• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gururumu hiç ettim

Canım benim birsey paylaşmamış derken ben cinsellikten falan bahsetmiyorum. Yani çoğu zaman yazışmakla geçmiş. Ve hersey apaçık ortada yani cocuk istemiyor konu sahibini. Okadar laflar edilmiş. Kendine yazik etmesin diye dedim. Yoksa kendine gore duyguları yoğundur birsey diyemicem ama beni sevmeyen birini ben şahsen istemem. Iki ağlar unutur. Millet 10 senelik kocalarını bosuyor, üstelik cocuklu bosuyorlar
Çok haklısın. Ben gerçekten gereksiz büyüttüm bu durumu. Başkasına hemen gitmesi beni yok etti onu da bırakmış yeni güzel bir kızı takip etmiş iyice kendimi çirkin değersiz hissettim. Sorun değersizlik hissi galiba.

aynen aslında ilk olduğu için çok yoğun yaşıyor duygularını bende lisede çok salak şekilde platonik aşık olup hayatı kendime zehir etmiştim:) şimdi olsa gülerim zaten o kdr şey hissedemem ki artık. evet kendini toplaması lazım bi salak için bu kadar zaman harcamaya asla değmez.
Aynen hepimiz geçmişiz bu yollardan. Bildiğimiz icin akıl vermeye çalışıyoruz. Beni aldatan biri icin bana insanlar gelir düzelir az sabırlı ol diyorlardı inanabiliyormusun. Kimse gelipte bizde yaşadık geçicek unutacaksın dememişti. Bence burda yazılanları gözardı etmemesi lazim. Lise zamanlarını hic hatırlatma ya :D komediydi

Aynen hepimiz geçmişiz bu yollardan. Bildiğimiz icin akıl vermeye çalışıyoruz. Beni aldatan biri icin bana insanlar gelir düzelir az sabırlı ol diyorlardı inanabiliyormusun. Kimse gelipte bizde yaşadık geçicek unutacaksın dememişti. Bence burda yazılanları gözardı etmemesi lazim. Lise zamanlarını hic hatırlatma ya :KK70: komediydi
Ben biraz geç yaşadım ondan travmatik oldu galiba. Taliplerm oldu hep ama lisede hep reddettim. 25 yaşındayım ya ve ilk kez birine tamam dedim şaka gibi değil mi o biraz bunun hırsını da yaptı ben tek olmalıyım diye herhalde ben de aynı şekilde kaptırdım salaklık işte

Çok haklısın. Ben gerçekten gereksiz büyüttüm bu durumu. Başkasına hemen gitmesi beni yok etti onu da bırakmış yeni güzel bir kızı takip etmiş iyice kendimi çirkin değersiz hissettim. Sorun değersizlik hissi galiba.
Evet bak gereksiz dediğin gibi. Sen onu engelle heryerden hic bakma zorda olsa bak su an su saniye engelleyebilirsin
Ben biraz geç yaşadım ondan travmatik oldu galiba. Taliplerm oldu hep ama lisede hep reddettim. 25 yaşındayım ya ve ilk kez birine tamam dedim şaka gibi değil mi o biraz bunun hırsını da yaptı ben tek olmalıyım diye herhalde ben de aynı şekilde kaptırdım salaklık işte
Böyle ağırdan alma herseyi birinden hoşlanıyorsan ve görüşmek istiyorsan görüş. Bu senin basit biri olduğun anlamına gelmez. Bende çok geç yaşadım herseyi. Pismanim Valla en güzel yillarimi okumakla gecirdim. Tanımak istediğin herkesle görüş inan sana çok yardımı olur. Degisik insanlar gorursun. Hiç kimsenin mükemmel olmadığını görürsün belki :) kendine daha çok değer verirsin. Su an engelle. Guzel kizlar onu beklemoyor. Belki o kendi kendine gelin güvey oluyor. Yada birsuru seyler diyor kızları kandırmaya calisiyor. Kizlar bunun ne olduğunu görünce görüşmeyi kesiyorlar. Onu yükseklerde görmekten vazgec

Evet bak gereksiz dediğin gibi. Sen onu engelle heryerden hic bakma zorda olsa bak su an su saniye engelleyebilirsin

