Güvenilir kargo bedava olan yabancı alışveriş sitelerinden alısveriş yapan ?

cansumeryem

kocacığım ,bebeğim ve ben
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
1.153
1.693
32
arkadaşlar yabancı sitelerde ucuz seyler oldugunu biliyorum ama korkuyorum kargo bedava yazıyo acaba kargo yüklü gelir mi diye

E bay den alıyorum ben gelmesi 45 gün falan sürüyo ama bedava:)

Hatta bi defasında 35 iş günü içinde gelmedi diye paramı iade ettiler ama 1 gün sonra ürün geldi bedavadan aldım hehehe

ebay duymustum canım ya gelmezse die işte ingilişzcemde yok cok az konusabiliyorum ama anlayamıyorum :)

yabancı sitelerden alınan ürünlerin bedenlerine dikkat edin bir arkadaşım bana mont almak istemiş kolum girmedi yeminle bide yapılı olsam neyse 49 kiloyum

Eşim geçenlerde divit kalem aldı ebayden iki adet farklı farklı ikisinide aynı göndermişler.. Üzüldü falan ama bence maketi gelmediğine dua etsin Ben pek güvenemiyorum..

aliexpressten bende istiyordum bikini bedava kargo diyo ama işte güven olmadı bi alamadım

Kargo ödemedi canım..İki kalemi 15 tl'ye aldı..Ama yine de risk yani... Haberlerde okuyorum bazen..Farklı şeylerde gelebiliyor.

arkadaşlar yabancı sitelerde ucuz seyler oldugunu biliyorum ama korkuyorum kargo bedava yazıyo acaba kargo yüklü gelir mi diye
free shıppıng yazanlar ucretsız ben ıkı kez aliexpresten alısverıs yaptım sorun olmadı. yalnız satıcıların %90 üstü feed back almıs olmasına dıkkat edın ve urunu onceden alanların yorumlarını okuyun. ve benden sıze tavsıye ozellıkle cın sıtelerınden kıyafet almayın hem bedenler uymuyor hem de kullandıkları boyalar falan saglıga zararlı...

bir beden büyük alın diyorlar canım dar kalıp oluyormus öyle duydum aylıgımı alayım bakalım deniycem

Biz çin den yapıyoruz geç geliyor ama hiç sorun yaşamadık. Ucuz şeyler almaya bakın ki pahalı ve istediğiniz gb olmazsa değiştirmede çok sorun yaşarsınız.

Ebaydan aldım ürün 1$ dı. Hem de kargo bedava. Kapıma kadar bedava geldi. Puanı yüksek satıcılardan alırsanız sorun olmaz, ama çok ucuzsa ürünler ona göre oluyor kalitesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…