• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

guvenım zedelendi napıcagımıda bilmiyorum :(

Bak ben sana o kadar yazdım sürekli onu savunma halindesin.

Bu kadarı sana yetmiyor demekki ki gözün ablasının rahat yaşantısında..

Evlendikten sonra da böyle olacak onlar rahat benim burnumdan geliyor diye düşünüp
kendini de onu da mutsuz edeceksin..

Çünkü ev oturmaları yetmiyor sana demek ki..
Dışarda yanında o olmadan da bir hayatın olsun istiyorsun.

Yoooo istemiyorum böyle mutluyum ben diyorsan da ablası niye rahat niye onlara karışmıyor gibi
saçmalıklara hiç girme.

Karışmaya hakkın yok çünkü.

Ablası dik duruyor, karıştırmıyor hayatına belli ki..
O da böyle mutlu..

Senin hayatına karıştırman senin seçimin yani..

belkide bazı şartlar koyupta hayatıma devam etmelıyım eger kabul ederse devam etsin sanırım gözüm olduguna göre yetmiyo düşünmye ihtiyacım var :50:

belitrmek isterimki okulumdan beni o kısıtlamadı gitme demedi basarılı bi öğrenciyim hala olmuş tam kredilerle sınavlarımı veriyorum çalışmadıgım halde.. bıraktıgım gun bile canı gitti bi daha düşün bi daha düüşün diye ama ben okula gitmek istemiyo sıkılıyo bunalıyo çeke çeke yollanıyodum ve benm anne tarafımdakı kızlar evli işte evin işi yemegi birbirlerine gezmeler falan bende hep eve heveslendim öyle sureklı karıyer yapayım yukseldıkce yukseleyım hayallerım olmadı karsımda çok güvendiğim sevdiğim evlilik hayalleri kurdugum biri vardı ve okulumu bırakıp iş hayatına girip ceyızımı yapıp zamanı geldiğinde ailemin karsısına çıkardım ama babam hep ondan bildi bunu bir türlü kimseye anlatamadımm ama allah görüyoki tamamıyla kendi isteğiim suan olmuş üni biitirmemi dört gözle bekliyo çalışmamada karsı degil sadece elınde olmadgnı kıskandıgını söylüyo diğer dediğim kısıtlamalar için yaşa ama benmle yaşa diyo iş yerinde tabiki arkadaslarım var hepte olucaklar ama kızkıza dışarı çıkınca dışarının çok bozuk olduggunu erkekleri tanıdıgını guvenmedıgını benm için yanlıs oldugunu dusunuyo ama tabıkı hepten sozunu geciremiyo aksam yanlıs olabılır ama tabıkı arkadaslarımla haftasonları olsun evde cay khfe olsun oturur sohpetimi ederim :50:

Ve bunun ilerisini sana söyleyeyim.
Şimdi bekar kız arkadaşlarınla evde buluşuyorsunuz ya.
Evlenince onlar onların evine gitmeni de sorun haline getirecek
yok kocası evdedir, yok değilse de çat kapı belki gelir, yok içim rahat etmiyor diye.

Bu kez sen gitmeyince arkadaşların da senin evine gelmek istemeyecek çünkü salak mıyız biz
niye hep geliyoruz, bizim kocamız öcü falan mı diyecekler mesela..

Arkadaşın kalmayacak.. Eşinle sorunun olduğunda ağlamak için bir omuz bile bulamayacaksın.

Bunu gördüm çevremde. İlerisi bu aynen..

Ve bunun ilerisini sana söyleyeyim.
Şimdi bekar kız arkadaşlarınla evde buluşuyorsunuz ya.
Evlenince onlar onların evine gitmeni de sorun haline getirecek
yok kocası evdedir, yok değilse de çat kapı belki gelir, yok içim rahat etmiyor diye.

Bu kez sen gitmeyince arkadaşların da senin evine gelmek istemeyecek çünkü salak mıyız biz
niye hep geliyoruz, bizim kocamız öcü falan mı diyecekler mesela..

Arkadaşın kalmayacak.. Eşinle sorunun olduğunda ağlamak için bir omuz bile bulamayacaksın.

Bunu gördüm çevremde. İlerisi bu aynen..

sağol işte benim güvenimin zedelenmeside bu aklımda bimbir soru bunlarımı yasıccam ne yapacagıma karar veremiyorum :50:

belkide bazı şartlar koyupta hayatıma devam etmelıyım eger kabul ederse devam etsin sanırım gözüm olduguna göre yetmiyo düşünmye ihtiyacım var :50:

Aynen.. Sonunda beni anladın..:34:
Seni seviyorsa kaybetmek istemez ve isteklerine belli ölçülerde evet der.

Örnek veriyorum benim eşim de çok kısıtlamacı biriydi, alttan alan biri olsam aynı senin gibi
bir hayatım olurdu ve eşim buna bayılırdı.

Ama ben hep tartıştım asla dedim, ben böyle mutluyum senin istediğin gibi bir hayatta mutlu olamam seni de
mutlu edemem ayrılalım o zaman dedim.

Hep geri adım attı. Orta noktalar bulduk hep. Dışarıya çıktım ama belli saatlerim oldu akşam çıkmadım mesela onsuz.

Bunun gibi orta noktalar bulun.. Hep sen kendinden ödün verme, çok yorulursun..

ıse bile gidemedim diyişi kulaklarımda çınlıyo kızlar ben biraz hava alıcam siz yazın bana çözüm önerin fikir verin nolr ruhum bunaldı birde bisürü hazırlık ev yapılıyo ne yapacagımı sasırdım :50:

Aynen.. Sonunda beni anladın..:34:
Seni seviyorsa kaybetmek istemez ve isteklerine belli ölçülerde evet der.

