• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gusul abdesti

Vajina içi yıkanır mı ilk defa duyuyorum:44:
Vajinanın içinde bakterilere karşı savunma hücreleri var yanlış temizlemeyle dengeyi bozmak çok kolay. Benim bildiğim vajinaya sabun bile sürülmez.

Diğer sorduğun soruya gelince ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmaman ve tuvaletini yapmaman gerekiyo. Arkadaşın da dediği gibi ilk bir iki yıl çocuğunun olmaması normal bi'şey. Benim annemin hiç korunmadığı halde 8 ay hiç çocuğu olmamış sonrada artık nasıl korunacağını şaşırmış :9: O yüzden 4 ayda moral bozma. Yalnız bunlar hep destek şeyler sonuçta sperm çok hızlı siz duşa yıkamaya koşsanız bile giden gider yani 5 saniyede.

Evet haklisiniz

hanimlar iyi aksamlar. Ben yaklasik bir ay once evlendim . Seytan mi durtuyor bilemedim guslumun tam olduguna emin olamiyorum. Gusul aldiktan sonra vajinadn akinti geliyor. Fazlaca yikamak istemiyorum. Burada okumustum sagliksiz diye. Bana bir akil verin. Tesekkurler.

ılıskıden sonra gusul abdestını hemen aldıgımız ıcın ıcımızdekıler zamanla bosalıyor yanı esın bosalıyor spermler fallop tuplerıne dogru tırmanıyor.. Sen ayaga kalktıgın zaman bıle spermler yukarı dogru tırmanmaya devam edıyor..bu yuzden yavas yavas atılıyor... Sen kendını yıka abdestını al.. Kocanın menısı rahımden atılınca abdestın bozulmaz..sen ıcını ferah tut vesvese yapma.. Abdestını al..ıc camasırına pecete veya gunluk ped koy..herkezde aynısı oluyo canım o yuzden sıkıntı yok.. :1:

Bende hamile kalmadan önce korunuyorduk prezervatifle sonra bitti birkaç oyle oldu Afedersin hep dışarı çıkıyordu spermler bende heralde benim çocuğum olmayacak dedim daha önce doktora gitmiştim bekarken geç olabilir demişti. .neyse ben çocuk işine Mayıs ayında başlamak istiyordum yeni evli olduğumdan yaşta 29du (30 oldum sayılır) neyse ben hemen kalkmadim nasılsa olmaz bir deneyim içine gitsin diye ayaklarımi kaldırdım eşim duş alana kadar bekledim sonraki ay adetim olmadı benim geçikmelerim oluyordu bekledim yok bir hafta sonra test aldım hamileyim şoka girdim hani olmaz diye ben öylesine deneme yapıyordum neyse anlattım şimdi Allah izin verirse ağustosta minnak kuzum doğacak sende dene bakalım. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende hamile kalmadan önce korunuyorduk prezervatifle sonra bitti birkaç oyle oldu Afedersin hep dışarı çıkıyordu spermler bende heralde benim çocuğum olmayacak dedim daha önce doktora gitmiştim bekarken geç olabilir demişti. .neyse ben çocuk işine Mayıs ayında başlamak istiyordum yeni evli olduğumdan yaşta 29du (30 oldum sayılır) neyse ben hemen kalkmadim nasılsa olmaz bir deneyim içine gitsin diye ayaklarımi kaldırdım eşim duş alana kadar bekledim sonraki ay adetim olmadı benim geçikmelerim oluyordu bekledim yok bir hafta sonra test aldım hamileyim şoka girdim hani olmaz diye ben öylesine deneme yapıyordum neyse anlattım şimdi Allah izin verirse ağustosta minnak kuzum doğacak sende dene bakalım. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende acikcasi ensiseleniyorum olmaz diye.haftaya 32bitiyor.sizlerin dedigi gibi yapicam sagolun yardimlariniz icin.kuzunuzu Allah bagislasin

Gelen akıntı önceki ilişkidense guslü bozmaz namaz abdestini bozar.
Gusül abdestini bozması için o an zevk alman gerekir.

