Siz biraz bu çocukla ilgili kendinizi kandırıyosunuz. Amaç ne olabilir yani bi şekilde adamın konuştuğu var. Yaşlar kaç ?Konuştuğu kızla amacı belliymiş zaten kız da ciddiyetsizmiş (başka tanım yapmak bana yakışmaz) . Eski konuşmaları okudum bana gerçekten sabırlı davranmış adım beklemiş ben daha çok geçmişle alakalı takılıp kalmışım kavga çıkartmışım kendisi normalde rahat bir tip ben de tam tersi takıntılı bir tipim anlaşmazlıklar olmuş. ben zamanla sevmişim o zamanla soğumuş eş zamanlı sevmek kaderde yokmuş ilişki anlayışımız farklıymış ben uzaktan sevsin istemişim o da hep adım beklemiş olmamış olduramamışız :/
Adamın konuştuğu yok ayrıldı bir haftada ben 25 o 26Siz biraz bu çocukla ilgili kendinizi kandırıyosunuz. Amaç ne olabilir yani bi şekilde adamın konuştuğu var. Yaşlar kaç ?
Bir ara konuşmuş işte demek ki seni silebilmiş. Böyle insanları takmaya değmezAdamın konuştuğu yok ayrıldı bir haftada ben 25 o 26
Acı bir şey silinmek silindiğin halde istemek dünyanın en saçma şeyi. Bana gelenlerle konuşma isteğim yok büyülenmiş gibiyim. Sanki büyü yapmışlar başkası yokmuş gibiBir ara konuşmuş işte demek ki seni silebilmiş. Böyle insanları takmaya değmez
Yedekte bile tutmuyor gibi aslında. Buna rağmen şans istemek istiyorum. Ama ne diyeceğim? Ve ben ona çekim hissedebilecek miyim oldu da evet dedi bilmiyorum seviyorum ama çekimim var mı şu an özlemden mi böyleyim bilmiyorum. Dönsün diye her şeyi yapacak konuma geldim. Nasıl bağlandıysam anlamadım ben. Ona ne yazabilirim ikna edici acaba diyorum.Istemem yan cebime... sevmiyo ama lazim olur diye yedekte tutuyo... cok ozur dileyetrk ornek veriyorum pek begenmedigin fakat birgun belki giuerim diyede atmayip dolabin dibinde unuttugun elbise muamelesi
Yazmasan daha iyi sonunda yine uzuleceksin bosverYedekte bile tutmuyor gibi aslında. Buna rağmen şans istemek istiyorum. Ama ne diyeceğim? Ve ben ona çekim hissedebilecek miyim oldu da evet dedi bilmiyorum seviyorum ama çekimim var mı şu an özlemden mi böyleyim bilmiyorum. Dönsün diye her şeyi yapacak konuma geldim. Nasıl bağlandıysam anlamadım ben. Ona ne yazabilirim ikna edici acaba diyorum.
Ilk oldugu icin olabilir...ay birkaç ayda bu hale mi geldiniz??
abartmayın ya hu . insanlar 40 yıllık evliliklerini bitiriyorlar. biraz daha devam ederseniz bu adama kendinizi kullandıracak kıvama gelirsiniz.
Ilk oldugu icin olabilir...
Haklısınız. Ne kadar zayıfım değil mi. Onu haklı çıkarıp durduğum kendimi suçladığım için oldu bunlar. Arkadaşlık ilişkilerinde de böyleyim ben hep kendimi suçlarım karşı tarafı yüceltirim.ay bana çok saçma geldi valla. evliliğin bile ilk ayları bu kadar bağlanma olmuyor. kaldı ki el ele bile gelmemişler. düşünsene biraz ilerlese adamın kölesi haline gelecek konu sahibi. umarım aramaz
Haklısınız. Ne kadar zayıfım değil mi. Onu haklı çıkarıp durduğum kendimi suçladığım için oldu bunlar. Arkadaşlık ilişkilerinde de böyleyim ben hep kendimi suçlarım karşı tarafı yüceltirim.
