- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.287
- Konu Sahibi egeninhamsisi
arkadaşlar yiyeceklerin, bakliyatların, baharatların güvelenmemesi neler yapalım..?? nasıl tazeliğini koruyalım.?? nasıl çözümler alıyorsunuz bu konuda, paylaşabilirmisinz...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maraba ben naçizane fikrimi paylaşayım ben hep böyle yapıyorum bakliyatlar ve kurutmalar için oldukça işe yarıyor,bakliyatları eğer çok fazla yani kışlık için aldıysam bizim burda öyle olur kuru pet şişelere dibbine tuz koyup dodurup ağzını sıkı kapatırım kurutmalara yani biber,fasulye kurularını bol tuzlayıp hava alabilecek bez torbalara koyup asarım baharatlara gelince yine tuz ve pirinç taneleri hem rutubetlenmelerinide önlüyor.. yani ben böyle yapıyırum bakliyatların 2 sene klsada hiç bişey olmuyolar
yok hayır sürekli dolu olması gerekmiyo yani ben kullanıyorum üstünden içinde tuz olunca bişey olmuyor şişe kuru olsun yeter
Unlarinizin boceklenmemesi icin, un kavanozunun icerisine bir adet defne yapragi koyun.
yani mısracım her konuda bilgin var canım ya..tebrik ediyorum seni..opuyorumnanaktanUnlarinizin boceklenmemesi icin, un kavanozunun icerisine bir adet defne yapragi koyun.
pardon cahilligime verin ama hep dusunmusumdur... boyle agzi kapali seylerin icinde bocek nasil olusuyor? sonradan giremeyecegine gore, nerden gelior??:bbo:
cok mu aptal bir soru oldu:uhm:
ama merak ediyorum iste:icecream: