guvenım zedelendi napıcagımıda bilmiyorum :(

Ilk defa bir kiside beni anlamaya calismis canim sagol hissettilerim gercekten cok aci kalkmis bugun evimizden bahsediyo icine yapilanlardan dun astigimizi dusunuyo demekki napmaliyim unutup bidaha yapmaz diyerek devam etmek hic kolay degil guvenemiyorum benimle agladi gercekten pisman oldumu demeliyim su hala bakherkesin imrenerek baktigi iliskimde benm icimde yasadigim firtinalar..

Kizlar ablasi daha cok yeni evli ben yillardir taniyorum bekarken evindeykende karismadigi icin bu tepkilerim suan tabiki karismaya hakki yok ama bana yanlis buldugu seylerin ailesinde cok normal karsilandigini anlatmak istiyorum

Ne diye mukayese ediyorsunuz kendinizi ablasiyla ya da kız kardesiyle. Cok sevimsiz şeyler bunlar.
Baskısından rahatsız oluyorsaniz kendinizi ortaya atarak düşüncenizi anlatmaya çalışın. Öyle ignelemeye verilecek cevabı vermiş bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence hic bisey için geç değil.. Bi ömür geçirmek kolay değil arkadasim. Simdi ozurler diler ağlar hoşuna gider ama evlenince herşey o kadar çok değişiyor ki. :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaptigi tamamen saygisizlik haddini bilicek ne demek cevabi vermis hosuna gitmedigini soyleyebilir ama asla bana karsi oyle konusamaz burda herkes kendini dort dortlul saniyo kimse esinin ailesiyle ilgili yorum yapmiyo dmi anliyorum

Biliyorum arkadasim biliyorum dun o kadar kararliydimki bitirmeye canim hic bu kadar yanmamisti ama seviyorumya iki agladi kendimi unutup ona yandim uzuldum yolda ayni arabada gittik yine o saatte araba yoktu uyuyakaldi basi boynu agirmasin diye sekilden sekile girdim nasil rahat ettirsem bilemedim ne ayagimi kipirdattim ne nefes almadigim kalldi ne olursa olsun icimdeki su salak sevgi neden azalmaz bilmemkki

kizlar sizce dugun tarihini biraz ertelesemmi gerci davetiye ucak bileti vs hep hazir nasil olcaksa hickimseye anlatamiyorumda onu diyisi kulaklarimdan gitmiyo

Keşke kalksaydın sen ayakta gitseydin, o boylu boyunca yatsaydı, yanlış yapmışsın...

Sen nişanlın için o kadar çok şeyden vazgeçmişsin ki, geri dönmeye korkuyorsun..

Benim nacizane fikrim eger nisanlinizin bir davranisi,tutumu(kiskanclik vs)size rahatsizlik veriyorsa,bu durumu onunla konusarak halletmeye calisin.Ne onun ailesinden,ne kendi ailenizden ne de herhangi bir kisiden ornek verip asla kiyaslama yapmayin.
Insanin nisanlisina-esine,anne-babasina,arkadaslarina karsi tutumlari hep farkli farklidir..
Birde asla ne yasarsaniz yasayin nisanlinizla ancak bunu kendi aranizda halledin,ailelerin onunde degil.
Yarin birgun siz bu olanlari unutursunuz ama aileler unutmaz!!
Mutluluklar dilerim.

Ablasından sana ne ya? Koca kadın küçük kardeşine o da yetmeyecek küçük kardeşinin sevgilisine hesap mı verecek??? Erkek arkadaşının senin üzerinde bu baskıyı kurmasına sen izin veriyorsan ablası ne yapsın? Baskalarını didiklemek yerine kendi hayatınıza bakın

Son düzenleme:
kizlar sizce dugun tarihini biraz ertelesemmi gerci davetiye ucak bileti vs hep hazir nasil olcaksa hickimseye anlatamiyorumda onu diyisi kulaklarimdan gitmiyo

Ben olsam diye yazacağım sana yap demiyorum.
Yapacağına da inanmıyorum..

Ben olsam yarın buluşmamız gerek konuşmak istediklerim var iyi geceler derim.
İçine bir korku salarım bir kere,tüm gece tutuşsun ayrılacak mı benden diye.

Buluşunca da gayet sert, kararlı bir şekilde çok düşündüm iyi değilim.
Bize olan inancımı kaybettim ve aslında ne kadar mutluyum gerçek anlamda diye sorguladım kendimi.
Kafam çok karıştı. Yarın için endişelerim var artık..

