- 8 Aralık 2011
- 43.997
- 153.440
Yok canım ama köftem hazır belki tarifini köfteler katoğorisi katılım bitterse kendi topiğimde vereceğimTeşekkür ederim Efser'ciğim.Sen katılmıyormusun?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ama köftem hazır belki tarifini köfteler katoğorisi katılım bitterse kendi topiğimde vereceğimTeşekkür ederim Efser'ciğim.Sen katılmıyormusun?
Yok canım ama köftem hazır belki tarifini köfteler katoğorisi bitterse vereceğim
Bende ipad yüklüyorum sinir ediyor beni her an yanlış biyere dokunup mahvede biliyosunKöftelerin hazırsa ekleyiver.Çok zahmetli bir iş yahu.Ben biraz da detaycıyım.Bu çok zorluyor beni.Dün resimleri eklerken de kanser oldum.Evdeki net çok yavaştı.Bir saati buldu eklemem.
Bende ipad yüklüyorum sinir ediyor beni her an yanlış biyere dokunup mahvede biliyosun
Düşünsene tüm yüklediklerinin gittiğini.İnsanın bütün hevesi gider.
YEMEK YARIŞMASI RÖPORTAJLARIYardımlarınız için teşekkürler
Ben teşekkür ederim canım.Uğraşların ve emeğin için.
Özellikle güveçte köfte favorim. Hepsi harika görünüyor. Ellerine sağlık. Hemen tarifi kopyaladım.
ellerinize saglik yarismada basarilar dilerim
Ellerine sağlık. Başarılar dilerim arkadaşım...
Öfff güveçte köfteye bayılırım.O kadar güzel görünüyor ki emeğine sağlık Aslı'cım.
Yarışmada başarı bol şans 1. diliyorum . Çünkü sen bunu sonuna kadar hak ediyorsun.
Ellerine, emeğine sağlık adracım, güveçte köfteye bayıldım Başarılar dilerim
Canım ellerine saglık,resimler çok çok güzel,ve köfteler harika duruyor,mmmmmhhhh yani
Adra canım , bunlar ne yaaa
Kaç gün yoktum buralarda , geç kaldım eline koluna sağlık demeye , ama çok güzel olmuşlar .
Islama köfteyi eşim çok sever , bizde yakınız Adapazarına ya , yeriz sürekli ama hiç evde yapmamıştım .:26: