Sandviç - Kanepeler Güveçte Kaşarlı Sucuk -Yörsan Tereyağ Sponsorluğunda

rofleli_kedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.099
3.242
198
Selam Bayanlar :KK200: :KK200: Önce Hepinizin 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü Kutlu Olsun :KK73: :KK73: :KK36: :KK36:

Aslında ilk aklıma gelen pazar kahvaltısıyla katılmaktı ama pazar günü program değişince bende akşam kahvaltısıyla katılırım dedim :KK22::KK22:
tabii zaman kısıtlı olduğu için çok uğraşamadım ama umarım beğenirsiniz :KK68:

Malzemelerimiz ;

• Yarım kangal sucuk (ben ufak kangal alıyorum )
  • 2 adet yeşil biber (ben birini sivri birini çarliston kullandım )
  • 2 adet domates
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
Üzeri için:

• Dilimlenmiş kaşar peyniri

IMG_8118.webp

Yapılışı ;
Güveç kaseleri sıvı yağla hafif yağlayıp, sucukları biraz kalınca 4 e bölüp doğruyoruz. Biberlerin çekirdeklerini çıkartıp domateslerinde kabuklarını soyup minik minik doğruyoruz.
Sonra güveç kaselerine hepsini alıp karıştırıp üzerine de bir parça tereyağ ekleyip, sucuklar yumuşayana kadar fırında pişiriyoruz.

IMG_8124.webp

Ardından güveç kaselerinin üzerine kaşar peynirini koyup peynir eriyip kızarana kadar pişiriyoruz. Sıcak Servis yapıyoruz...
IMG_8127.webp

Bu da masam :KK51: :21: :21:
IMG_8137.webp
IMG_8130.webp

Daha ne olsun canim, sunum 10 numara olmus :KK19: Cok begendim ,ellerine saglik kedicimm :KK60:

Teşekkürlerrr :KK52: :KK22::KK22::KK22:

Ellerinize sağlık,çok lezzeti görünüyor.Sunumunuz ve örtüleriniz de çok hoş.

Çok sağolun :KK36: :KK36: :KK36:

Aman şu erkekler neyi sever ki zati:63:

Et ver başka birşey aramazlar:KK48:

Hepsi aynı hepsiii :KK62: :KK62: kuru ekmek yesin onlar :KK62:

nuryolu nuryolu ndan sonra bende gaza geldim ama bebeğim engel oluyor:KK53: sabahtan beri ayağımda sallıyorum yiter ya:mad:

Belki ufaklık bir an izin verir annesine :anneadayı: :anneadayı: annesi de bize katılsın diye :eek: :KK15:

Çok güzel görünüyor,harika ellerinize sağlık,hem sucuk hem kaşar hem de terayağı of of offfff,kokular buram buram burnuma geldi bile:kk77:Yarışmada başarılar dilerim.

Çok çok teşekkürler :KK200::KK200::KK15: :KK15: :KK68:

şahane görünüyor. kaşar ve sucuğu sevmeyen yoktur her halde

Back
X