Böyle ağırdan alma herseyi birinden hoşlanıyorsan ve görüşmek istiyorsan görüş. Bu senin basit biri olduğun anlamına gelmez. Bende çok geç yaşadım herseyi. Pismanim Valla en güzel yillarimi okumakla gecirdim. Tanımak istediğin herkesle görüş inan sana çok yardımı olur. Degisik insanlar gorursun. Hiç kimsenin mükemmel olmadığını görürsün belki :) kendine daha çok değer verirsin. Su an engelle. Guzel kizlar onu beklemoyor. Belki o kendi kendine gelin güvey oluyor. Yada birsuru seyler diyor kızları kandırmaya calisiyor. Kizlar bunun ne olduğunu görünce görüşmeyi kesiyorlar. Onu yükseklerde görmekten vazgec
Onu çok yüksek gördüm evet mesleği iyi halbuki ben de aynı meslekteyim kızlar mesleğine gidiyor. Tipi bence iyi ama benim dışımdaki hiçbir arkadaşım ailem beğenmedi o da kendini hem beğeniyor hem de beğenmiyor tipim nasıldı giderim var mı diyordu bana hatta ilk telefon konuşmasında konuşmasını hiç beğenmemiştim söylemedim ona üzülmesin diye o taktı nasıldı konuşmamı beğendin mi yorgundum ondan öyle oldu dedi normalde aramak için zorlamasına rağmen birkaç gün yorgunum aramayayım enerjik olunca arayayım diye kendi kendine tribe girdi tek bir olumsuz yorum yapmadım ona. Ama bazen de şanslısın yakışıklı sevgilin olacak vs vs diyordu bu önemli değil dediğimde dalga geçiyorum kendimi beğenmiyorum diyordu sık sık fotoğrafını atıyordu istemediğim halde alış bana diye değişikti aslında düşününce kendine aşık ama aynı zamanda özgüveni düşükmüş sanki. Her neyse ben yanlış tercih yaptım aslında o yanlış tercih yaptı bana gelen 3 ay peşimde koşan oydu ben yanlış kişiye bağlandım kendimi rezil ettim. Benim sorunum çabuk bağlanmak zaten hep ondan kaybediyorum. Daha güzeli de olsa çirkini de olsa gidiş sebebi rahat ilişki aramasıydı anlaşamadık diye gitti kendime bunu hatırlatmam lazım sonraki tavrı beni üzdü ama demek ki kalitesiz biriymiş ki işi bitince ilgiyi görünce egosu şişti ve beni yok saydı ben bunu kimseye yapmadım hayatım boyunca bu yüzden muhtemelen çok dokundu

Ona kötü biri olduğuna dair mesaj yazsam yine mi egosu şişer ben çok salak hissediyorum çünkü ne yapabilirim kurtaramam mı bu durumu

manipüle edilmişsin aşk falan değil,duyguların bir sağa bir sola çekilmiş dengesiz biri tarafından..Şimdi onu hiç tanımadığın zamanki haline dönmek istiyorsun ama sağa sola çekildiğin için o noktayı bir türlü bulamıyorsun.Bu dengesiz manipülatörlerin en iyi yaptığı şey bu.Ona senin alanına girmesine izin verme ve kendine zaman tanı geçecek bu saçma dalgalanma halin.Aşk sevgi vs dğeil bu yaşadığın.Net!

manipüle edilmişsin aşk falan değil,duyguların bir sağa bir sola çekilmiş dengesiz biri tarafından..Şimdi onu hiç tanımadığın zamanki haline dönmek istiyorsun ama sağa sola çekildiğin için o noktayı bir türlü bulamıyorsun.Bu dengesiz manipülatörlerin en iyi yaptığı şey bu.Ona senin alanına girmesine izin verme ve kendine zaman tanı geçecek bu saçma dalgalanma halin.Aşk sevgi vs dğeil bu yaşadığın.Net!
Evet daha önce aşık olmuştum böyle değildi gerçekten. Bu başka bir şey zaten onunlayken ona bu kadar aşık olsam niye tutayım kendimi. Ama işte normale gelemiyorum dediğiniz gibi.

dedi ne haber? dedim iyidir. dedi ee dedi, dedim nee, dedi iyidir. dedim 'ne dedin?', dedi 'ne dedin?'. kim dedim dedi, kim ne dedi dedi

Çok özledim ne olur mesaj atmama engel olun kalbim sıkışıyor.

