• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

guvenım zedelendi napıcagımıda bilmiyorum :(

Sorunda bu diyo iste kardesim calisiyo 2ye kadar cafede calisiyo diye babami kardesimi yargiliyo neler diyo kiyafetine soyluyo sonra iyiligine diyo ben bi kere olSun ona hakaret etmedim kardesimi savundum guzelce anlattim ama saygimi bozmadim bugn bunu yapan yarin vururmu bana bunu anlati :41::43:

Valla tatlım bende gecen bi sinrlendim nasıl sinirlendiysem esime seninde kendimi de geberticem olacak bitecek demisim:)) hatırlamıyorum bile :) esim sok oldu ki cok acayip severim kendisini vi cinnet ani söylemişim ama yapar miyim aska yapmam. Altı ustu sinirle söylenmiş bi laf. Zaten oyle olan biri bi tek laflar degil davranışlarıyla cokdan belli ederdi size rahat olun

yaptigi tamamen saygisizlik haddini bilicek ne demek cevabi vermis hosuna gitmedigini soyleyebilir ama asla bana karsi oyle konusamaz burda herkes kendini dort dortlul saniyo kimse esinin ailesiyle ilgili yorum yapmiyo dmi anliyorum :23:

Eşim yok haliyle eşimin ailesi de yok.
Ancak insan iliskilerinin nasıl yürüdüğünü bilecek kadar olgunum.
Varsa bir sıkıntıniz oturur güzel güzel bu kisitlamalarindan rahatsiz oluyorum dersiniz. Zamaninda bu baskıyı kabul etmissiniz simdi de kız kardes üzerinden kendinize cikar yol ariyorsunuz. Eminim oyle degildir ama bu davranış dışarıdan kıskançlık gibi görünür ve reaksiyon almanız cok normal.
Bende olsam kardeşime laf soyletmem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sanırım başta benim hatam oldugu için bi şey yapmıcam kızlar başka türlü olsa bu nişan bitmişti ama düğünüme 2 ay var benm insanların duymasını degılde kendi duygularımı önemsediğimi çok iyi bilr her zaman derim bi yanlsıında nikah masasında olsam içimdeki sevgi umrumda olmaz giderim diye.. umarım bunun iyice farkına varmıstır egerr dugun gunune kadar tek bı hatasını hıssedersem düğünü iptel etmeyı düşünüyorum :( :19::20::14::45:

Ailenin istemediği biri ile hem de okulunu okumadan evlenme derim, çok iyi biri de olsa çok çok sevse de, sevsen de hepsi bir gün yüzeyselleşecek. Okumadığın için ve babanı üzdüğün için büyük ihtimalle pişman olacaksın. Ayrıca Şimdiden ailene karışıp laf söylemesi de hiç uygun bir davranış değil. :19::19::19:

Son düzenleme:
Karşı tarafa bu kadar taviz verenlerin sonu hep aynı ne hikmetse. Çocuğun lafları hiç hoş değil.

Son düzenleme:
peki şimdi ne yapmalıyım kızlar akıl verin kendi hatam dahi olsa agzından attı o lafı bıkere ben nasıl güvenicem? :( hayatıma devam etsem okul bitiirp iş hayatıma devam etsem gezip tozsam kim mükemmel ki ileride daha kötü karaktere sahip birisiyl evlenirsem aklımda hep olursa o yani ileriki hayatımı etkilermi bilemiyorum çok doğru karar almam lazım çünkü ailem hep arkamda benm yol çizmem lazm :(

ve birrde aileme o gün hiç çaktırmadım gidiceğim için duygusallastıgımı söyledm annem duysa o an eline yuzugu verir yollardı çünkü burda okuduklrm kadaryla aileme hiç yansıtmamaya çalışıyorum annemn o an öyle demeside yanlıştı dmi zoruna gitti onunda yinede eşim olucak demesini istemezdim :(

bu kadar şey hissettirdiysem size söylermisiniz napıcagımıda herkesnde dediği gibide normalde öyle biri değil damarına basmıs olamazmıyım gerçi o da benm kız kardeşlerimi yargılr bı kere dönüp hakaret etmedim bunu onada söyledm :50:

