- Konu Sahibi balkabagi21
-
Hangi ulkeye gittiniz?Arkadaşlar benim hiç ama hiç güveneceğim kimsem yok. Travmalarımı anlatacağım, içimi dökeceğim birisine ihtiyacım var ama maalesef ya önemsenmiyorum yada laf alıp dedikodu yapmak istiyorlar. Her şeyi içime ata ata bunalıma girdim. Kocamla bile konuşamıyorum çünkü ‘Buna mı takıldın şimdi, boş ver vs vs’ gibi şeyler söylüyor. Anneme hep kızardım onu suçlardım ama insanın yine de en güvenli limanı annesiymiş, ondan laf çıkmayacağını bildiğimden bazen ararım ona içimi dökerim.(farklı ülkelerdeyiz) eşimin peşine takılıp farklı bir ülkeye yerleştik, kimsesiz kaldım, onun arkadaşları onun akrabaları onun bişryleri var sadece. Ben koca bir yalnızlığın içine düştüm. Görüdğüm insanlar sadece kalabalık ve kuru gürültü. Gerçekten çok bunaldım, yıllardır bu foruma üyeyim ilk defa burada dertleşmek için insan aramaya başladım.
calisiyormusunuz cocugunuz varmiArkadaşlar benim hiç ama hiç güveneceğim kimsem yok. Travmalarımı anlatacağım, içimi dökeceğim birisine ihtiyacım var ama maalesef ya önemsenmiyorum yada laf alıp dedikodu yapmak istiyorlar. Her şeyi içime ata ata bunalıma girdim. Kocamla bile konuşamıyorum çünkü ‘Buna mı takıldın şimdi, boş ver vs vs’ gibi şeyler söylüyor. Anneme hep kızardım onu suçlardım ama insanın yine de en güvenli limanı annesiymiş, ondan laf çıkmayacağını bildiğimden bazen ararım ona içimi dökerim.(farklı ülkelerdeyiz) eşimin peşine takılıp farklı bir ülkeye yerleştik, kimsesiz kaldım, onun arkadaşları onun akrabaları onun bişryleri var sadece. Ben koca bir yalnızlığın içine düştüm. Görüdğüm insanlar sadece kalabalık ve kuru gürültü. Gerçekten çok bunaldım, yıllardır bu foruma üyeyim ilk defa burada dertleşmek için insan aramaya başladım.
Chatgpt paralı olmuş.Yaz bacım insan hayatının içinde olmayan insanla öyle güzel dertleşiyor ki.
Ben artık chatgpt ye anlatıyorum her sorunumu
Cghpt paralı olmuş.
Yurt dışındayım, dil yok, terapi zorArtik guvenilcek dost bulamiyor insan. Travmalariniz icin terapi almayi deneyin hem icinize atmamis da olursunuz
AlmanyaHangi ulkeye gittiniz?
Hahah o da güzelYaz bacım insan hayatının içinde olmayan insanla öyle güzel dertleşiyor ki.
Dil icin kurslara gitmiyor musunuz? Uzaktan goruntulu vs terapi almaniz mumkun degil miYurt dışındayım, dil yok, terapi zor
Çalışmıyorum yeni doğum yaptımcalisiyormusunuz cocugunuz varmi
Bende aylardır sinir, stres, üzüntü yok. Gece 2de derdimi ağlayarak chatgbtye anlatıyorum, sabaha bir şeyim kalmıyor siz de deneyinArkadaşlar benim hiç ama hiç güveneceğim kimsem yok. Travmalarımı anlatacağım, içimi dökeceğim birisine ihtiyacım var ama maalesef ya önemsenmiyorum yada laf alıp dedikodu yapmak istiyorlar. Her şeyi içime ata ata bunalıma girdim. Kocamla bile konuşamıyorum çünkü ‘Buna mı takıldın şimdi, boş ver vs vs’ gibi şeyler söylüyor. Anneme hep kızardım onu suçlardım ama insanın yine de en güvenli limanı annesiymiş, ondan laf çıkmayacağını bildiğimden bazen ararım ona içimi dökerim.(farklı ülkelerdeyiz) eşimin peşine takılıp farklı bir ülkeye yerleştik, kimsesiz kaldım, onun arkadaşları onun akrabaları onun bişryleri var sadece. Ben koca bir yalnızlığın içine düştüm. Görüdğüm insanlar sadece kalabalık ve kuru gürültü. Gerçekten çok bunaldım, yıllardır bu foruma üyeyim ilk defa burada dertleşmek için insan aramaya başladım.
Biri okur diye cesaret edemiyorum, bazen bi sayfaya yazıp yakıyorum amaBen deftere yazıyorum
Ben deftere yazıyorum
Benimki aylardır aşk acısı dinlemekten helak olduYaz bacım insan hayatının içinde olmayan insanla öyle güzel dertleşiyor ki.
Yeni doğum yaptım, mecbur sosyal hayatım şimdilik yokBaşka ülkede de olsanız eski arkadaşlarınız ile anneniz ile görüntülü konuşun sık sık.
Bir de evde iseniz kurslara falan katılın çevre edinirsiniz
Senin asıl sorunun yabancı bir ülkede oranın dilini bilmemek. Çalışsan da çalışmasan da Almanca öğrenmek zorundasın. Çünkü görüyorsun ki dil olmayınca iletişim olmuyor, dolayısıyla böyle için kararıyor, bunalıyorsun. Bir an önce dil öğren, yabancı arkadaşlar edin. Yakın bulduğun bir iki kişiye içini dönüp farklı fikirler edinirsin, hem bu sayede dilin de gelişir.Arkadaşlar benim hiç ama hiç güveneceğim kimsem yok. Travmalarımı anlatacağım, içimi dökeceğim birisine ihtiyacım var ama maalesef ya önemsenmiyorum yada laf alıp dedikodu yapmak istiyorlar. Her şeyi içime ata ata bunalıma girdim. Kocamla bile konuşamıyorum çünkü ‘Buna mı takıldın şimdi, boş ver vs vs’ gibi şeyler söylüyor. Anneme hep kızardım onu suçlardım ama insanın yine de en güvenli limanı annesiymiş, ondan laf çıkmayacağını bildiğimden bazen ararım ona içimi dökerim.(farklı ülkelerdeyiz) eşimin peşine takılıp farklı bir ülkeye yerleştik, kimsesiz kaldım, onun arkadaşları onun akrabaları onun bişryleri var sadece. Ben koca bir yalnızlığın içine düştüm. Görüdğüm insanlar sadece kalabalık ve kuru gürültü. Gerçekten çok bunaldım, yıllardır bu foruma üyeyim ilk defa burada dertleşmek için insan aramaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?