guvenım zedelendi napıcagımıda bilmiyorum :(

Valla tatlım bende gecen bi sinrlendim nasıl sinirlendiysem esime seninde kendimi de geberticem olacak bitecek demisim:)) hatırlamıyorum bile :) esim sok oldu ki cok acayip severim kendisini vi cinnet ani söylemişim ama yapar miyim aska yapmam. Altı ustu sinirle söylenmiş bi laf. Zaten oyle olan biri bi tek laflar degil davranışlarıyla cokdan belli ederdi size rahat olun

yaptigi tamamen saygisizlik haddini bilicek ne demek cevabi vermis hosuna gitmedigini soyleyebilir ama asla bana karsi oyle konusamaz burda herkes kendini dort dortlul saniyo kimse esinin ailesiyle ilgili yorum yapmiyo dmi anliyorum

Eşim yok haliyle eşimin ailesi de yok.
Ancak insan iliskilerinin nasıl yürüdüğünü bilecek kadar olgunum.
Varsa bir sıkıntıniz oturur güzel güzel bu kisitlamalarindan rahatsiz oluyorum dersiniz. Zamaninda bu baskıyı kabul etmissiniz simdi de kız kardes üzerinden kendinize cikar yol ariyorsunuz. Eminim oyle degildir ama bu davranış dışarıdan kıskançlık gibi görünür ve reaksiyon almanız cok normal.
Bende olsam kardeşime laf soyletmem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ailenin istemediği biri ile hem de okulunu okumadan evlenme derim, çok iyi biri de olsa çok çok sevse de, sevsen de hepsi bir gün yüzeyselleşecek. Okumadığın için ve babanı üzdüğün için büyük ihtimalle pişman olacaksın. Ayrıca Şimdiden ailene karışıp laf söylemesi de hiç uygun bir davranış değil.

Son düzenleme:
Karşı tarafa bu kadar taviz verenlerin sonu hep aynı ne hikmetse. Çocuğun lafları hiç hoş değil.

Son düzenleme:

Kizlar ablasi daha cok yeni evli ben yillardir taniyorum bekarken evindeykende karismadigi icin bu tepkilerim suan tabiki karismaya hakki yok ama bana yanlis buldugu seylerin ailesinde cok normal karsilandigini anlatmak istiyorum

kizlar sizce dugun tarihini biraz ertelesemmi gerci davetiye ucak bileti vs hep hazir nasil olcaksa hickimseye anlatamiyorumda onu diyisi kulaklarimdan gitmiyo

Hepinize yorumlar icin tesekkur ederim

Bütün yorumların yukarıda...Düşün şimdi.Bunları sen değil,bir başkası yazmış.Tepkin ne olurdu ? ''Bu iş yürümez,ayrıl,adam geleceğin sinyallerini veriyor.''derdin değil mi ?

Sen ne yapmalıyım diye boşuna soruyorsun.Biz ayrıl diyoruz,nasılsa ayrılmayacaksın.Nikah masasından kalkarım falan hikaye.Kalkamazsın,çünkü o adam rezil rüsva eder seni.Cesaret edemezsin böyle bir şeye.Tıpkı üniversite hayatına çomak sokmasında,arkadaşlarına,giyimine karışmasında olduğu gibi...

Ben kimseye kul köle olmam demişsin de.Biz 3 yıldır biliyoruz seni evrembus.Sadece kendini kandırıyorsun.Giyimine,okul hayatına,arkadaşlarına karışsın ve sen özgür karar aldığını söyle.Buradan hiç öyle durmuyor.Çalışıp para kazanman özgür bir birey olduğunu kanıtlamıyor bu durumda.

Hakkında hayırlısı.Nasılsa ayrılmayacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…