Örnek veriyorum benim eşim de çok kısıtlamacı biriydi, alttan alan biri olsam aynı senin gibi
bir hayatım olurdu ve eşim buna bayılırdı.

Ama ben hep tartıştım asla dedim, ben böyle mutluyum senin istediğin gibi bir hayatta mutlu olamam seni de
mutlu edemem ayrılalım o zaman dedim.

Hep geri adım attı. Orta noktalar bulduk hep. Dışarıya çıktım ama belli saatlerim oldu akşam çıkmadım mesela onsuz.

Bunun gibi orta noktalar bulun.. Hep sen kendinden ödün verme, çok yorulursun..

haklısın allahım yardımcımız ol yarabbim :ssz::43:

fazla güven fazla hayal kırıklıgına daha fazla can yanmasına neden oluyomus kızlar ögrenmiş oldum :43::14:

fazla güven fazla hayal kırıklıgına daha fazla can yanmasına neden oluyomus kızlar ögrenmiş oldum :43::14:

Asla fazla güvenme zaten.
Söz konusu insansa eğer her şeyi bekle..

Evet seni ailesinden herhangi biri için bugün üzdü.
Yarın da üzebilir buna hazırlıklı ol.
Evlilik toz pembe değil..

Neler duyduk neler:ssz:

Kapımın önünde itti yahu..Masal anlatmıyorum..
Hayal kırıklığını bana sor sen..

Son düzenleme:
Ben seni tanıyorum merak etme.Kötü niyetli değilsin,çok saf kalplisin ve mutlu olmayı çok hak ediyorsun.Ama ben sana ilk günden beri üzülüyorum,ne olur bana kızma.Senin üniversiteye gitmeni engelledi bu adam.:50: Tek temennim inşallah ben yanılırım ve çok mutlu olursun.

yok artık.. pes:53::53::53:

güven geldimi gitmez ..:ssz:
güven gitti mi gelmez ..
:51:

peki şimdi ne yapmalıyım kızlar akıl verin kendi hatam dahi olsa agzından attı o lafı bıkere ben nasıl güvenicem? :( hayatıma devam etsem okul bitiirp iş hayatıma devam etsem gezip tozsam kim mükemmel ki ileride daha kötü karaktere sahip birisiyl evlenirsem aklımda hep olursa o yani ileriki hayatımı etkilermi bilemiyorum çok doğru karar almam lazım çünkü ailem hep arkamda benm yol çizmem lazm :(
bir insan kaderini kendi çizermiş. sen çizmişsin. yaşayıp göreceksin. bir hayata daha yazık olacak.

Sen diyorsun ablası evli diye. Kocası dururken nişanlın mı karışsın dursun ablasına? Ayrıca ablasıyla alıp veremediğin ne herkes bir olacak değil, herkesin samimiyetinin boyutu seninkiyle bir olacak da değil. Adamın ablasına sürekli laf sokup duruyorsun. Ayrıca sana söylediği o kaba saba cümleyi asla savunmuyorum yanlış anlama.

burada anlaman gereken şu: sevgilinin sana koyduğu kısıtlamaların mantıklı bir nedeni yok, o yüzden hangi durumlarda erkeklerden sakınmalıyım diye düşünerek kendini yorma.

diyelim ki o senin arkadaşlarınla gezmeni istemiyor. sen de bunu normal karşıladın, onun gösterdiğini nedenler aklına yattı ve hayatından memnunsun. (örnek veriyorum)

bu durumda kısıtlamalar giderek çoğalır, ta ki senin aklına yatmayan noktaya gelinceye kadar. neden? çünkü burada konu senin dış dünyadan korunman vesaire değil, senin sevgilin için ne kadar ödün verebileceğin.

bu aranızda bir güç transferi. o seni kısıtladığı zaman sen gücü onun eline bırakıyorsun. bazen de tam tersi oluyordur ama işte dengeyi tutturmak önemli.

Babaniz neden istemedi bilmiyorum ama sundan adim gibi eminim babalarimiz cok ileri goruslu birsey diyorlarsa vardir illa ki bir haklilik payi.bende babama evlenicem diye erkek arkadasimi goturdugumde cocuk iyide bu cocugun isi bar eglence isi seni birakir olmaz yurumez dedi o evlilik.nede hakli cikti evlenmemize gerek kalmadi nisan oncesi babamin tahmini harfi harfine tuttu.babanizin istememesi aslinda sizi dusundurmeliydi.
Olayiniza gelirsek sizi elestirmek isterim affiniza siginarak.o abla evli ondan artik kocasi sorumli kocasi birsey demedikten sonra kardesine tatli yemek duser.ve bu sizin iliskiniz durup durup kendi iliskinizi baskalarininkiyle kiyaslamayin.benimde ablam hakkinda boyle konusulsa bende sinirlenirdim acikcasi.ve anlamadim tam ama size hakret etmis ve vurmu hic dusunmene gerek yok babana git sen hakliydin babacim de destegini esirgeme de ve yoluna bak...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnsanın bir insana karşı olan hayallerinin kırılması çok acı verici bir durum. Onun için ailenden hayatından fedakarlık edip ufacık bir hatanda karşındaki adamın canavar kesilmesi. Bende okulunu dondurmana üzüldüm. Benimde düğünüme iki ay var okudum mesleğimi elime aldım kimseye karşı boynumu bükmüyorum. Nişanlıma aileme karşı. Nişanlıyken insanlar gerçek yüzlerini göstermeye başlarmış. Dikkat etmeni öneririm adımlarını sağlam ar arkadaşım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X