- 30 Haziran 2012
- 806
- 842
- 133
- Konu Sahibi Angelinamss
-
Vesveseye kapiliyorsun tüm yapilacaklari yapiyorsan üstünde durmaman gerekir ama mutlaka kitaplardan ilmihalden vesvese ile ilgili yazıları oku emin ol bu seni rahatlatır..hanimlar iyi aksamlar. ben yaklasik bir ay once evlendim . seytan mi durtuyor bilemedim guslumun tam olduguna emin olamiyorum. gusul aldiktan sonra vajinadn akinti geliyor. fazlaca yikamak istemiyorum. burada okumustum sagliksiz diye. bana bir akil verin. tesekkurler.
hanimlar iyi aksamlar. ben yaklasik bir ay once evlendim . seytan mi durtuyor bilemedim guslumun tam olduguna emin olamiyorum. gusul aldiktan sonra vajinadn akinti geliyor. fazlaca yikamak istemiyorum. burada okumustum sagliksiz diye. bana bir akil verin. tesekkurler.
Vesveseye kapiliyorsun tüm yapilacaklari yapiyorsan üstünde durmaman gerekir ama mutlaka kitaplardan ilmihalden vesvese ile ilgili yazıları oku emin ol bu seni rahatlatır..
sagolun. cahillik benimkisiCanım, vajinanın içi yıkanmaz ki zaten.. Biz korunmadığımız için gusül aldığım günün ertesi günü bile çok afedersin eşimin spermleri geliyor. Bu gayet doğal bi şey. İçinden bi şey gelince cünüp olmazsın, içine bi şey girerse olursun. İçin rahat olsun yani...
sagolun. cahillik benimkisi
hanimlar iyi aksamlar. ben yaklasik bir ay once evlendim . seytan mi durtuyor bilemedim guslumun tam olduguna emin olamiyorum. gusul aldiktan sonra vajinadn akinti geliyor. fazlaca yikamak istemiyorum. burada okumustum sagliksiz diye. bana bir akil verin. tesekkurler.
Arkadaslar hazir konu acilmisken bir sorum var.iliski sonunda vajina ici yikanirsa hamilelik olasiligi azalirmis diye okudum.peki yikamayipta kirlimi kalcak :s
Hamilelik olasılığından söz ettiğiniz için arkadaşım vasıyasıyla bildiğim birşeyi paylaşmak istedim sizinle.1,5 yıldır hiçbir şekilde korunmamasına rağmen hamile kalamıyordu arkadaşım.O kadar takmıştı ki bu durumu kafasına,çok üzülüyordu,yazık yani ne dense hani yapacak durumda.Böyle abdest olayına da hassas biriydi,doktordan filan bile çekinen bir yapısı vardı.Sonunda dayanamadı gitti hamilelik olayı için doktora.Doktor ilişki sonunda hemen ayaklarını kaldır duvara daya demiş ve en az 5 dk. o şekilde bekle.Ve dediğiniz gibi hemen vaginanın yıkanmaması gerekiyormuş.Ama benim anladığım kadarıyla öyle saatlerce değil,bir süre yeterli oluyor sanırım.Zamanını tam olarak bilemiyorum ama arkadaşıma sorarım isterseniz.
Hamilelik olasılığından söz ettiğiniz için arkadaşım vasıyasıyla bildiğim birşeyi paylaşmak istedim sizinle.1,5 yıldır hiçbir şekilde korunmamasına rağmen hamile kalamıyordu arkadaşım.O kadar takmıştı ki bu durumu kafasına,çok üzülüyordu,yazık yani ne dense hani yapacak durumda.Böyle abdest olayına da hassas biriydi,doktordan filan bile çekinen bir yapısı vardı.Sonunda dayanamadı gitti hamilelik olayı için doktora.Doktor ilişki sonunda hemen ayaklarını kaldır duvara daya demiş ve en az 5 dk. o şekilde bekle.Ve dediğiniz gibi hemen vaginanın yıkanmaması gerekiyormuş.Ama benim anladığım kadarıyla öyle saatlerce değil,bir süre yeterli oluyor sanırım.Zamanını tam olarak bilemiyorum ama arkadaşıma sorarım isterseniz.
Arkadaslar hazir konu acilmisken bir sorum var.iliski sonunda vajina ici yikanirsa hamilelik olasiligi azalirmis diye okudum.peki yikamayipta kirlimi kalcak :s
Sizden ricam bu soruma cevap bulmaniz.bende bu konuda takintiliyim ama yanlis yapiyorsamda bilsem benim icin hayirli olcak.4aydir cocugum olmuyor.
Tamam,yalnız biraz bekleteceğim,face'te ise şu an ulaşırım kendisine.
Hamilelik riskini azaltirmi bilemem ama mantar ve diger enfeksiyonlari artirdigini biliyorum. Sakin icini yikamayin, kirli falan degil , vucudumuz zaten oyle guzel yaratilmiski kendi kendini temizliyor.
Hamile kalmak icinde en az 15 dk belinizi yukselterek, ister yastik koyun, ister ayaklarinizi duvara dayayin, bir muddet yatmaniz lazim
bnce sor yani :)
ben hemen yıkarım demekki oyüzden hamile kalamıyorum
bende oyle ayaklarimi havaya dikiyordum..Tamam oylede deniyim tesekkur ederim
bende oyle ayaklarimi havaya dikiyordum..
tiksinecek bisey yok sonuc cok tatli saglikli hayirli bebisler olur ins.
ben ayaklarimi dikip 20-30 dk sonra normal yatip sabaha kadar hic kalkmiyordum tutunsun diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?