gusul abdesti

Angelinamss

hayat kısa , kuşlar uçuyor.
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
806
842
133
hanimlar iyi aksamlar. ben yaklasik bir ay once evlendim . seytan mi durtuyor bilemedim guslumun tam olduguna emin olamiyorum. gusul aldiktan sonra vajinadn akinti geliyor. fazlaca yikamak istemiyorum. burada okumustum sagliksiz diye. bana bir akil verin. tesekkurler.

Vesveseye kapiliyorsun tüm yapilacaklari yapiyorsan üstünde durmaman gerekir ama mutlaka kitaplardan ilmihalden vesvese ile ilgili yazıları oku emin ol bu seni rahatlatır..

Canım, vajinanın içi yıkanmaz ki zaten.. Biz korunmadığımız için gusül aldığım günün ertesi günü bile çok afedersin eşimin spermleri geliyor. Bu gayet doğal bi şey. İçinden bi şey gelince cünüp olmazsın, içine bi şey girerse olursun. İçin rahat olsun yani...

sagolun. cahillik benimkisi

canım akıntı gusul abdestını etkılemez. yani şöyle açıklıyım. gusul abdestını al uzerını gıyın akıntı gelsın gusul gıtmez. Yalnız namaz abdestini bozar akıntı. onunda önlemini şöyle alabılırsın. önce vajına temızlığını yap daha sonra tampon olarak peçete koyabılırsın sonrada namaz abdestını al bu sekılde akıntı çamaşırına değmeyeceği için bozulma durumu olmaz. yanı akıntı gusul abdestını değil namaz abdestını etkıler. bende Kuran öğrendiğim hocamdan öğrenmıştım bunu akıntım fazla olduğu için şüpheye dusunuyordum. Sordum bu bılgıyı almıştım.

Arkadaslar hazir konu acilmisken bir sorum var.iliski sonunda vajina ici yikanirsa hamilelik olasiligi azalirmis diye okudum.peki yikamayipta kirlimi kalcak :s

Arkadaslar hazir konu acilmisken bir sorum var.iliski sonunda vajina ici yikanirsa hamilelik olasiligi azalirmis diye okudum.peki yikamayipta kirlimi kalcak :s

Hamilelik olasılığından söz ettiğiniz için arkadaşım vasıyasıyla bildiğim birşeyi paylaşmak istedim sizinle.1,5 yıldır hiçbir şekilde korunmamasına rağmen hamile kalamıyordu arkadaşım.O kadar takmıştı ki bu durumu kafasına,çok üzülüyordu,yazık yani ne dense hani yapacak durumda.Böyle abdest olayına da hassas biriydi,doktordan filan bile çekinen bir yapısı vardı.Sonunda dayanamadı gitti hamilelik olayı için doktora.Doktor ilişki sonunda hemen ayaklarını kaldır duvara daya demiş ve en az 5 dk. o şekilde bekle.Ve dediğiniz gibi hemen vaginanın yıkanmaması gerekiyormuş.Ama benim anladığım kadarıyla öyle saatlerce değil,bir süre yeterli oluyor sanırım.Zamanını tam olarak bilemiyorum ama arkadaşıma sorarım isterseniz.

Sizden ricam bu soruma cevap bulmaniz.bende bu konuda takintiliyim ama yanlis yapiyorsamda bilsem benim icin hayirli olcak.4aydir cocugum olmuyor.

bnce sor yani :)
ben hemen yıkarım demekki oyüzden hamile kalamıyorum

Birlikte olduktan sonra 45 dk bekle, bu sure icindede oturma, dolas, sonra banyonu yap. Eger yine akinti olursa gusul abdesti almana gerek yok, namaz abdesti alman yeterli.

Hamilelik riskini azaltirmi bilemem ama mantar ve diger enfeksiyonlari artirdigini biliyorum. Sakin icini yikamayin, kirli falan degil , vucudumuz zaten oyle guzel yaratilmiski kendi kendini temizliyor.

Hamile kalmak icinde en az 15 dk belinizi yukselterek, ister yastik koyun, ister ayaklarinizi duvara dayayin, bir muddet yatmaniz lazim

Son düzenleme:

Tamam oylede deniyim tesekkur ederim

bnce sor yani :)
ben hemen yıkarım demekki oyüzden hamile kalamıyorum

Sordum.Aldığım bilgiler şöyle;bir kere 1 ya da 1,5 sene hamile kalınamaması olabiliyormuş,hemen kötü şeyler düşünmemek gerekiyormuş yani.Arkadaşıma bazı tetkikler yapılmış mesela ama birşey çıkmamış.Bir süre doğal şeyleri denemek istemiş o yüzden doktoru.Önerdikleri;ilişkiden hemen sonra ayağa kalkmamak,yürümemek.İki eli kalçaların yanlarına koyup destek yaparak, alt gövdeyi biraz yükselterek yani yukarıya doğru bacakları duvara dikip 5,6 dakika o şekilde kalmak.Vaginayı mümkünse ilişkinin olduğu gece sabaha kadar yıkamamak.Rahatsız olup dayanamıyorsanız en az 1 saat kadar yıkamamak.Bir de fazla maydonoz tüketmemesini söylemiş.

Tamam oylede deniyim tesekkur ederim
bende oyle ayaklarimi havaya dikiyordum..
tiksinecek bisey yok sonuc cok tatli saglikli hayirli bebisler olur ins.
ben ayaklarimi dikip 20-30 dk sonra normal yatip sabaha kadar hic kalkmiyordum tutunsun diye..

bende oyle ayaklarimi havaya dikiyordum..
tiksinecek bisey yok sonuc cok tatli saglikli hayirli bebisler olur ins.
ben ayaklarimi dikip 20-30 dk sonra normal yatip sabaha kadar hic kalkmiyordum tutunsun diye..

Canim senin evladin oldu ozaman degilmi acaba bendemi hic kalkmasam sabaha kadar dur bakalim oylede deniyim.sagol yorum un icin

Vajina içi yıkanır mı ilk defa duyuyorum:44:
Vajinanın içinde bakterilere karşı savunma hücreleri var yanlış temizlemeyle dengeyi bozmak çok kolay. Benim bildiğim vajinaya sabun bile sürülmez.

Diğer sorduğun soruya gelince ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmaman ve tuvaletini yapmaman gerekiyo. Arkadaşın da dediği gibi ilk bir iki yıl çocuğunun olmaması normal bi'şey. Benim annemin hiç korunmadığı halde 8 ay hiç çocuğu olmamış sonrada artık nasıl korunacağını şaşırmış O yüzden 4 ayda moral bozma. Yalnız bunlar hep destek şeyler sonuçta sperm çok hızlı siz duşa yıkamaya koşsanız bile giden gider yani 5 saniyede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…