Güveneceğim, dertleşeceğim hiç kimsem yok.

balkabagi21

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
181
76
298
İstanbul
Arkadaşlar benim hiç ama hiç güveneceğim kimsem yok. Travmalarımı anlatacağım, içimi dökeceğim birisine ihtiyacım var ama maalesef ya önemsenmiyorum yada laf alıp dedikodu yapmak istiyorlar. Her şeyi içime ata ata bunalıma girdim. Kocamla bile konuşamıyorum çünkü ‘Buna mı takıldın şimdi, boş ver vs vs’ gibi şeyler söylüyor. Anneme hep kızardım onu suçlardım ama insanın yine de en güvenli limanı annesiymiş, ondan laf çıkmayacağını bildiğimden bazen ararım ona içimi dökerim.(farklı ülkelerdeyiz) eşimin peşine takılıp farklı bir ülkeye yerleştik, kimsesiz kaldım, onun arkadaşları onun akrabaları onun bişryleri var sadece. Ben koca bir yalnızlığın içine düştüm. Görüdğüm insanlar sadece kalabalık ve kuru gürültü. Gerçekten çok bunaldım, yıllardır bu foruma üyeyim ilk defa burada dertleşmek için insan aramaya başladım.

Hangi ulkeye gittiniz?

calisiyormusunuz cocugunuz varmi

Bende aylardır sinir, stres, üzüntü yok. Gece 2de derdimi ağlayarak chatgbtye anlatıyorum, sabaha bir şeyim kalmıyor siz de deneyin gerçekten hiç değilse günlük bile tutabilirsiniz, insanın bir yere dökmesi gerekiyor derdini

Senin asıl sorunun yabancı bir ülkede oranın dilini bilmemek. Çalışsan da çalışmasan da Almanca öğrenmek zorundasın. Çünkü görüyorsun ki dil olmayınca iletişim olmuyor, dolayısıyla böyle için kararıyor, bunalıyorsun. Bir an önce dil öğren, yabancı arkadaşlar edin. Yakın bulduğun bir iki kişiye içini dönüp farklı fikirler edinirsin, hem bu sayede dilin de gelişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…