Kızlar size ihtiyacım var . Mesajlarını sildim ama yok yine aklımda her gün her saat. Takıntı oldu. Seviyorum. Sevmiyor beni. Geçen gün elim çarptı yanlışlıkla aradım . Kusura bakma diye açıklama yaptım. Sorun değil yazdı sadece. Sinir oldum arkadaş bile kalamamışız bu ne biçim üstten bir tavır dedim . Sen istemedin arkadaş kalmak dedi. Arkadaşım yüzünden eskiye dair soru sordum sor dedi bana bakalım ne diyecek diye. Tabiki sıkıldı bunu çok konuştuk başka konudan konuşacaksak konuşurum dedi. Sonra normal konuştuk iyi geceler dedi sonra. gerçekten ilk kez istediğim halde kendimi tutmuştum talihsizlik aramış oldum gururumu ezdirmek istemedm ertesi gün tekrar açıklama yazdım asla yanlış anlaşılma payı bırakmak istemiyorum konuştuğum biri var ona ayıp olurdu zaten. Sadece konuşunca muhabbetimizi özlediğimi farkettim ara sıra arkadaşça konuşabiliriz dedim . O da günaydın bence de ara sıra konuşabiliriz yazdı. Sonra tamam görüşürüz dedim görüşürüz yazdı bitti .
Kızlar dönsün diye beklemem saçma biliyorum böyle birini beklemem ekstra saçma onu da biliyorum engel olamıyorum. Kısa süreli saçma bir görüşmeydi belki ama taktım resmen taktım. Onu rahatsız etmek istemiyorum ama onu çok istiyorum. Gönlüm kırık kaldı onaramıyorum onsuz. Telepati dua ne varsa araştırdım ama delirmekten korkuyorum yardım edin bana ne olur.

Adam ne olduğu belirsiz biriymiş.Ama hiç görüşmeden de bu devirde 6 ay kimse beklemez.Konunun tamamını okumadım ama fazla naz aşık usandırmış sanki bana öyle geldi. El ele tutuşmak istememenizi anlıyorum ama görüşmeden tanımak zaten sevgililik değildir bana göre.Sevgilimden ayrıldım değil de arkadaşıma küstüm diye düşünmeye çalışın fazla anlam yüklemeyin ki kalbinize ağırlık yapmasın.Önünüze bakın.

Adam ne olduğu belirsiz biriymiş.Ama hiç görüşmeden de bu devirde 6 ay kimse beklemez.Konunun tamamını okumadım ama fazla naz aşık usandırmış sanki bana öyle geldi. El ele tutuşmak istememenizi anlıyorum ama görüşmeden tanımak zaten sevgililik değildir bana göre.Sevgilimden ayrıldım değil de arkadaşıma küstüm diye düşünmeye çalışın fazla anlam yüklemeyin ki kalbinize ağırlık yapmasın.Önünüze bakın.
6ay biraz abartıydı tabi öyle olmadı ama evet naz usandırdı aslında naz mı yaptım kaybetmekten mi korktum yoksa güvenmedim mi bilmiyorum. Bakışlarımda duygu yokmuş sevmedim mi diyorum. Ama sevmesem neden özleyeyim o kadar süre konuşayım. Ben kendimi de onu da çözemiyorum. Evet arkadaş gibiydik zaten sebebi benim kendimi suçladığım için belki yarım kalmış şeyi tamamlamaya çalışır gibiyim. Sanki o hatasız. Ellerimle ben yok ettim sanki. Ama öyle değil dışardan görünen benim hatalarım var ama o da ilk ilişkim olacağını bilmesine rağmen bana aşığım herkes aşıksın diyor sen de bu aileden olacaksın sanırım bilmem ne imalar yaptı durdu uyardım onu çok uyardım. Boyundan büyük laflar etti işte ben haklı çıktım. Teşekkürler yorum için :)

6ay biraz abartıydı tabi öyle olmadı ama evet naz usandırdı aslında naz mı yaptım kaybetmekten mi korktum yoksa güvenmedim mi bilmiyorum. Bakışlarımda duygu yokmuş sevmedim mi diyorum. Ama sevmesem neden özleyeyim o kadar süre konuşayım. Ben kendimi de onu da çözemiyorum. Evet arkadaş gibiydik zaten sebebi benim kendimi suçladığım için belki yarım kalmış şeyi tamamlamaya çalışır gibiyim. Sanki o hatasız. Ellerimle ben yok ettim sanki. Ama öyle değil dışardan görünen benim hatalarım var ama o da ilk ilişkim olacağını bilmesine rağmen bana aşığım herkes aşıksın diyor sen de bu aileden olacaksın sanırım bilmem ne imalar yaptı durdu uyardım onu çok uyardım. Boyundan büyük laflar etti işte ben haklı çıktım. Teşekkürler yorum için :)
Başta çocuk hakkında uyarılmışsınız zaten dışardan da bi göz uygun olmadığınızı söylemiş.Belki de içinizdeki ön yargı aranıza bi duvar ördü farketmediniz.İletişimsizlik olmuş olabilir ya da o kişiye de sizin zor biri olduğunuzu söylediler hırs yaptı sizi tavlamak için.Yalanlar söyledi sizde inandınız herşey olabilir.Olacağı yokmuş belki de nasip.. İnşallah daha iyi insanlarla karşılaşırsınız:KK66:

