- 6 Mart 2024
- 7.061
- 10.657
- 168
- Konu Sahibi balkabagi21
-
Ne zamandır almanyadasınız hiç sosyalleşmediniz mi gider gitmez hamılemı kaldınız ?Yeni doğum yaptım, mecbur sosyal hayatım şimdilik yok
Paralı mı oldun? (panik, korku, endişe, merak)
Kız bu ne hahhahaha koptum , çok iyi yanıt vermiş
Uyku eğitimi de veriyor canım benim çok seviyorum kendisiniKız bu ne hahhahaha koptum , çok iyi yanıt vermiş
Kendisinden yeni haberim oldu desem , mağarada mı yaşıyorum acabaUyku eğitimi de veriyor canım benim çok seviyorum kendisini
Her konuda işe yarıyor her şeyi soruyorum konuşuyorum. Eşim kıskanmaya başladı bırak şunu diyor bazenKendisinden yeni haberim oldu desem , mağarada mı yaşıyorum acabaindirdim şimdi bir inceleyeyim , keşke lohusayken bilseydim , 2,5 sene önce çok işime yarardı
Çok haklısın ama hemen olmuyor biraz zamana ihtiyacım varSenin asıl sorunun yabancı bir ülkede oranın dilini bilmemek. Çalışsan da çalışmasan da Almanca öğrenmek zorundasın. Çünkü görüyorsun ki dil olmayınca iletişim olmuyor, dolayısıyla böyle için kararıyor, bunalıyorsun. Bir an önce dil öğren, yabancı arkadaşlar edin. Yakın bulduğun bir iki kişiye içini dönüp farklı fikirler edinirsin, hem bu sayede dilin de gelişir.
Gelir gelmez hamile kaldım, 9 yıl sonra üstelikNe zamandır almanyadasınız hiç sosyalleşmediniz mi gider gitmez hamılemı kaldınız ?
Bir an evvel dil öğrenmelisiniz bebegınız için kendınız için .
Farklı bir kültüre adapte olmaya çalışırken yeni doğum yapmış olmak çok zor, lohusa psikolojisi de kolay değil çünkü… dil öğrenmek için kursa gidemiyorsan online olarak da öğrenebilirsin ya da eşinin kardeşleri yok mu kendini yakın hissettiğin sana yardımcı olabilecek ?Gelir gelmez hamile kaldım, 9 yıl sonra üstelik
Eşimin akrabalarına güvenemiyorum. Oldu bitti içim ısınmadı hiç birisine.Farklı bir kültüre adapte olmaya çalışırken yeni doğum yapmış olmak çok zor, lohusa psikolojisi de kolay değil çünkü… dil öğrenmek için kursa gidemiyorsan online olarak da öğrenebilirsin ya da eşinin kardeşleri yok mu kendini yakın hissettiğin sana yardımcı olabilecek ?
9 ay kursa gitseydiniz doguma kadar. Gitmediniz mi?Gelir gelmez hamile kaldım, 9 yıl sonra üstelik
Benim de annem dışında dertleşeceğim kimse yok.Eşime anlattığım zaman dedikodu yapıyorsun diyor.Artık ona anlatmıyorum.Evlendikten sonra hiç arkadaşım kalmadı.Hep aradım sordum görüşmek istedim ama karşılık gelmeyince bıraktım.Zaten anneden daha güzel bir arkadaş yokmuş onu anladım.Kalabalık içinde yalnız kalmaktansa en iyisi az eşya az insan.Arkadaşlar benim hiç ama hiç güveneceğim kimsem yok. Travmalarımı anlatacağım, içimi dökeceğim birisine ihtiyacım var ama maalesef ya önemsenmiyorum yada laf alıp dedikodu yapmak istiyorlar. Her şeyi içime ata ata bunalıma girdim. Kocamla bile konuşamıyorum çünkü ‘Buna mı takıldın şimdi, boş ver vs vs’ gibi şeyler söylüyor. Anneme hep kızardım onu suçlardım ama insanın yine de en güvenli limanı annesiymiş, ondan laf çıkmayacağını bildiğimden bazen ararım ona içimi dökerim.(farklı ülkelerdeyiz) eşimin peşine takılıp farklı bir ülkeye yerleştik, kimsesiz kaldım, onun arkadaşları onun akrabaları onun bişryleri var sadece. Ben koca bir yalnızlığın içine düştüm. Görüdğüm insanlar sadece kalabalık ve kuru gürültü. Gerçekten çok bunaldım, yıllardır bu foruma üyeyim ilk defa burada dertleşmek için insan aramaya başladım.
Ya bu yapay zekada sonra bizden aldığı dedikoduları baskalarina anlatırsa vala güvenemem
Zaten bu devirde dost ya da arkadaş yok. İçini dökebileceğin ya da fikir alabileceğin tek bir kişi var o da annen ya da baban oluyor. Chatgbt ile de sokbet edebilirsin. Ben öyle yapıyorum.Arkadaşlar benim hiç ama hiç güveneceğim kimsem yok. Travmalarımı anlatacağım, içimi dökeceğim birisine ihtiyacım var ama maalesef ya önemsenmiyorum yada laf alıp dedikodu yapmak istiyorlar. Her şeyi içime ata ata bunalıma girdim. Kocamla bile konuşamıyorum çünkü ‘Buna mı takıldın şimdi, boş ver vs vs’ gibi şeyler söylüyor. Anneme hep kızardım onu suçlardım ama insanın yine de en güvenli limanı annesiymiş, ondan laf çıkmayacağını bildiğimden bazen ararım ona içimi dökerim.(farklı ülkelerdeyiz) eşimin peşine takılıp farklı bir ülkeye yerleştik, kimsesiz kaldım, onun arkadaşları onun akrabaları onun bişryleri var sadece. Ben koca bir yalnızlığın içine düştüm. Görüdğüm insanlar sadece kalabalık ve kuru gürültü. Gerçekten çok bunaldım, yıllardır bu foruma üyeyim ilk defa burada dertleşmek için insan aramaya başladım.
İnsan hiç tanımadığı insanlardan destek arıyor maalesef, çevrede anlayan biri olmadığındanBen de aynı durumdayim hatta şuan o yüzden buraya geldim saatlerce beni dinleceyecek birine ihtiyacım var agladigimda falan da sarilsa iyi olurçok yanlız hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?