Gururumu hiç ettim

Kusura bakmayın ama çok hesapçı ve tuhaf bir yaklaşımınız var o kişiyi eleştirmek yerine dönüp kendinize bakmanızı tavsiye ederim yok 6 ay görüşmem vs bence adam iyi dayanmış. Sevgi aşk bu değil
 
İyi de arkadaşınız uyarmış zaten, dediği çıkmış. Bizim yorum yapmamıza ne gerek var?
 
Sevgisi olan aşık olan ben değildim ve güvenme dedikleri için kendimi tuttum ki o 6 ay şakaydı görüştük sonradan adam bana kendisi her şeye olur ben sabrederim dedi baştan belliydi benim tavrım ben hep aynı çizgideydim. Hesapçılık nerede onu anlayamadım ? Ben onu hayatımda istedim fakat duyduklarım sebebiyle biraz ağır gittim belki biraz da içimden gelmedi yakınlaşmak bilmiyorum. Sadece onu suçlasam elli kez ona mesaj atmazdım. Adamın seviyorum sen benim hayalimsin evleneceğiz planlarım var şurada yaşar mıyız deyip 2 gün sonra başkalarına koşması ne kadar doğru peki ? Buna rağmen yine ben vicdan azabı çektim suçlarım var dedim sen bu değilsin biliyorum iyi birisin aslında dedim adam beni bir tarafına takmadı. Elini tutmadım diye bu kadarını hakettim mi mantıklı mı ?
 
Bosver böyle adamlari,senin ona olan ilgin şimartmis onu belliki melenkolik bir tip heralde aci cekmekten hoslaniyo seveni sevemiyo, hemen başkalaşiyo, sil hayatindan sanki hic olmamis gibi
onun sana davranislari daha sacma ve rezil sen daha sevgiyle ne istediğini bilen şekilde davranmissin o kaybetmis salakliģina yansin... bir serseri için kendini harap etme sana iyi hissettirecek şeyler yap harekete geç geçmiste takilma.daha neler çikicak karşina, degmez biri icin üzüpte hayati kaçirma.
 
ay içim sıkıldı demek fiilini çekimlemişsin dedim dedin dedi dediler dedik ....

kaç yaşındasınız ikinizde bilmiyorum da adam seni avucunun içine almış, zaten sürekli oyalamış siz hala bide üstüne gitmiş erkek kardeşinizden mesaj atmışsınız falan çok gereksiz hareketler. egosunu tatmin etmişsiniz bol bol zaten en az 3 kızla görüşüp herkesi cepte tutyorduk daha niye size dönmesini bekliyorsunuz...

bu devirde hangi erkek ilgi gösterdiği kızla 5 kere oturup kanka muhabbeti yapar sevgili olupta elini tutmaz.. tabi sen istemiyorsan sana dokunamaz da seni de beklemez yani daha ilk buluşmanızdan sonra mesajlaşmaya başlamıştır başka biriyle.
bir de dönse ne olacak sevgili olacaksınız sonra yine sizi parmağında oynatacak....

kendinize bi çeki düzen verin bütün hesaplardan engelleyin.

kalbinizi ferah tutun ve yeni sağlıklı bir ilişkiye adım atın :)
 
Evet çok patolojik düşüncelerim var engel olamıyorum ilaca başlayacağım obsesyon haline geldi
 
İnşallah çok sağolun
 
Arkadaşlar size iğrenç aptal saçma bir konu gibi gelebilir belki de öyle fakat ben bu sebeple perişan hale geldim yardıma ihtiyacım olmasa konuşmaya ihtiyacım olmasa yazmazdım buraya 3kilo verdim 15günde iştah falan kalmadı hayat enerjim gitti toparlayamıyorum. Dedi dedim olayını da 3.sayfada düzeltmiştim dileyen oradan okusun ilk başta düzgün yazamamıştım.
Herkese teşekkürler kıymetli yorumları için. Bol mutluluk ve huzur diliyorum hepinize
 
ilaç nerden çıktı psikologa mı gittin ki? B bambila ilaçlık br durumun yok sadece o sayfayı kapatman gerekiyor beyninde bitiyor yani :):)
Sık sık aklıma geliyor düşünmediğim bir saniye yok. Çok gitgelliyim bir üzülüyorum bir sinirleniyorum bir onu suçluyorum bir kendimi suçluyorum ve çok fena kıskançlık hissediyorum onu başkalarıyla mutlu görmek istemiyorum ama buna rağmen sürekli stalk yapıyorum. Hasta olduğumu düşünüyorum o yüzden.
 
ilk arkadaşının söylediği doğru çıktı işte bir ona bir buna yazan dengesiz bir tip. ne demek sen benim duygularımı bitirdin düzelsin beni tekrar aşık et bekleyelim? bu kadar kolay mı çocuk oyunu mu bide sen aşık edecekmişsin .. sonradan duygusu yine bitince tekrar mı aşık edeceksin böyle mi gidecek, sen sürekli çabalayacaksın yani o da istediğinde terk edecek. gerçek ilişki böyle olmaz aşk sevgi kutsal şeylerdir ve o seni hiç hak etmemiş. sen de onu takip etmeyi bırak kızlarla konuşacak belli huyubu.
 

öyle demeyin bir şey yaşayıp yaşamamakla ilgili değil bu, o anda hissettiği duygular çok yoğunsa üzüntüsü de o kdaar yoğundur onun için büyük bir dert bu ve paylaşmak istemiş.
 

takıntı yaptığınız belli zaten ama bi hesaptan engellemeye başlarsanız gerisi gelecek :)
 
öyle demeyin bir şey yaşayıp yaşamamakla ilgili değil bu, o anda hissettiği duygular çok yoğunsa üzüntüsü de o kdaar yoğundur onun için büyük bir dert bu ve paylaşmak istemiş.
Canım benim birsey paylaşmamış derken ben cinsellikten falan bahsetmiyorum. Yani çoğu zaman yazışmakla geçmiş. Ve hersey apaçık ortada yani cocuk istemiyor konu sahibini. Okadar laflar edilmiş. Kendine yazik etmesin diye dedim. Yoksa kendine gore duyguları yoğundur birsey diyemicem ama beni sevmeyen birini ben şahsen istemem. Iki ağlar unutur. Millet 10 senelik kocalarını bosuyor, üstelik cocuklu bosuyorlar
 
Gecicek canim gecicek... dönüp ne manyakmisim diyeceksin
 
öyle demeyin bir şey yaşayıp yaşamamakla ilgili değil bu, o anda hissettiği duygular çok yoğunsa üzüntüsü de o kdaar yoğundur onun için büyük bir dert bu ve paylaşmak istemiş.
Teşekkür ediyorum anlayışınız için gerçekten kötü olmasam hesap açıp yazmakla uğraşmazdım. Bu kadar güçsüz gurursuz durduğuma bakmayın ben de bu değildim insan bazen kendinden çıkabiliyor.
 

aynen aslında ilk olduğu için çok yoğun yaşıyor duygularını bende lisede çok salak şekilde platonik aşık olup hayatı kendime zehir etmiştim:) şimdi olsa gülerim zaten o kdr şey hissedemem ki artık. evet kendini toplaması lazım bi salak için bu kadar zaman harcamaya asla değmez.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…