Vajina ici yikanmaz. Dogal yapisini bozarsiniz. Normal temizliginizi yapin. Ayrica vajina icinde bakteri enfeksiyona karsi savunma hucreleri mevcut. Gelen akinti sonrasi da gusulun bozulmaz

Sordum.Aldığım bilgiler şöyle;bir kere 1 ya da 1,5 sene hamile kalınamaması olabiliyormuş,hemen kötü şeyler düşünmemek gerekiyormuş yani.Arkadaşıma bazı tetkikler yapılmış mesela ama birşey çıkmamış.Bir süre doğal şeyleri denemek istemiş o yüzden doktoru.Önerdikleri;ilişkiden hemen sonra ayağa kalkmamak,yürümemek.İki eli kalçaların yanlarına koyup destek yaparak, alt gövdeyi biraz yükselterek yani yukarıya doğru bacakları duvara dikip 5,6 dakika o şekilde kalmak.Vaginayı mümkünse ilişkinin olduğu gece sabaha kadar yıkamamak.Rahatsız olup dayanamıyorsanız en az 1 saat kadar yıkamamak.Bir de fazla maydonoz tüketmemesini söylemiş.

teşekkürler sordduğn için :)

bilmediğim ne çok şey varmış meğersem :53: henüz bebek aşamasında olmadığım için ilgi alanıma girmiyordu ama öğrendiğim iyi oldu yinede. teşekkürler bayanlar :16:

Sizden ricam bu soruma cevap bulmaniz.bende bu konuda takintiliyim ama yanlis yapiyorsamda bilsem benim icin hayirli olcak.4aydir cocugum olmuyor.

bnce sor yani :)
ben hemen yıkarım demekki oyüzden hamile kalamıyorum:emir_bebek:

ayakları yukarı kaldırıp beklemek filan yersiz be kızlar. İnanın olacağı varsa oluyor.
Sadece birkez korunmasız ilişkiye girdim, ovalasyon tarihim değildi, ayaklarımı da kaldırmadım beklemedim de hemen gidip duş aldım, üstüne bi de ertesi gün hapı aldım.
Sonuç mu : Hamile kaldım bismillahtan:37:

ayakları yukarı kaldırıp beklemek filan yersiz be kızlar. İnanın olacağı varsa oluyor.
Sadece birkez korunmasız ilişkiye girdim, ovalasyon tarihim değildi, ayaklarımı da kaldırmadım beklemedim de hemen gidip duş aldım, üstüne bi de ertesi gün hapı aldım.

öle tabi olacağı varsa olur bnm zaten zorolur bebeğim tedavi alıyorum ben :(

öle tabi olacağı varsa olur bnm zaten zorolur bebeğim tedavi alıyorum ben :(

eşimin iş yerinde bi abla var yaşı 39.
Çocukları olmuyordu tedabi filan gördüler kesinkikle olmaz demiş doktor.
Şimdi hamileymiş nasıl olmuş dedim doktorla mı diye sordum eşime
Yok soğanlı bişey yapmış dedi.
Soğan kürü mü dedim ( burdan duyuyordum çünkü ) evet öyle bişeymiş dedi

Sonra bana dedi ki bak gördün mü soğan sarımsak her derde deva çocuğa bile vesile ben o yüzden sana hergün soğan yediriyorum:32:

Ben soğan sarımsağı çok severim. Yaz kış hergün akşam yemeklerin yanında yerim. Bünyem çok zayıftı astımda var buna rağmen bi kere bile grip olmam.
Kaldı ki hamilelikte hastalıklara yakalanma riski çok daha fazla olmasına rağmen çok şükür hiç hasta olmadım ( hergün işe tıklımtıkış otobüslerde burnumun dibinde öksürüp hapşuranlara rağmen)