Sildim numarasını yazmazsa ölsem de yazmamam lazım. Arkadaşım da konuştuğum olduğunu destekleyici tarzda konuşcak onunla. Bitirdim sansın bari gururum kalsın. Bazen ölebilmeyi istiyorum kendimi bu kadar gurursuz bilmiyordum hatta hep çok gururlu olduğumu düşünürdüm.farkındasın bak durumun. boşver hayatına bak. genceciksin kimler çıkar önüne kimler. değmeyen biri için belki hak edenleri kaçırıyorsundur.
Sildim numarasını yazmazsa ölsem de yazmamam lazım. Arkadaşım da konuştuğum olduğunu destekleyici tarzda konuşcak onunla. Bitirdim sansın bari gururum kalsın. Bazen ölebilmeyi istiyorum kendimi bu kadar gurursuz bilmiyordum hatta hep çok gururlu olduğumu düşünürdüm.
Tedavi olunKızlar gelenler gerçekten de onlarmış. Kız beni merak etmiş görmeye gelmiş. Tek özelliği benden daha rahat olması daha önce bir sürü sevgilisi olmuş muhtemelen istediğini ona vermiştir veya verecektir. Bir de arkadaş aracılığıyla bana mesaj yollamış kızın arkadaşları çok mutlu ve güzel bir ilişkisi varmış diye. Çocuk ona takılmalık diyor kız da çocuğa takılmalık diyor. Kız benden çirkin ama arkamdan o kadar da güzel değilmiş diye atıp tutmuşlar. Bizi şikayet etti demişler. İtiraf etmişler arkadaşıma ama o gün çatır çatır yalan söylediler. Allah böylelerinden korusun. Beni o seviyedeki kızla nasıl aynı seviyede tuttu o çocuğa da hakkım helal değil. Ben ona en başından bana düzgün yaklaş bak senin de kız kardeşin var dedim. Yeminler etti o kadar yalancı herif. Aklı oynaştaymış demek. Aylarca nasıl uğraştı o karakterdeki biri ona aklım ermiyor işte. Kurban kestircem kendi kendini belli etti diye. Ama kendimi çirkin değersiz hissediyorum. Estetik yaptırmayı düşünüyorum işimden fırsat bulamıyorum. Çok iyi bir insanım madem eksik şey ne olabilir demek ki görüntüm eksik diyorum.
Yahu kaç yaşındasın allah aşkına? Ne bu üçüncü sınıf amerikan lise dizileri gibi ilişkiler?Kızlar gelenler gerçekten de onlarmış. Kız beni merak etmiş görmeye gelmiş. Tek özelliği benden daha rahat olması daha önce bir sürü sevgilisi olmuş muhtemelen istediğini ona vermiştir veya verecektir. Bir de arkadaş aracılığıyla bana mesaj yollamış kızın arkadaşları çok mutlu ve güzel bir ilişkisi varmış diye. Çocuk ona takılmalık diyor kız da çocuğa takılmalık diyor. Kız benden çirkin ama arkamdan o kadar da güzel değilmiş diye atıp tutmuşlar. Bizi şikayet etti demişler. İtiraf etmişler arkadaşıma ama o gün çatır çatır yalan söylediler. Allah böylelerinden korusun. Beni o seviyedeki kızla nasıl aynı seviyede tuttu o çocuğa da hakkım helal değil. Ben ona en başından bana düzgün yaklaş bak senin de kız kardeşin var dedim. Yeminler etti o kadar yalancı herif. Aklı oynaştaymış demek. Aylarca nasıl uğraştı o karakterdeki biri ona aklım ermiyor işte. Kurban kestircem kendi kendini belli etti diye. Ama kendimi çirkin değersiz hissediyorum. Estetik yaptırmayı düşünüyorum işimden fırsat bulamıyorum. Çok iyi bir insanım madem eksik şey ne olabilir demek ki görüntüm eksik diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?