• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gusul abdesti

vesvese olabilir .. :51:
gusül aldıktan sonra içinize şüphe düşmesin.. :19:
vajinal (iç) duş tavsiye edilmez .. :ssz:

ayakları yukarı kaldırıp beklemek filan yersiz be kızlar. İnanın olacağı varsa oluyor.
Sadece birkez korunmasız ilişkiye girdim, ovalasyon tarihim değildi, ayaklarımı da kaldırmadım beklemedim de hemen gidip duş aldım, üstüne bi de ertesi gün hapı aldım.
Sonuç mu : Hamile kaldım bismillahtan:37:

şanslısın hemen hamile kalmışsın ama herkes senin gibi şanslı değil malesef olmayınca insan her yolu deniyo yakında amudada kalkarız :37:

varikoselin tedavisi yokmu peki cnm
bndede pkos var:43:

tadavisi ameliyat ama eşimin değerleri çok düşük değil düşük olanlara öneriliyo ameliyat. ameliyat olduğu halde bizim değerlerimize ulaşmayanlar var ama şuan buda yetmiyo işte ilaç kullanıyo ne zamandı istiyosun

tadavisi ameliyat ama eşimin değerleri çok düşük değil düşük olanlara öneriliyo ameliyat. ameliyat olduğu halde bizim değerlerimize ulaşmayanlar var ama şuan buda yetmiyo işte ilaç kullanıyo ne zamandı istiyosun

1 yıldır istiyoruz bnde ilaç kullanıyorum doktorumuda değiştrcem hiç beğenmedim :(
sen ne zamndır istiyosn cnm

Back