Bu nedenle düğünü ertelememizin doğru olduğunu düşünüyorum.
Bunun yanında eskisi gibi mantıksız kısıtlamalarınla yaşamaya devam etmek istemiyorum.
Benim isteklerime saygın olduğunu, uzun süreli görürsem yeniden bize dair umut dolarım belki..

İstemesen de anlarım buraya kadarmışız derim.

Artık ablan gibi rahat yaşam sürenlere bakıp ben neden bu kadar sıkılıyorum diye düşünmek istemiyorum.
Bu düşüncelerle bu kavga doğdu senden hiç beklemediğim şeyi duydum zaten.

Söyleyeceklerim bu kadar, düşünüp bir çözüm bulduğunda konuşuruz kendine iyi bak..

Aynen bunları söylerdim..

Koca kadin dedigin nisanlimdan 2yas buyuk kimse bana hesap vermek zorunda degil bende sevgili konumunda degilim agir ol .. ablasi orda sadece bi ornek kendi kanindan benim cinsimden en yakinlarina oyleykem banaa niye oyle banami kendinemi guvenmiyo hep bunu anlamak icin kiyasladim sorguladim daha usluplu konusun

ağır ol derken, bana üslup mu öğreticeksın???? neyse nişanlın sana öğretir bu gidişle üsluplu olmayı, devam et

Ben bunlari zaten dun kavga sirasinda soyledim canim ama aglayarak anlattiigim icin sanirim tam anlamadi ya da anlamak isteemdi , zorla sarildi sacmalama evlenicez mutlu olucaz hata ettim o anlamda soyledin sandim vs dedi sinirle hayir bitti deyince agladi

ağır ol derken, bana üslup mu öğreticeksın???? neyse nişanlın sana öğretir bu gidişle üsluplu olmayı, devam et

Insallah bigun birileri ogretmesine gerek kalmadan kendin ogrenrsin ben saygili insanlardan mantikli cozum istedim sana iyi geceler

O anlamda söyledin sandım diyor da ilerde o anlamda söylediğin bir durum olabilir.
Evlendikten sonra bir kavga olur, sinirin bozulur, söylersin yani.
Bunlar olmayan şeyler değil..
Yani sen onun ailesi ile hep çok iyi olacaksın diye bir şey yok.
Sorunlar oluyor. Sen de üzüldün, sana haksızlık yapıldı diye ailesinden biri için hoşuna gitmeyen bir konuşma
yaptın diyelim bir koycam sana burdan mı diyecek ya da koyacak mı?

Kendimden örnek vereyim eşimin ailesi ile sorunlar yaşıyorum bir kere abisi bana öyle bir şey dedi ki
delirdim kavga ettim, sonra da eşime anlatırken senin bu abin okumuş öküz bildiğin öküz, gerizekalı aptal dedim.

Senin nişanlın bu durumda anında çakardı heralde

Insallah bigun birileri ogretmesine gerek kalmadan kendin ogrenrsin ben saygili insanlardan mantikli cozum istedim sana iyi geceler

yazdığımı okuyunca biraz sert yazdığımı anladım ama ablasıyla kendini kıyaslaman uzun vadede seni üzer, ablayla kardes arasında garip birb bag var kardesın varsa bilirsin. tabi yine de uzulmezsın insallah. iyi geceler

Valla bence senin yaptığın hos degil.nisalinin annesi kardeşi çarşaflı olsa seni de o yüzden çarşafa sokmak istese ne düşünürsün o zaman da dersin ki ablası annesi gibi birini bulsun. Benim görümcem evli esinin annesi kardeşi açık alkol de alırlar ama adam kapalı görümcemle evlendi. Oda öyle der annemi kardeşimi cok severim ama onların hayatını onaylamıyorum der. Veya soyle duşunun nişanlınız surekli sizin kardesinjzin sevmediğiniz bi özelliği hakkında ornekler verse ne hissedersiniz. Bence olayı uzatmayın her lafı da korku filmine çevirmeyin lütfen

Bu sekilde daha iyi iletisim kurabilirz , evet hepinize hak veriyorum yaptigimdan benden pisman oldum yaptigim yanlisti ama yanlsimi duzeltmek yerine o da bi yanlis yapti bana olan saygisini bi anlik siniriyle kaybetti insallah sanada canm

Sorunda bu diyo iste kardesim calisiyo 2ye kadar cafede calisiyo diye babami kardesimi yargiliyo neler diyo kiyafetine soyluyo sonra iyiligine diyo ben bi kere olSun ona hakaret etmedim kardesimi savundum guzelce anlattim ama saygimi bozmadim bugn bunu yapan yarin vururmu bana bunu anlati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…