.
Ablası dik duruyor, karıştırmıyor hayatına belli ki..
O da böyle mutlu..
Senin hayatına karıştırman senin seçimin yani..
belitrmek isterimki okulumdan beni o kısıtlamadı gitme demedi basarılı bi öğrenciyim hala olmuş tam kredilerle sınavlarımı veriyorum çalışmadıgım halde.. bıraktıgım gun bile canı gitti bi daha düşün bi daha düüşün diye ama ben okula gitmek istemiyo sıkılıyo bunalıyo çeke çeke yollanıyodum ve benm anne tarafımdakı kızlar evli işte evin işi yemegi birbirlerine gezmeler falan bende hep eve heveslendim öyle sureklı karıyer yapayım yukseldıkce yukseleyım hayallerım olmadı karsımda çok güvendiğim sevdiğim evlilik hayalleri kurdugum biri vardı ve okulumu bırakıp iş hayatına girip ceyızımı yapıp zamanı geldiğinde ailemin karsısına çıkardım ama babam hep ondan bildi bunu bir türlü kimseye anlatamadımm ama allah görüyoki tamamıyla kendi isteğiim suan olmuş üni biitirmemi dört gözle bekliyo çalışmamada karsı degil sadece elınde olmadgnı kıskandıgını söylüyo diğer dediğim kısıtlamalar için yaşa ama benmle yaşa diyo iş yerinde tabiki arkadaslarım var hepte olucaklar ama kızkıza dışarı çıkınca dışarının çok bozuk olduggunu erkekleri tanıdıgını guvenmedıgını benm için yanlıs oldugunu dusunuyo ama tabıkı hepten sozunu geciremiyo aksam yanlıs olabılır ama tabıkı arkadaslarımla haftasonları olsun evde cay khfe olsun oturur sohpetimi ederim
Ve bunun ilerisini sana söyleyeyim.
Şimdi bekar kız arkadaşlarınla evde buluşuyorsunuz ya.
Evlenince onlar onların evine gitmeni de sorun haline getirecek
yok kocası evdedir, yok değilse de çat kapı belki gelir, yok içim rahat etmiyor diye.
Bu kez sen gitmeyince arkadaşların da senin evine gelmek istemeyecek çünkü salak mıyız biz
niye hep geliyoruz, bizim kocamız öcü falan mı diyecekler mesela..
Arkadaşın kalmayacak.. Eşinle sorunun olduğunda ağlamak için bir omuz bile bulamayacaksın.
Bunu gördüm çevremde. İlerisi bu aynen..
belkide bazı şartlar koyupta hayatıma devam etmelıyım eger kabul ederse devam etsin sanırım gözüm olduguna göre yetmiyo düşünmye ihtiyacım var
Aynen.. Sonunda beni anladın..
Seni seviyorsa kaybetmek istemez ve isteklerine belli ölçülerde evet der.
Örnek veriyorum benim eşim de çok kısıtlamacı biriydi, alttan alan biri olsam aynı senin gibi
bir hayatım olurdu ve eşim buna bayılırdı.
Ama ben hep tartıştım asla dedim, ben böyle mutluyum senin istediğin gibi bir hayatta mutlu olamam seni de
mutlu edemem ayrılalım o zaman dedim.
Hep geri adım attı. Orta noktalar bulduk hep. Dışarıya çıktım ama belli saatlerim oldu akşam çıkmadım mesela onsuz.
Bunun gibi orta noktalar bulun.. Hep sen kendinden ödün verme, çok yorulursun..
haklısın allahım yardımcımız ol yarabbim
fazla güven fazla hayal kırıklıgına daha fazla can yanmasına neden oluyomus kızlar ögrenmiş oldum
Ben seni tanıyorum merak etme.Kötü niyetli değilsin,çok saf kalplisin ve mutlu olmayı çok hak ediyorsun.Ama ben sana ilk günden beri üzülüyorum,ne olur bana kızma.Senin üniversiteye gitmeni engelledi bu adam.Tek temennim inşallah ben yanılırım ve çok mutlu olursun.
güven geldimi gitmez ..
güven gitti mi gelmez ..
bir insan kaderini kendi çizermiş. sen çizmişsin. yaşayıp göreceksin. bir hayata daha yazık olacak.peki şimdi ne yapmalıyım kızlar akıl verin kendi hatam dahi olsa agzından attı o lafı bıkere ben nasıl güvenicem?hayatıma devam etsem okul bitiirp iş hayatıma devam etsem gezip tozsam kim mükemmel ki ileride daha kötü karaktere sahip birisiyl evlenirsem aklımda hep olursa o yani ileriki hayatımı etkilermi bilemiyorum çok doğru karar almam lazım çünkü ailem hep arkamda benm yol çizmem lazm
Güven geldi mi gider bence canım
Gitti mi gelmez o doğru
gelen güven saglam olmalı ..
cok sükür güven cok önemli bizim icin ..
Allah gitmesine sebep vermesin ..
gitti mi gelmez ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?