Başta çocuk hakkında uyarılmışsınız zaten dışardan da bi göz uygun olmadığınızı söylemiş.Belki de içinizdeki ön yargı aranıza bi duvar ördü farketmediniz.İletişimsizlik olmuş olabilir ya da o kişiye de sizin zor biri olduğunuzu söylediler hırs yaptı sizi tavlamak için.Yalanlar söyledi sizde inandınız herşey olabilir.Olacağı yokmuş belki de nasip.. İnşallah daha iyi insanlarla karşılaşırsınız:KK66:
İletişimsizlik oldu muhtemelen zoru görünce hoşuna gitti ama baktı temas yok çünkü bunu bana çok ima etti sevgisi ! ya da ne desek bitti. Beni fiziken istemiş belki de. 2.ihtimali düşünmek bile canımı yaktı. Onu düşünmek istemiyorum. 3 ay kimse kendini ispatlamak için uğraşmaz bence. Ve başta aşığım diye gelmedi tanışalım tanımak istiyorum dedi. Hayır desem ısrar da etmezdi bu öyle bir tip değil çünkü. Bir de en yakın arkadaşı bana ondan önce kahve teklif etmişti ondan sonra gelemezdi amacı sırf tavlayıp bırakmak olsaydı son ay geri çekildi hissettim o da dedi arkadaş gibi olduk diye amacı tavlamak olsa seviyorum dedirtene kadar yalanlara devam eder bana aşırı iyi davranırdı. Son zamanlarda beni üzdü seviyorum dememiştim tavlayamamıştı sevgililik teklifini kaçıncı kez çevirmiştim vs vs vs. Psikolog arkadaşımla tanışmayı reddederdi sadece utanırım dedi ama sonra istedi ben kavga sonrası vazgeçince benden emin değilsin o yüzden istemiyorsun dedi bunları düşünecek kadar hassastı kafa yoruyordu nasıl böyle duygusu bitti anlamıyorum. Ve ilk telefon konuşmasındaki heyecanı da yalan olamazdı. Neyse öyle işte üzülünce ispat aramaya başladım yazdım da yazdım :)

Whatsappa girişleri azaldı ama gerçekten o kızı bırakıp başkasına gitmeyi planlamış da olabilir tabi
Oo son görülme ve çevrimiçi olma durumunu kovalıyosan yandın çık hemen o kafadan aciiilen kendine zarar verirsim ve şu an takıntı değilse bile böyle devam edersen aşırı takıntı haline getirirsin.

Yazdıklarını tam olarak anlayamadım ama anladığım şey, sen bu çocuğu daha çok istemişsin. Hep kendini ağırdan satmışsın. Çocuk zaten yalancının önde gideni şuan konuştuğu kıza bile saygısı yok öylesine konuşuyorum demiş. Yani ikinizden de bu kafayla olmaz o yüzden üzme kendini lütfen

Yazdıklarını tam olarak anlayamadım ama anladığım şey, sen bu çocuğu daha çok istemişsin. Hep kendini ağırdan satmışsın. Çocuk zaten yalancının önde gideni şuan konuştuğu kıza bile saygısı yok öylesine konuşuyorum demiş. Yani ikinizden de bu kafayla olmaz o yüzden üzme kendini lütfen
Konuştuğu kızla amacı belliymiş zaten kız da ciddiyetsizmiş (başka tanım yapmak bana yakışmaz) . Eski konuşmaları okudum bana gerçekten sabırlı davranmış adım beklemiş ben daha çok geçmişle alakalı takılıp kalmışım kavga çıkartmışım kendisi normalde rahat bir tip ben de tam tersi takıntılı bir tipim anlaşmazlıklar olmuş. ben zamanla sevmişim o zamanla soğumuş eş zamanlı sevmek kaderde yokmuş ilişki anlayışımız farklıymış ben uzaktan sevsin istemişim o da hep adım beklemiş olmamış olduramamışız :/

Back