- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 32
- Konu Sahibi cansumeryem
ebayıda denemek iastiyorum bu ay inş bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çinden hangi mağaza adı canım bakayım biBiz çin den yapıyoruz geç geliyor ama hiç sorun yaşamadık. Ucuz şeyler almaya bakın ki pahalı ve istediğiniz gb olmazsa değiştirmede çok sorun yaşarsınız.
Ben aliexpress den alıyorum. Türkçe içeriğide oluyor. 20 günde ulaşıyor, kargoda bedava.arkadaşlar yabancı sitelerde ucuz seyler oldugunu biliyorum ama korkuyorum kargo bedava yazıyo acaba kargo yüklü gelir mi diye
Ptt kargoyla geliyoraliexpress hangi kargoyla yolluyor canlarım
ben buranın modu değilim. elif taşır konuyu . dur haber vereyimhiçbir başlığa uymayan konular yerine alışveriş bölümüne koysan olmaz mı oky ya ben bulamadım o bölümü açmayı
nasıl bir şey ki o. hiç dikkat etmedim. bir bakayımteşekkürler tatlım bu arada birşey sorucam ben nereye girsem bi gözlük işareti çıkıyor ne o anlamadım ya
sey olabilir mi ben hangi konuya yorum yaptıysam cıktıgına göre heralde hangi konulara yprum yaptıgımı gösteriyorbende çıkmıyor. olmazsa kazene yada mune a sor istersen
belkide.. vardır bir anlamı..sey olabilir mi ben hangi konuya yorum yaptıysam cıktıgına göre heralde hangi konulara yprum yaptıgımı gösteriyor
canım hangi kargoyla geliyor ebay ile?Ebaydan aldım ürün 1$ dı. Hem de kargo bedava. Kapıma kadar bedava geldi. Puanı yüksek satıcılardan alırsanız sorun olmaz, ama çok ucuzsa ürünler ona göre oluyor kalitesi.