Güvenilir kargo bedava olan yabancı alışveriş sitelerinden alısveriş yapan ?

birincisi gözlük işareti konuyu takip ediyorsan çıkıyor sanırım bendede oluyor çünkü takip ettiklerimde:) ikincisi biz ebaydan çok alışveriş yaptık 1 $ a falan ucuz para gidince içimiz yanmıcak şeyler ama hepsi geldi bir tek eşim top seller olan bi satıcıdan kar maskesi almış o gelmedi. arada sıkıntı oluyor ama genelde bi sorun yaşamadık şimdiye kadar. bende oyuncak tarzı şeyler bakıyorum şimdi ama onlara pek güvenemiyorum gelir mi veya sağlıklı olur mu diye. birde dolar yüksek :) aklıma gelmişken google playden ebay ali express uygulamalarını indirirseniz tl ye çevrilmiş fiyatlar çıkıyor. alış veriş yaparkende buy it now ve free shıpping seçeneklerinide seçmeyi unutmayın:) ay ne çok konuştum:)

CANIM COK ACİL DÖNÜŞ BEKLİYORUM SUAN ALİ EXPRESTEYİM ADRES yerini dolduruyom kabul etmiyo ben mi yanlıs yazıyorum
Street Address:adresimi yazıyom
aparation,suit yazıyo alt satırındada ne yazmam gerek yanda uyarı veriyo engilish die

street adress: cadde ısmı oluyor
full adres yazma oraya...
bıkını falan alma ben aldım cok kalın kuması , param bosa gıttı ;(

AY kendimi cahil hissettim, ben biraz biliyorum ingilizce çat pat ama anlayamıyorum karsımdakini :) su google çeviriyi nasıl açıyoruz yaa

adres kısmına tabıkı de adresını yazacaksın ama street kısmına sadece varsa cadde ısmını yazacaksın. bolum bolumdur orda adres kısmı. google cevırıyı ac o sana yardım eder
Canım ödeme k.kartı iş bankasıyla yapıcam hangisini secmem gerek

Canım ödeme k.kartı iş bankasıyla yapıcam hangisini secmem gerek
istersen at bana bılgılerını ben yapayım

boyle burda sunu yapcan bunu yapcan dıye anlatılmaz kı canım ekran onumde acık degılken ne dıyım kı ben sana ....

zaten ya kredı kartı ya paypal ıle odeyebılırsın havale eft kabul etmıyo o sıte...

Ben 4/5 kere siparis verdim lightinthebox.com dan.
Internette cok fazla sikayet duydum bu site hakkinda. Ama ucuz bi sey alip deneyim dedim. Hem boylelikle hangi beden bana uygun ogrenmis oldum. Xs almak yerine S aldim tamda geldi.
Elbiseler cok guzel ama yaa..
Sonuc olarak: bana ulasti paketler.
Ama posta garantisimidir nedir, 0.99 ekstra odedim postaya.

Ama tabi belirtiyim ben yurtdisinda kaliyorum. Turkiyeden siparis nasil ilerler bilmiyorm

Ali express'teki pek çok ürün ücretsiz kargo ile Çin'den geliyor
Bende bir saç maşasını 15 TL'ye kargo dahil aldım, 12 günde geldi inanamadım
Ama giysi için hiç denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…