belitrmek isterimki okulumdan beni o kısıtlamadı gitme demedi basarılı bi öğrenciyim hala olmuş tam kredilerle sınavlarımı veriyorum çalışmadıgım halde.. bıraktıgım gun bile canı gitti bi daha düşün bi daha düüşün diye ama ben okula gitmek istemiyo sıkılıyo bunalıyo çeke çeke yollanıyodum ve benm anne tarafımdakı kızlar evli işte evin işi yemegi birbirlerine gezmeler falan bende hep eve heveslendim öyle sureklı karıyer yapayım yukseldıkce yukseleyım hayallerım olmadı karsımda çok güvendiğim sevdiğim evlilik hayalleri kurdugum biri vardı ve okulumu bırakıp iş hayatına girip ceyızımı yapıp zamanı geldiğinde ailemin karsısına çıkardım ama babam hep ondan bildi bunu bir türlü kimseye anlatamadımm ama allah görüyoki tamamıyla kendi isteğiim suan olmuş üni biitirmemi dört gözle bekliyo çalışmamada karsı degil sadece elınde olmadgnı kıskandıgını söylüyo diğer dediğim kısıtlamalar için yaşa ama benmle yaşa diyo iş yerinde tabiki arkadaslarım var hepte olucaklar ama kızkıza dışarı çıkınca dışarının çok bozuk olduggunu erkekleri tanıdıgını guvenmedıgını benm için yanlıs oldugunu dusunuyo ama tabıkı hepten sozunu geciremiyo aksam yanlıs olabılır ama tabıkı arkadaslarımla haftasonları olsun evde cay khfe olsun oturur sohpetimi ederim :50:

sanırım başta benim hatam oldugu için bi şey yapmıcam kızlar başka türlü olsa bu nişan bitmişti ama düğünüme 2 ay var benm insanların duymasını degılde kendi duygularımı önemsediğimi çok iyi bilr her zaman derim bi yanlsıında nikah masasında olsam içimdeki sevgi umrumda olmaz giderim diye.. umarım bunun iyice farkına varmıstır egerr dugun gunune kadar tek bı hatasını hıssedersem düğünü iptel etmeyı düşünüyorum :( :19::20::14::45:

Kizlar ablasi daha cok yeni evli ben yillardir taniyorum bekarken evindeykende karismadigi icin bu tepkilerim suan tabiki karismaya hakki yok ama bana yanlis buldugu seylerin ailesinde cok normal karsilandigini anlatmak istiyorum

kizlar sizce dugun tarihini biraz ertelesemmi gerci davetiye ucak bileti vs hep hazir nasil olcaksa hickimseye anlatamiyorumda onu diyisi kulaklarimdan gitmiyo:(:50:

Hepinize yorumlar icin tesekkur ederim :39::34:

Bütün yorumların yukarıda...Düşün şimdi.Bunları sen değil,bir başkası yazmış.Tepkin ne olurdu ? ''Bu iş yürümez,ayrıl,adam geleceğin sinyallerini veriyor.''derdin değil mi ?

Sen ne yapmalıyım diye boşuna soruyorsun.Biz ayrıl diyoruz,nasılsa ayrılmayacaksın.Nikah masasından kalkarım falan hikaye.Kalkamazsın,çünkü o adam rezil rüsva eder seni.Cesaret edemezsin böyle bir şeye.Tıpkı üniversite hayatına çomak sokmasında,arkadaşlarına,giyimine karışmasında olduğu gibi...

Ben kimseye kul köle olmam demişsin de.Biz 3 yıldır biliyoruz seni evrembus.Sadece kendini kandırıyorsun.Giyimine,okul hayatına,arkadaşlarına karışsın ve sen özgür karar aldığını söyle.Buradan hiç öyle durmuyor.Çalışıp para kazanman özgür bir birey olduğunu kanıtlamıyor bu durumda.

Hakkında hayırlısı.Nasılsa ayrılmayacaksın...

Back
X