Demek o ki soğan candır:9:

eşimin iş yerinde bi abla var yaşı 39.
Çocukları olmuyordu tedabi filan gördüler kesinkikle olmaz demiş doktor.
Şimdi hamileymiş nasıl olmuş dedim doktorla mı diye sordum eşime
Yok soğanlı bişey yapmış dedi.
Soğan kürü mü dedim ( burdan duyuyordum çünkü ) evet öyle bişeymiş dedi

Sonra bana dedi ki bak gördün mü soğan sarımsak her derde deva çocuğa bile vesile ben o yüzden sana hergün soğan yediriyorum:32:

Ben soğan sarımsağı çok severim. Yaz kış hergün akşam yemeklerin yanında yerim. Bünyem çok zayıftı astımda var buna rağmen bi kere bile grip olmam.
Kaldı ki hamilelikte hastalıklara yakalanma riski çok daha fazla olmasına rağmen çok şükür hiç hasta olmadım ( hergün işe tıklımtıkış otobüslerde burnumun dibinde öksürüp hapşuranlara rağmen)

Demek o ki soğan candır:9:

bnde çok sewerim soğanı sarmısağı çiğde yerim yaptığım yemeklerime koyarım kesin
ama onla alakası yok bnm hastalımn bnde pkos var yani polikistik over var buda zorlaştırıyo hamile kalmamı ve adet olmamı bile 7 aydır adet görmedim doktora gittm ilaca başladım hakkımızda hayırlısı olsun :43:

bnde çok sewerim soğanı sarmısağı çiğde yerim yaptığım yemeklerime koyarım kesin
ama onla alakası yok bnm hastalımn bnde pkos var yani polikistik over var buda zorlaştırıyo hamile kalmamı ve adet olmamı bile 7 aydır adet görmedim doktora gittm ilaca başladım hakkımızda hayırlısı olsun :43:

üzülme canım istikrar ve motive olmak çok önemli.
Bak ne diyorum kadına gittiği her doktor sizin kesinlikle bebeğiniz olmaz demiş üstelik kaç yaşında onun da bi rahatsızlığı varmış ne olduğunu bilmiyorum ama allah büyük işte. Olduran ve öldüren O'dur.

Sen inan itimat et gerisini Yaradan' a bırak.

üzülme canım istikrar ve motive olmak çok önemli.
Bak ne diyorum kadına gittiği her doktor sizin kesinlikle bebeğiniz olmaz demiş üstelik kaç yaşında onun da bi rahatsızlığı varmış ne olduğunu bilmiyorum ama allah büyük işte. Olduran ve öldüren O'dur.

Sen inan itimat et gerisini Yaradan' a bırak.

öyle allah büyük ol derse olur elimizden geleni yapalımda biz
olmazsa 1 ay snra aşılama yaptrmayı düşünüyorum:43:

Tabi senin yumurtalarin kaliteli koy yumurtasi bizimkiler sanayi yumurtasi ondan bence .sansa bak.Allah anali babali buyutsun kardes

Tabi senin yumurtalarin kaliteli koy yumurtasi bizimkiler sanayi yumurtasi ondan bence .sansa bak.Allah anali babali buyutsun kardes

:9::9: güldürdün kız aman ne köyü ne sağlamlığı, ben de çok fazla ahazır gıda filan tüketen biriyim, cipstir hazır kektir dondurulmuş gıdalar abur cubur gırla bende ama arkadaşa da dediğim gibi soğanı çocukluğumdan beri çok yerim. Kokacak mokacak diye es geçmem en geç 2 güne bir yerim. Hamilelikte nerdeyse her gün yedim.

Onlarla ilgisi yoktur diye düşünüyorum amaaan ne bileyim çok tuhaf bu işler ya... Bazen kader karşısında ağzımı açıp bön bön bakıyorum her şey o kdar da bizim irademiz dışında gelişiyor ki

Back